Buna!
S-ar putea sa ma mut in zona Boston, mai exact in Cambridge si am vazut pe Internet ca sunt chrii f. f. mari in Cambridge (nimic sub 1200$/luna), plus ca vreo 150$/luna costa doar ca sa iti parchezi masina in fatza casei!! Intrebarea mea este, nu stiti, ar fi vreo posibilitate de a lucra in Cambridge si a locui in vreun alt orasel unde sa fie mai ieftin si de unde sa pot face o naveta rezonabila? Pe aici pe la noi stiu locurile, dar acolo oare cum as putea ocoli preturile astea imense? Ce orasele sunt in apropiere de Cambridge si sa fie mai ieftine?
Multumesc si numai bine!
Lia
ruxij
Burlington, Billerica si alte asemenea. Ai multe posibilitati pe linga Boston.
Daca te "asezi" acolo mergi la cumparaturi la Bob Store :-)
quote:
Initial creeata de ruxij
Buna!
S-ar putea sa ma mut in zona Boston, mai exact in Cambridge si am vazut pe Internet ca sunt chrii f. f. mari in Cambridge (nimic sub 1200$/luna), plus ca vreo 150$/luna costa doar ca sa iti parchezi masina in fatza casei!! Intrebarea mea este, nu stiti, ar fi vreo posibilitate de a lucra in Cambridge si a locui in vreun alt orasel unde sa fie mai ieftin si de unde sa pot face o naveta rezonabila? Pe aici pe la noi stiu locurile, dar acolo oare cum as putea ocoli preturile astea imense? Ce orasele sunt in apropiere de Cambridge si sa fie mai ieftine?
Multumesc si numai bine!
Lia
ruxij
Multumesc papa, o sa ma uit chiar acum dupa orasele respective.
Garofitza, nu e 100% sigur, dar sunt ceva sanse sa ma duc la frig. Eu sper sa reusesc.
Numai bine!
ruxij
Papa, merci mult de tot, am gasit. Billerica pare f. rezonabil, eu vreau sa platesc 6-700$ chirie si vad ca acolo s-ar putea. Burlington e ceva mai scump, dar e putin mai aproape de Cambridge. Acu' ramane sa reusesc sa iau jobu', ca nu-l am inca.
Multumesc din nou.
ruxij