Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (51)
Raspunsuri - Pagina 20
letzy81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui syl Buna dragelor. Astazi am avut DT si eco, sunt f fericita ca totul este bine. Nu avem motive de ingrijorare, spun asta pt ca am insistat pe langa doctorita sa vada bine rinichii si inimioara ca eu sunt cu antecedente la sarcinile anterioare. Totul este vizibil si pare totul in regula, bb se pare ca este baietel iar asta ma incanta f tare. Eu personal am avut la sarcina anterioara probleme cu arterele uterine si vad ca si la sarcina asta problemele se mentin. Artera stanga nu prea alimenteaza placenta si deci placenta mea este mai marita pe partea dreapta, sper sa nu fie probleme mai mari. BB are 56 mm si translucenta 1,28 13+ |
Sly nu ar fi rau sa-ti faci niste analize de trombofilie la Fundeni.Sunt gratis daca te duci cu trimitere de la medicul de familie sau ginecolog(mai bine).
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
19+
ana_o spune:
Eva, e deviat subiectul rau... de la ce am scris eu si ce a rezultat. Eu am scris despre dreptul divin in urma unor carti citite si a unor discutii cu oameni in masura sa vorbeasca despre drept divin si Dumnezeu mult mai bine decat o pot face eu, pentru ca sunt inca novice in ceea ce priveste cunostintele despre divinitate si religie. S-a mers prea departe, eu ma rezum aici, daca ai placerea sa citesti Karma si dreptul divin, de dr. Dragos Ovidiu Argeseanu, putem dezbate private subiectul. Dar nu aici. Abia dupa ce am citit cartea, am inteles despre ce e vorba, cu adevarat, in dreptul divin. Mai multe nu dezvolt, pentru ca suntem pe un forum ca viitoare mamici, nu ca persoane care se disputa in scris despre religie si Dumnezeu. Eu respect fiecare decizie/parere, cand am scris prima data despre dreptul divin, nu am facut referire la niciuna din noi, pur si simplu el(dreptul asta divin) exista, asta nu inseamna c-o sa ma "lupt" prin argumente pro si contra cu cele care nu cred sau nu au avut de la cine sa afle mai multe despre divinitate si ce inseamna Dumnezeu pe toate planurile(inclusiv la ce se refera dreptul divin). Sunt ortodoxa, voi muri ortodoxa, dar nu-mi place sa ma limitez la ce spune religia si ce aflam de la preoti. Dragos Argeseanu mi-a oferit multe raspunsuri si dupa 8 carti citite(atatea are, pana acum), tot o novice sunt in a sti sa port mai departe cunostintele acumulate in ultimul an. Inchei subiectul aici, eu cred ca Dumnezeu va face cum e mai bine pentru mine, indiferent daca am drept divin sa nasc prin cezariana sau natural. Cum inchei intotdeauna, Faca-se voia TA, Doamne!
Ana
20
ana_o spune:
Allexxia
, dau si eu o limonada, am citit tarziu ce ai scris. Intr-adevar, am ajuns la jumatatea drumului
! Sa dea Dumnezeu sa fie bine, pana la final! Pentru toate burticile si mamicile! Mai trag cu ochiul la odiseea de iulie/august, acolo deja incep nasterile, emotii multe etc. Ma gandesc cu duiosie ca si noi vom ajunge acolo si ma repet cu intrebarea din minte... oare cine va naste prima?!
Ana
20