Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (51)
Raspunsuri - Pagina 16
Siuta spune:
Felicitari Bebelu pentru rezultat. Sarcina usoara in continuare.
Tot citesc capitolele din urma si nu mai ajung sa scriu..
Eu am intrat in saptamana 15 si sunt ok, fara probleme majore.Saptamana viitoare voi merge la un nou consult si sper sa obtin si aprobarea dr pentru a pleca la mare.
In rest, nimic nou .Toate fortele se irosesc in lupta cu caldura asta sufocanta.
Va doresc o saptamana minunata
Andreea, mamica de Anastasia
http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community
allexxia_m spune:
Lidia_P nici eu nu am avut simtome de gravida, nimic ca si tine. Dar nu cred ca are nici o legatura cu cat de plangacios va fi BB asa cum se pare ca nu are legatura nici cu faptul ca este baietel pentru ca nu ai greturi si varsaturi.
Cum am zis, eu nu am avut nici o stare de greata sau varsaturi, nu am avut nici pofte si cu toate astea am fetita.
Singura explicatie care mi se pare mie plauzibila este pur si simplu ca organismul nostru s-a adaptat mult mai usor sarcinii. Si pentru asta ar trebui sa fim fericite si nu vad de ce ar trebui sa ne siumtim vinovate pentru ca asa este organismul nostru
19+
CADIA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pissi78ro Fetelor, va multumesc mult pt raspunsurile legate de pb cu stomacelul. Mi-e tare frica, sper sa nu fie ceva rau. Mi-e groaza sa ma gandesc la implicatii. 12+ |
Nu are de ce sa-ti fie frica.Sunt convinsa ca doar nu a vazut doctorul in acel moment.Si mie mi s-a intamplat (dar nu cu stomacelul, parca cu vezica)si la sf. ecografiei a mai insistat si a vazut pana la urma. Sunt sigura la ca urmat eco o sa vezi si stomacelul.
16+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
mirunam spune:
Simt ca ma topesc...
De Ratusca stiti ceva? Tebuia sa faca ieri cerclaj...
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 18 +
douradoudou spune:
citat din mesajul lui mirunam Simt ca ma topesc... De Ratusca stiti ceva? Tebuia sa faca ieri cerclaj... MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 18 + |
parca dupa cerclaj te tin inspital vreo 2 zile sub observatie...exista pericolul ca uterul sa se contracte si colul sa se deschida..asa ca seface tratament impotriva contractiilor..plus ca 1 zisigur nu te misti din pat..se face sub anestezie generala deci it dai seama pana isi revine...sunt sigura ca e ok si o sa ne spuna cum a fost..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 18+ cu
allexxia_m spune:
Bebelu, felicitari!
Vasari si mie au inceput deja sa mi se umfle picioarele, parca nu mai am glezne
Totusi nu este prea devreme? Nu cumva picioare umflate si retineri de apa apar in ultimele luni?
Mie imi este cam teama caci am si multe vase de sange sparte pe picioare si mai ales in zona gleznei
20+
allexxia_m spune:
Ana_o am ajuns la jumatatea sarcinii
Dau o limonada si un fruct pentru fiecare burtica
Sa speram ca vom avea tot atatea saptamani si de acum incolo!
BB sanatosi si nasteri usoare pentru toate burticile !!
20+
CADIA spune:
citat din mesajul lui allexxia_m [ Totusi nu este prea devreme? Nu cumva picioare umflate si retineri de apa apar in ultimele luni? |
Asta tot in functie de organismul fiecaruia este.
16+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
anya2010 spune:
pe toate burticile
Bebelu ma bucur ca au iesit bine analizele Ma asteptam sa fie asa
Ana_O esti sigura ca a fost proaspata mancarea din moment ce ti-a fost rau?Si mie imi place in Vama Veche dar am avut experiente neplacute in ceea ce priveste mancarea. Eram in statiune cand a venit un control de la protectia consumatorului si nu intelegeam de ce mai ramasesera doar vreo 2 restaurante deschise(si alea serveau doar bautura), restul au ramas subit fara bucatari
Ana 19+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze