Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (51)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

Citat:
citat din mesajul lui liana.berbec

Lidia_P,
La prima sarcina nu am avut simptome deloc, deloc, deloc. O sarcina perfecta si un copil tot perfect si cuminte din prima zi pana acum (acum are 10 ani). Nu a avut colici, nu a plans niciodata fara motiv, de fapt nu prea a plans, nu am stiut cand au crescut dintisorii.

Liana

14+

Doamne ajuta sa fie asa si in cazul meu ...ca am avut o sarcina fff usoara pana acum ...daca asa este si bebe sunt cea mai tare

Doamne ai grija si de noi 17+

pai si eu tot la asta ma rog ca putine sunt femeile care au avut o sarcina asa de usoara ca a mea pana acum.... mie daca mi-ar fi venit ciclul peste sarcina nici nu as fi stiut ca am ramas gravi asa nici un simtom nu am avut.....dar doamne fereste nu imi doresc sa imi fie rau....trebuie sa ma bucur ca suant o norocoasa

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Buna dragelor!
Am si eu o nelamurire,este de ajuns daca o simt pe bebelina mea dimineata foarte putin?
Eu sunt un pic cam paranoica si as vrea sa o simt toata ziua daca se poate.Stiu ca mai si dorm si ei...
Ieri de ex am simtit-o bine bine in prima parte a zilei dar azi nu e asa activa.
Eu am inceput sa o simt de la 16 sapt dar au mai fost si zile cand n-o simteam.Imi tot fac sperante ca o sa devina si ea mai activa si mai scap si eu de paranoia.
Miercurea trecuta am facut o echografie si totul era bine.
tuturor

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Cd sotii lor le spun ca ei au fost cu femei care au nascut si si-au dat seama. Ce sa-ti spun, ce mi-au auzit urechile de la astfel de barbati, ce glume puteau sa faca. Ei prefera ca sotiile sa fie 'doamne'. Sa nu-si stirce p.....

Ma ierti, nu ma refeream la genul de persoane pseudo-informate si pseudo-culte, fie ei chiar membri ai tagmei medicale. Ma refeream la genul de om care stie cum se petrec lucrurile in tarile civilizate unde sistemul medical functioneaza. Cu alte cuvinte, care stie intr-adevar ce inseamna o nastere naturala si beneficiile ei incomparabile cu o cezariana fara indicatie. Ce te faci cand dai de astfel de oameni cum descrii tu? Intorci 180 de grade si iti vezi de interesul tau. Si taman asta ziceam ca nu toate femeile vor cezariana mai nou. Mai nou decat ultima noutate e ca exista f multe femei - nu din cele pe care le-ai descris tu - care chiar isi doresc o nastere asa cum pot obtine numai eventual la particular la noi in Bucuresti cel putin. Adica unde doctorul e obligat de bani si de un contract scris sa tina cont si de dorintele si nevoile tale si ale copilului, asa cum ti le definesti si te aranjeaza.

daciana.t bine ai venit! sa fiti santosi si sa ai o sarcina usoara! ai DPN data mea de nastere. nasol moment sa te nasti oricum ai da-o. doctorii sunt in vacanta in perioada aia si invariabil incearca sa te programeze sa nasti cand le convine lor. apoi tot restul vietii craciunul se suprapune peste ziua ta si nimeni nu te baga destul in seama. si primesti un singur cadou si de craciun si de ziua ta

miruna pai 25 de grade e paradis. la mine la bloc sunt 30+ frecvent zilele astea. dar nu mai e f mult si plec eu la mare si ma razbun, numa in apa stau!

