Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (51)
Raspunsuri - Pagina 12
SS-Tzuky spune:
Bun venit, Claudia! Sarcina frumoasa si un bb minunat iti doresc.
..........""Cd sotii lor le spun ca ei au fost cu femei care au nascut si si-au dat seama. Ce sa-ti spun, ce mi-au auzit urechile de la astfel de barbati, ce glume puteau sa faca. Ei prefera ca sotiile sa fie 'doamne'. Sa nu-si stirce p....."""""
mda, ce tzarani... imi aduc aminte de astfel de cretini, doar in Romania am vazut....mirlanie de ma apuca risu-plinsu...Bautura multa si soarele puternic nu face bine la bibilica.
Eu ma gindesc ca o sa optez pentru natural, daca o fi totul bine si oi putea. Am auzit ca dupa cezariana recuperarea e ca dupa orice operatie(de stomac, de ex.). Depinde si de organismul fiecareia. Important e sa stii ce vrei si sa ai un doctor in care sa poti avea incredere. Nu cum am citit povestea unei doamne, la ultima eco dinainte de nastere, copilul parea de vreo 2 kile jumate si s-a decis pentru natural....A nascut un baiat de 4 kile 200 si s-a rupt toata.
Cred ca cel mai important e ca inainte de nastere sa stii exact care e situatia.
http://picasaweb.google.com/103151475564688493125/DanaHans#5482888668666309458
6+
BraveGirl spune:
Lidia, mie mi-a fost f rau si la prima sarcina si acum. Ambii bebei vad ca sunt mai activi noaptea. Arianna m-a cam tinut treaza, e mofturoasa, nu doarme singura, nu sta singura DELOC. Cd era micuta, stia tot carterul cd sunt eu la baie, ca urla de mama-mama. Totul fac cu ea. Mers la baie, dus, mancat...TOT. Cd era mica era ok, o puneam in bouncer in baie si faceam dus. Acum umbla peste tot. Trebuie sa fiu atenta sa nu las NIMIC in baie c epoate fi periculos, ca pana sar eu din cada, ea deja a pus mana/mai rau, gurita.
am noroc ca ma ajuta mama, ca altfel inebuneam. Sunt copii si copii...dar eu n-as schimba-o pe a mea pt nimic in lume ...chiar dc peste un an de zile n-am dormit.
Acum ma rog sa fie sanatos bebe, si dc o fi mai cuminte, f bine, dc nu, stiu ce ma asteapta si de abia astept. Nici nu stiti ce bine te simti cu un bebe in brate, mirosind a laptic, care doarme satisfacut dupa o masa copioasa.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 19+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
BraveGirl spune:
Mama ce activa sunt. Se vede ca sunt singura. Arianna a ramas la mare, eu am venit sa fac bagajul, ca saptamana viitoare plecam in concediu. Si in loc sa spal, calc, stau pe net
==========
Corina
POZE CU PRINTESA
BEBE2
ana_o spune:
Doura, pozele trebuiesc descarcate pe calculator. Am de recuperat din doua parti, de la iubi si de la al meu frate. O sa se vada si burtica, am facut multe si din profil. Saptamana asta trebuie sa ne mutam, cred ca abia saptamana viitoare o sa gasesc bunavointa in a le primi.
Trebuie sa mentionez ca am fost si sunt in cotinuare foarte, foarte mandra de burtica mea. A crescut f mult in ultimele saptamani. Iubi imi spune "buburuza", ca buburuzele au burtica imensa si picioruse subtiri. Deci ma incadrez perfect!
Cred ca ar trebui sa-mi trec la semnatura:
Buburuza,20
Ana
20
BraveGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lidia_P BraveGirl ... si unde pleci in ceoncediu? 18+ |
Mergem la turci, in Belek. Suntem 3 familii cu copii.
==========
Corina
POZE CU PRINTESA
BEBE2
sugubina spune:
daciana.t bine ai venit printre noi! Sa ai sarcina usoara si bebe la termen sanatos si frumos.
Fetele va salut de la niste piersicute. Muama ce bune suunt. Am fost ieri in Auchan si am luat vro doo kile.In stilul asta vor avea puficele un ten foarte frumos. Mama mereu imi zicea ca a mancat multe fructe si portocale mai ales cand era gravida cu mine.
Am urmarit discutia voastra despre nastere..Ce povesti citesti pe net uneori-te ingrozesc! Si cand ma gandesc cum se face in occident, in State, ca nasc cu moasa, uneori acasa, ca se incurajeaza travaliul natural, nu stimulat puternic de medicamente!
sugubina +14
sunset_zuzi spune:
citat din mesajul lui liana.berbec Lidia_P, La prima sarcina nu am avut simptome deloc, deloc, deloc. O sarcina perfecta si un copil tot perfect si cuminte din prima zi pana acum (acum are 10 ani). Nu a avut colici, nu a plans niciodata fara motiv, de fapt nu prea a plans, nu am stiut cand au crescut dintisorii. Liana 14+ |
Doamne ajuta sa fie asa si in cazul meu ...ca am avut o sarcina fff usoara pana acum ...daca asa este si bebe sunt cea mai tare
Doamne ai grija si de noi 17+
Lidia_P spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui BraveGirl
Mergem la turci, in Belek. Suntem 3 familii cu copii. ========== Corina Mamica de Arianna Maria si 19+ POZE CU PRINTESA BEBE2 |
cu masina sau cu avionul?cum de te-a lasat doctora pana in Turcia sa te duci.....pe mine nu m-a lasat pana in Italia si sunt doar 1200 km....voi pana la Belek faceti 1500 km
18+
daciana.t spune:
citat din mesajul lui Lidia_P neata burtici, daciana.t bine ai venit sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos eu cand citesc pe aici la atatea fete ca au greturi, ameteli si alte simtome ale sarcini ma gandesc ca eu care nu am avut absolut nimic ma simt naspa si ma gandesc ca o sa am un bb plangacios mai sunt mamici care nu au avut nici un simtom al sarcini (greturi, ameteli etc)?sau sunt mamici care la primi copii nu au avut nici un simtom....sa imi spuna si mie daca bb au fost plangaciosi 18+ |
lidia nu exista nici o relatie atat de stransa intre a nu avea greturi si un copil plangacios.
nu te simti nashpa ca nu ai aceste simptome...eu la prima sarcina aveam greturi dimineata juma de ora si apoi uitam ca in burtica am un bebe, bine asta pana a crescut burtica...ca era imposibil sa uit
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica