Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (51)
Raspunsuri - Pagina 10
daciana.t spune:
salutare ,mai primiti o burtica?
numele meu e Claudia si sunt la a doua sarcina, am deja o fetita, care se numeste Daciana are 2 ani si 5 luni. DPN meu este 26.12.2010. luni am fost la echo morfofetala de 11 saptamani totul e ok, bebe se sbenguia pe acolo. bebe are acum 12 saptamani si 2 zile.
greturi si stari de rau la greu, mai nou suport greu caldura, desi eu nu am astfel de probleme. mai greu ca nu pot bea chiar asa de multa apa pur si simplu inca nu simt nevoia de a bea atat de mult. insa simt nevoia sa mananc doar fructe si legume toata ziua.
astept sa ajung spre 14 saptamani sa mai scap de greturi si sa reusesc si eu sa mai fac si cateceva
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vasari Anca, si eco de trim 2 se face inainte de 24 de saptamani.:P TT intre 15 si 18 parca, as vrea sa merg cat mai repede, sa aflu ce e bb. Claudia, imi pare rau... Eu la febra care nu cedeaza dau si supozitor de novocalmin (se pot da 3 pe zi) independent de nurofen/panadol care se iau la 4 ore si o las dezbracata (bine, pe caldura asta nu stiu cat mai conteaza...). Vad ca Nicholas e ceva mai marisor, Maria are sub 3 ani. Nu aveti o pediatra care poate fi sunata? Multa sanatate ! Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 14+ Primul orice |
chiar nu stiam pentru ca eu nu l-am facut cu Maria
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
ralucaspm spune:
Claudia (daciana.t), bine ai venit , sarcina usoara si sa treaca greturile cat mai repede !
Raluca cu Ioanna , Georgios si 14+
pissi78ro spune:
[quote]citat din mesajul lui daciana.t
salutare ,mai primiti o burtica?
numele meu e Claudia si sunt la a doua sarcina, am deja o fetita, care se numeste Daciana are 2 ani si 5 luni. DPN meu este 26.12.2010. luni am fost la echo morfofetala de 11 saptamani totul e ok, bebe se sbenguia pe acolo. bebe are acum 12 saptamani si 2 zile.
Salutare daciana.tsi bine ai venit. Si eu DPN apropiat pe 25 sau 26 decembrie. Sa ai bebe sanatos
12+
BraveGirl spune:
Neatza!
Alinushca, eu tin sa te contrazic. In jurul meu sunt femei informate, culte, cu job-uri f bune, chiar cu tangente spre medicina (farmacie), care au optat tot pt cezariana. Si sunt informate. Dar ce te faci cd sunt dr care zic ca ce, vrei sa nasti ca vaca? Cd sotii lor le spun ca ei au fost cu femei care au nascut si si-au dat seama. Ce sa-ti spun, ce mi-au auzit urechile de la astfel de barbati, ce glume puteau sa faca. Ei prefera ca sotiile sa fie 'doamne'. Sa nu-si stirce p.....
Eu am nascut vaginal, cu perfuzii de ocitocina, cu epidurala, cu stat in pat ca asa simteam eu. A fost un travaliu usor, nu stiu sigur de ce mi-a pus ocitocina. Poate pt ca am luat prea mult gynipral si contractiile nu mai erau eficiente. Mi-a si rupt membranele, ca deja dilatatia era 4, asteptam epidurala, si mie nici macar nu mi se fisurasera membranele. Nu stiu de ce au decurs asa lucrurile, dar a fost o nastere usoara. (asta zic acum, ca atunci, in sala, am zis ca nu mai pot ...obosisem dupa 3 impingeri, si la a 4-a, ultima, ca sa-i iasa si corpul am zis GATA!!!!ma culc). Dupa nastere, recuperarea a fost grea. Atunci ziceam ca in veci nu o sa mai nasc natural. Acum tot natural o sa incerc. Ca mi-am revenit si am uitat tot greul.
Ce vreau sa zic...nu cred ca e vreun medic care sa incerce prea mult sa te convinga sa nasti natural, dc tu zici ca vrei cezariana. Si mai nou, toate femeile vor cezariana.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 19+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
Lidia_P spune:
neata burtici,
daciana.t bine ai venit sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos
eu cand citesc pe aici la atatea fete ca au greturi, ameteli si alte simtome ale sarcini ma gandesc ca eu care nu am avut absolut nimic ma simt naspa si ma gandesc ca o sa am un bb plangacios
mai sunt mamici care nu au avut nici un simtom al sarcini (greturi, ameteli etc)?sau sunt mamici care la primi copii nu au avut nici un simtom....sa imi spuna si mie daca bb au fost plangaciosi
18+
ana_o spune:
Buna dimineata!