Mami de (28.10.2008) si bb2 18+

alina, eu tot urmaresc nasterile din alte parti, care pe acasa, care prin spitale unde mamicile sunt in primul rand un bun candidat pentru o nastere normala si daca sunt probleme majore de sanatate sau travaliu prelungit sau posibila suferinta fetala se i-a in considerare nasterea prin cezariana.
In plus eu tot nu inteleg de ce asa de multa lume tine sa nasca cu dr...nu dati cu rosii in mine dar, stiu ca moasele fac ditamai facultatea de 4 ani sa te asiste la nastere naturala, pe cand dr(da fac mai multa facultate) sunt invatati/intruiti in cu totul alte probleme ale nasterii, ei sunt acolo pentru probleme intervenite in nastere.
am nascut normal la prima nastere si pentru ca am ascultat de dr si m-am internat de cand mi-a cazut dopul gelatinos si pana a fost el de garda m-a tinut in gynipral( adica de marti pana sambata) am avut pot spune o nastere dificila, cu contractii inegale, insuficiente si degeaba mi-au bagat coctail pentru contractii in ultima ora, dilatatia mea s-a oprit la 8,5 si am fost dilatata manual pana la 10 pentru ca nu ma dilatasem destul si bebe cobora si risca sa ramana blocat

de data asta tot normal as incerca sa nasc, pentru ca intradevar in momentul in care mi-am vazut minunea am uitat de toate durerile suportate 12 ore si mai ales am uitat de durerea dilatarii manuale

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

asa, vreau sa multumesc pentru primirea calduroasa, asta inainte de a raspunde si la alte intrebari.

da nici pe mine nu ma incanta ca e in 26 dec...eu sper sa iasa cel putin cu o saptamana mai devreme, dr de familie dupa masuratorile de la echo de 11 saptamani mi-a spus ca e posibil sa iasa cu o saptamana mai tarziu pentru ca e un pic mai micut (distanta biparietala la 11 s era 16 mm), acum sa fie sanatos, nu am ce sa fac...

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_o
dar au fost si momente de tensiune, eu sunt o persoana impulsiva, dar sarcina m-a calmat mult, de aceea nu pot pune unele suparari pe seama sarcinii.

Ana
20

ana si la mine s-a intamplat la fel la prima sarcina...m-am calmat extraordinar...eram insarcinata in 4 luni si am avut nunta, toti se agitau si eu nu aveam un stess eram toata un zambet.

bebe sanatos si tie.

vreau si eu la mareee

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl
. Si in loc sa spal, calc, stau pe net

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 19+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

si eu la fel

am ditamai maldaru de rufe de calcat si nu am nici un chef

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui letzy81

Buna dragelor!
Am si eu o nelamurire,este de ajuns daca o simt pe bebelina mea dimineata foarte putin?
Eu sunt un pic cam paranoica si as vrea sa o simt toata ziua daca se poate.Stiu ca mai si dorm si ei...
Ieri de ex am simtit-o bine bine in prima parte a zilei dar azi nu e asa activa.
Eu am inceput sa o simt de la 16 sapt dar au mai fost si zile cand n-o simteam.Imi tot fac sperante ca o sa devina si ea mai activa si mai scap si eu de paranoia.
Miercurea trecuta am facut o echografie si totul era bine.
tuturor

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

19+

letzy im mod normal activitatea lui bebe se masoara in 24 de ore, adica daca misca in 24 de ore de cate ori, cand cum. in plus e foarte posibil sa fie mai activa noaptea si tu sa nu o simti. sau sa se miste dar suav asa, nu sa de-a pumni si picioare sa le simti pana in ficat
Daciana dormea ziua si ii dadea picioare in coaste noaptea lui tac-su( eu nici nu o simteam noaptea). idee e ca fac dus dimineata si ea se linistea si adormea. daca spui ca ai fost la echo saptamana trecuta eu zic sa nu-ti faci griji

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

daciana.t - tie ti-a scris ceva la echo de 12 saptamani despre stomacul bebelui?Eu am facut vineri si mi-a scris totul normal la masuratori, doar la stomac - not visible. Am intrebat eu fetele si ieri si sunt un pic ingrijorata.

12+

Mergi la inceput

pissi, la mine i --a vazut stomacul lui bebe de la 11 saptamani, chair a scris..nu stiu ce sa spun, nu ai intrebat ce inseamna? te inteleg ca iti este teama, dar poate statea bebe intr-o pozitie imposibila de vazut...mai stiiintreaba totusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Lidia, mergem cu avionul. Iese din discutie masina, ca eu am contractii si nu pot sta in masina cu orele. Eu am mai zburat in sarcina de 2 ori pana acum si a fost ok.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 19+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput