Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (51)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

elicitari lorin ...
welcome home ana..te asteptam maine cu detalii si poate si niste poze fresh

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Am intrat sa va citesc si sa va urez somnic usor. Abia acum a adormit fii-mea dupa o repriza buna de plans. In ultimele 4 zile are 3 nopti nedormite, iar in total, de cand e ea are tot 3 nopti nedormite. Nu stiu ce-i cu ea. Ori caninii ori caldura. Ne topim pe picioare.

Cris mami de Teodora si 19+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

neata gagici! se pare ca ne-am trezit primii. de fapt noi suntem treziti de la 6 ca baietul meu e f nemultumit dimineata cand pleaca taticu la munca si am munca de convingere cu el sa se linisteasca si sa adoarma la loc numa ca azi nu a functionat convingerea.

ma uitam pe la fetele de la mai-iunie 2010. oare si ele vorbeau inainte asa ca si noi ca vor in principiu sa nasca natural, constiente fiind ca asa este mai sanatos pentru toata lumea? ca daca da, nu prea le-a iesit miscarea. se vede in dreptul lor: cezariana, cezariana, etc etc. mie imi spun diversi doctori ca femeile sunt de fapt de vina pentru ca insista sa faca cezariana. si atunci medicii au de ales intre a face cezariana si a ramane fara paciente... asa o fi? adica da, stiu ca in randul femeilor mai neinformate, mai de la tzara, mai de la marginile paturii e inca adevarata treaba asta. dar mai stiu si ca sunt deja f f multe femei informate care vor sa faca the right thing. si guess what, medicii sunt cei care nu le sustin. citeam zilele trecute o poveste noua de la Nasterea unei stele. femeii i s-au rupt membranele artificial (din graba medicului de a o termina mai repede pentru ca ea venise cu travaliu bine stabilit din cate povesteste), i-au pus perfuzie cu oxitocina (desi povesteste ca avea deja contractii foarte dureroase - tot din graba medicului - nici nu era medicul ei ci cel de garda), dupa care a fost tinuta la pat la monitorizare (multe moase si multi doctori inca mai "cred" ideea aberanta ca aluneca mai usor copilul afara daca stai intinsa pe pat - adica daca nu lasi gravitatia sa te ajute...). rezultatul ? inima copilului a incetinit, contractiile au devenit atat de puternice (din cauza actiunilor medicului!) incat colul femeii era in pericol sa se rupa, si i-au facut cezariana. ea saraca era multumita ca se terminase cu bine pana la urma, fara sa stie ca de fapt chiar doctorul este responsabil pentru tot chinul prin care a trecut. cand esti gravida pentru prima data cel mai probabil nu te astepti ca un medic e posibil sa nu faca ce-i mai bun pentru tine. probabil ca nu te astepti ca si in sistemul medical ca si in altele circula idei babesti, idei personale, idei false despre cum trebuie sa decurga o nastere. si totusi suntem intre putinele tari unde sistemul este de asa natura incat sa favorizeze taman toate astea. medicii nu traiesc din bani munciti cinstit (adica pentru care sa plateasca taxe). sistemele care ar trebui sa controleze calitatea prestatiei medicale si sa pedepseasca la o adica abaterile nu functioneaza, stie toata lumea.si mai sunt si "scheletii din dulapul" comunist. adica faptul ca daca atunci nu erau permise avorturile si cezarienele dupa revoutie toata lumea s-a aruncat cu mare avant in ele. sper ca nu v-am plictisit prea tare pe cele care ati ajuns pana aici. va zic sincer si din toata inima: aveti grija de voi si fiti informate, ca sa nu aveti nimic de regretat mai tarziu.

Mami de (28.10.2008) si bb2 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

[quote]citat din mesajul lui amelia_ilie

Eu oricum beau mai mult de 2 l pe zi, mai ales vara. Pana acm beam cam 3-4 l, acum cred ca sar de cantitatea asta. Numai la serviciu (intre 8 si 16) beau 2l, apoi pe drumuri, acasa, nu mai stau sa tin socoteala...

asa multa apa?Bravo tie!Eu ma chinui pana si vara sa beau 2 l.

