Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (51)
Raspunsuri - Pagina 7
douradoudou spune:
claudia eu am fost f racita prin saptamana a 10 a ..mi-a trecut f greu pt ca nu puteam sa iau prea multe...dar si eu ramasesem cu o tuse care ma omora..nu dormeam noaptea..nu puteam sa respir..mi-a dat un spray pt alergie..era un pic mai bien dar tot tusem..apoi mi-a dat niste pastile pt aciditate gastrica: am luat si mi-a trecut..se pare ca acidul gastric imi urca pana la esofag si imi provoca o tuse iritativa f f obositoare..acum sunt ok...am grija sa nu stau cu stomacul gol..mananc f putin si des ...si dorm pe o perna mai inalta.intreaba si tu medicul de asta..cine stie..poate si tu ai patit la fel..sanatate
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 18+ cu
douradoudou spune:
raluca e normal sa simti "ceva tare" in burtik..e uterul marit si bebe inauntruuuuuuuuu..
si 18+ cu
amelia_ilie spune:
Si eu mananc putin si des, pentru ca daca nu mananac mi se face rau, cu lesin si varsaturi. Am patit-o de doua ori (astea au foist singurele clipe neplacute ale sarcinii mele) si m-am invatat mnte. Nu plec de acasa fara ceva de rontait si fara apa. Eu sunt tare rea de sete (de dinainte, acum doar continui ). Cine ma vede cu doua sticle de apa la mine pentru un drum de o ora - o ora si ceva (cam atat dureaza drumul spre si dinspre serviciu) zice ca-s sugativa, dar asta este, decat sa-mi fie sete mai bine iau apa dupa mine.
13+
douradoudou spune:
da ..este f f f importanta hidratarea in timpul sarcinii..stiati ca exista si contracii provocate de deshidratare????eu am patit-o la 1 sarcina..
si 18+ cu
amelia_ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou da ..este f f f importanta hidratarea in timpul sarcinii..stiati ca exista si contracii provocate de deshidratare????eu am patit-o la 1 sarcina.. alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) si 18+ cu |
Stiam ca e foarte importanta hidratarea, dar nu stiam de contractii. Sa speram ca nu va fi cazul si bb vor sta binisor la caldurica atat cat trebuie.
13+
allexxia_m spune:
nici eu nu stiam ca este asa grav daca nu bei destula apa,
stiu ca trebuie sa te hidratezi bine, mai ales pe caldurile astea dar chiar sa ai contractii in caz contrar nu stiam
19+
douradoudou spune:
eu va spun din experienta ..puteti sa dati si un search..
si 18+ cu
douradoudou spune:
" Cel mai important e sa va hidratati foarte bine, ganditi-va ca trebuie sa beti pentru doi. Pe langa cei 2 litri de lichide pe zi care trebuie consumate in mod normal, puteti sa mai adaugati cel putin o jumatate de litru, mai ales cand vi se pare ca aveti contractii mai puternice. O explicatie la acest lucru este faptul ca din cauza deshidratarii volumul de sange din corp scade si creste nivelul de ocitocina, hormonul care cauzeaza contractiile uterine. Deci hidratati-va si in acest mod veti creste volumul sangelui."
"Deshidratarea poate determina spasme musculare, determinand contractii, si este considerata ca fiind un factor de extindere a contractiilor Braxton-Hicks. Hidratarea adecvata poate fi ameliora contractile Braxton-Hicks. Bea cate 250g de apa sau sucuri naturale la fiecare cateva ore, pentru a preveni deshidratarea, care ar putea face uterul mai "iritabil". O vezica urinara plina poate declansa uneori Braxton-Hicks, astfel incat urinarea poate determina o contractie de acest fel"
"Bea multe lichide, deoarece deshidratarea poate cauza contractiile uterine de timp Braxton Hicks "
si 18+ cu