Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (51)
Raspunsuri - Pagina 8
amelia_ilie spune:
Eu oricum beau mai mult de 2 l pe zi, mai ales vara. Pana acm beam cam 3-4 l, acum cred ca sar de cantitatea asta. Numai la serviciu (intre 8 si 16) beau 2l, apoi pe drumuri, acasa, nu mai stau sa tin socoteala...
13+
geniusamb spune:
bafta maine la eco, syl! la Academica, nu? Eu le-am cerut CD si la prima eco - morfo de trim I(tot la Bradeanu). Avem filmuletz
19+
ALEXA1985 spune:
Eu iau Euthyrox o pastila si jumatate de 50.
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 Alexia, tu iei Euthyrox?Ce gramaj? 18+ Mami de baiat |
17+
ALEXA1985 spune:
Intre sapt 14 si 18 , am inteles ca cel mai bine ar fi in sapt 16. Eu l-am facut la 16 sapt si 2 zile, iar acum astept rezultatul.
citat din mesajul lui Vasari nici, Anca ! :)) Nu a fost o zi norocoasa pt sex. Cand se face TT? Ca sunt aeriana rau de tot. Stiu unde sa-l fac, dar nu stiu cand. Acolo e speranta. :) Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 14+ Primul orice |
17+
celesta spune:
Sugubina,
mamaaaaaa.... 3-4 l apa? eu cu chiu cu vai reusesc 2 l, stiu ca trebuie, ma stradui, dar parca nu intra...
19+
lorin7774 spune:
salutari, tarziu in noapte
am fost la control in seara asta si avem vesti bune
bb e un super miscacios, foarte greu a reusit sa-l prinda intr-o singura pozitie, masuratoare care ne-a confirmat varsta, se dezvolta bine, are tot ce-i trebe, iar hematomul s-a cicatrizat; placenta buna, pusa unde trebe...sunt super fericita !!!
nu mi-a zis ce culoare de carucior am, atata i-am zis ca eu nu stiu sa cresc baieti si mi-a zis : nu-i nimic, te obisnuiesti !
a fost si Miruna, super impresionata, nu stia unde sa se uite la burtica mea sa vada ce-mi face sau la "surioara mea, Sara"....
si-a schimbat total atitudinea fata de BB din burtica, deci sunt multumita si din acest pdv.
in seara asta adorm cu zambetul pe buze.
va doresc si voua la fel
nopate buna !
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
15+
lorin7774 spune:
SUGUBINA, LA MULTI ANI si sa creasca mari bebelinele
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
15+
amelia_ilie spune:
citat din mesajul lui celesta Sugubina, mamaaaaaa.... 3-4 l apa? eu cu chiu cu vai reusesc 2 l, stiu ca trebuie, ma stradui, dar parca nu intra... 19+ |
Nu pot sa zic decat ca am ceva experienta la baut apa. La mine e mai rau fara, atunci cam fac urat...
13+
syl spune:
Geniusa cum ti s-a parut dr. Bradeanu? Da, maine merg la ea la Academica la 10.00 deci pe la 14-15.00 dupa ce o culc pe gargarita intru sa va spun ce am facut.
13+
ana_o spune:
Back home!
Nu am timp sa va povestesc din weekend, sunt obosita si putin trista, probabil hormonal. Va pup, somn usor si ne auzim maine!
Sugubina, la multi ani si tot ce-ti doresti tu sa se implineasca! Puficutzele sa stea in saculetii lor pana la termen si tu sa te bucuri de sarcina in cel mai frumos mod posibil! Multi pupici virtuali!
Ana
19