18+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Eu iau Euthyrox o pastila si jumatate de 50.

[quote]citat din mesajul lui beatrice75

Alexia, tu iei Euthyrox?Ce gramaj?

18+
Mami de baiat

Cum spuneam, la ultimul control endocrin, se pare ca am dat din hiper in hipo si m-au trecut si pe mine pe Euthrox, o pastila pe zi, 50mg. Cred ca nici organismul meu nu stie cum sa mai reactioneze, hiper-hipo....mi-e asa de frica pt bebe cu pastilele acestea!Mi-a zis ca la 20 de sapt imi intrerupe medicamentatia pt ca incepand cu aceste sapt, bebe isi poate produce el singur hormonii necesari.
Acum mi-e frica sa plec la serviciu pe aceste calduri cu starile mele de lesin!Norocul meu ca lucrez la 15 min de mers pe jos de casa. Dar pana si acest lucru este o aventura. Pe de alta parte, mai tre si putina miscare.

18+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Alinushca, asa va povesteam si eu candva pe forum, ca sunt ingrozita de povestile prietenelor mele la nastere, cum din vina doctorilor, au ramas chiar cu sechele. Si ca nu mai stiu incotro sa se mai indrepte la o eventuala nastere viitoare.

Miruna, pe unde umbli?Stii ca n-ai voie....

18+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

neata burtici azi dam de baut ca schimbam semnatura dar abia saptamana viitoare merg la eco sa vad ce s-a ales de brida aia urata ( sper sa fi scapat de ea )...in rest fata mea a inceput sa fie miscatoare si sa o simt asta ma bucura cel mai mult...sa dea Domnul sa ajungem cu bine la termen

lorin ma bucur fff mult pt tine sa ajungeti cu bine la termen

miruna tot nu a aparut

Doamne ai grija si de noi 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Sunset, Beatrice, umblu de pe o perna pe alta

Sugubina, LA MULTI ANI si sanatate familiei de pufici!!!

De duminica a plecat sotul din Bucuresti si am ramas cu copilul. Fortata de imprejurari m-am mai reactivat un pic dar 90% din timp stau intinsa. Din pacate nu a reusit sa se intoarca ieri cum vroia si speram sa revina diseara.

Acum il simt si eu bine pe bebe ...abia asteptam. Daca problema colului m-a mai linistit acum vin cu problema vezicii . Cat timp stau in picioare am o senzatie continua de mers la toaleta... de baut beau destula apa dar nu este normal sa merg din 2 in 2 minute .

Nu stiu voi dar eu cred ca inebunesc de caldura. Nu am pus aer conditionat pt ca am zis ca fiind casa izolata bine nu vom muri de cald. Corect dar, se incing geamurile si caramida de sticla... Nu e rau, sunt vreo 25C dar tot e muuult... as sta numai in apa, daca as avea voie

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Buna dimineata fetele!

Iaca niste poze:

http://picasaweb.google.com/103151475564688493125/DanaHans#5482888668666309458

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

mie imi spun diversi doctori ca femeile sunt de fapt de vina pentru ca insista sa faca cezariana. si atunci medicii au de ales intre a face cezariana si a ramane fara paciente... asa o fi?

Mami de (28.10.2008) si bb2 18+

Adevarul e undeva la mujloc. Dr prefera cearienele, isi iau banii sigur, nu vin noaptea, nu stau ore in sir langa gravida, nu se confrunta cu situatii riscante.

Cand au gravide care se tem de nasterea naturala nu le incurajeaza si nu le explica ca sunt nspe metode de limitare a durerii ci sunt de acord sa le faca cezariana. Nasterea naturala nu este incurajata ci total descurajata, este vazuta ca o suferinta inutila in fata unei solutii simple.

Fata de toate astea putine rezista si isi asuma alegerea iar restul cedeaza. Eu una cand am ajuns in ziua X de frica am cerut cezariana, bineinteles ca era prea tarziu . Acum mor de frica sa nu ajung sa nu pot sa nasc natural di motive medicale. Atunci insa nu imi explicase nimeni nimic, eram total pe langa.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 18 +

Mergi la inceput