Mai, fetelor... eu am mai spus, dar ma repet! Exista un drept divin in toate. In bani, in nasteri, pana si in moarte exista drept divin. Sunt femei care au drept divin la nastere naturala usoara sau dimpotriva, la una f grea. La fel si cu cezariana. Daca dreptul tau divin e sa nasti prin cezariana, degeaba ai optat pentru naturala, se intampla ce se intampla si nasti prin cezariana.
Eu una, nu am nimic impotriva nici a nasterii naturale, nici a nasterii prin cezariana, pentru ca traiesc cu credinta ca totul se intampla cu un motiv. La inceputul sarcinii(eu am niste probleme cu partile dorsale si stiam ca n-o sa pot naste normal niciodata), eu am optat pentru naturala, indiferent de riscuri. Pentru ca asa e normal si asa e de cand lumea. Nu m-am gandit si la bebe... ca el o sa aiba de suferit daca eu ma incapatanez sa nasc natural. Imi doresc in continuare sa pot naste natural, dar asta o sa pot sti doar cand va sosi clipa. Vreau travaliu, vreau eliberare naturala de oxitocina, vreau si eu tot ce inseamna normal. Dar eu am doctorul meu in care cred si nu este genul care alege varianta usoara pentru o nastere, mai ales ca e tanar si pasionat de meseria pe care o face. Impreuna, vom alege varianta cea mai buna... dar eu merg cu Dumnezeu inainte, exista un mers al lucrurilor in tot ceea ce facem.
Ana
19
mirunam spune:
Bravegirl , no comment. Nici nu mi-as pierde vremea langa un asemena exemplar, ca barbat nu poate fi numit.
Lidia nu am inteles daca intrebarile erau corelate. Eu la prima sarcina nu am avut simptome si acum am avut greturi usoare fara varsaturi. Emanuel nu a fost deloc plangacios. Copii nu plang degeaba, plang daca vor ceva. Pana la 3 luni nu a plans nici macar o data.
Apropo de plansul bebeilor...alaltaieri un familion numeros care ne este vecin se plangea sotului ca ultimul sosit (1 luna) plange de 4 ore fara oprire, timp im care era leganat de zor. Afara stiti bine cat de cald era. Sotul, fara sa vada bebele le spune ca probabil e prea gros imbracat... Cand se aproprie de copil avea: body, salopeta cu maneca lunga, jacheta, caciula si sosete
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 18 +
alinushca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BraveGirl Cd sotii lor le spun ca ei au fost cu femei care au nascut si si-au dat seama. Ce sa-ti spun, ce mi-au auzit urechile de la astfel de barbati, ce glume puteau sa faca. Ei prefera ca sotiile sa fie 'doamne'. Sa nu-si stirce p..... |
Ma ierti, nu ma refeream la genul de persoane pseudo-informate si pseudo-culte, fie ei chiar membri ai tagmei medicale. Ma refeream la genul de om care stie cum se petrec lucrurile in tarile civilizate unde sistemul medical functioneaza. Cu alte cuvinte, care stie intr-adevar ce inseamna o nastere naturala si beneficiile ei incomparabile cu o cezariana fara indicatie. Ce te faci cand dai de astfel de oameni cum descrii tu? Intorci 180 de grade si iti vezi de interesul tau. Si taman asta ziceam ca nu toate femeile vor cezariana mai nou. Mai nou decat ultima noutate e ca exista f multe femei - nu din cele pe care le-ai descris tu - care chiar isi doresc o nastere asa cum pot obtine numai eventual la particular la noi in Bucuresti cel putin. Adica unde doctorul e obligat de bani si de un contract scris sa tina cont si de dorintele si nevoile tale si ale copilului, asa cum ti le definesti si te aranjeaza.
daciana.t bine ai venit! sa fiti santosi si sa ai o sarcina usoara! ai DPN data mea de nastere. nasol moment sa te nasti oricum ai da-o. doctorii sunt in vacanta in perioada aia si invariabil incearca sa te programeze sa nasti cand le convine lor. apoi tot restul vietii craciunul se suprapune peste ziua ta si nimeni nu te baga destul in seama. si primesti un singur cadou si de craciun si de ziua ta
miruna pai 25 de grade e paradis. la mine la bloc sunt 30+ frecvent zilele astea. dar nu mai e f mult si plec eu la mare si ma razbun, numa in apa stau!
Mami de (28.10.2008) si bb2 18+
heidy spune:
Neatza ....
Va invit la un compot de mere si visine rece din frigider
Astazi este o zi linistita .. si pare totul calm in jur. Ce bine e fara stres. Au fost cateva zile cumplite, dar par sa fi trecut.
15+