HAI LALA !Bv Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (131)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luana081985 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ela_mm

abia acum am terminat de citit de unde va lasasem aseara.

intre timp am pus la spalat prima tura de hainute ale evei. atat m-am chinuit sa aleg un program potrivit! am facut-o dupa ureche, ca am pierdut cartea tehnica si nu mai stiu care program e indicat pt ce...si nici pe net nu am gasit-o. cah. sa speram ca nu le fac varza.

matusa, zi-mi si mie ce tratament ti-au dat tie in spital, ca si eu sunt intr-o situatie asemanatoare. asa, macar sa am termen de comparatie, ca oricum eu sunt docila tare si ascult de doctorul meu.

ma duc sa pap ceva. mi-a facut mycya pofta de pizza. bun, ea a papat ieri, dar eu am citit azi, asa ca...

luana, te-am vazut. sunteti toti 3 niste frumosi. sigur o sa iasa si flacaul superb.

bamboletta, esti sexy tare; michelle, arati super; carmen, ce faina e a mica!!!, btz-ule, ce mai distrat aseara cu descrierea ta. am mai intrat o data sa te vad. fugi de aici,le dai jos rapid.

pe cine am scapat?

dragaica, ce vorbesti??? 20 de kg? mie imi pare ca doar burta e de tine. eu am pus 10...dar sunt ca o conducta ...toata rotunjoara! incep sa ma umflu. am sa vad intr-una din zile poate imi face si mie sotul o poza, daca nu, iar ma pozez singurica la oglinda, ca la 30 de sapt.

Ela 34+ cu Eva Maria

32+ Giulia si Ana Patricia 30 noiembrie 2006
Au mai ramas 7 sapt ( eu sper 5)

http://picasaweb.google.com/100381038846083183576

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Buna gagici! Va doresc o saptamana numai de vesti bune. Am intrat sa va zic ca aseara am eliminat dopul gelatinos (chiar si azi am mai scos ceva ), deci oricand pot naste. In seara asta o sa-mi sun doftorita sa vedem ea ce zice. Contractii nu am, doar din alea nedureroase, care sunt foarte dese. De acum cum o vrea DD. Sper sa ajung pana miercuri, atunci fac 37 se sapt. V-am pupacit si va tin la curent!!!!

36+ Bogdan-Andrei
AMR ~ + 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

ochidut, avea o galma pe spate spre coada si o tot deranja, se ciugulea si facea infectie care nu trecea. In ultimul timp crescuse enorm dar am zis ca o fi din cauza ca o tot zgandarea. Si pentru ca am decis sa o castrez am zis sa o scoatem si pe aia. Veternarul mi-a spus ca facuse aderente mari (practic de la o incizie de 2 cm a ajuns la 10-12 cm dimeniune) si ca e posibil sa fie ceva mai grav. Si asa am dus-o la biopsie.

36+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Ii multumim lu' Doamne Doamne ca am ajuns pana aici si mai cersim macar 2 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Citat:
cum sa fie, bine ca am stat la aer si la umbra dar pt mine obositor!

Ai vazut ce cavaler are mama!

Acum e brasovean in vacanta la bunici, a scapat de caldura!

tu ce faci, te apropii cu pasi repezi de momentl bebe in brate!

Anca +31s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

Anca, ce bine de Vladut... La noi s-a innorat un pic mai devreme si am crezut ca se mai racoreste, da de unde...

Noi ne luptam inca cu renovarea. Azi sper sa terminam cu zugravitul, cel tarziu maine. Dupa care curatenie geberala. Mai asteptam niste usi glisante pt noul sifonier, dupa care punem tapet.

Maine ma duc la epilat. Joi merg la dr, ca dupa aia intra in concediu pt doua saptamani. Vreau sa vad in ce stare ma prezint, poate imi da unda verde pt cateva zile la mare.

Adriana, imi pare tare rau pt catelusa. Veterinarul ce te sfatuieste?

Georgia chiar ma intrebam cum ai trecut peste examen. Multa bafta pt joi, sa le dai si sa scapi de-o grija.

Belu, si eu mai scap de picoruse prin masarea frontului de lupta.

Luana, ma bucur sa te cunosc.

Cris 35+ cu

poate daca iti ramane timp mai iesim la o mica plimbarica in parcul cu pricina!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

fetele cae mai aveti varice la fofo si vagin cum va descurcati cu ele ca pe mine ma dor ff tare si ieri chiar mi-a fost rau de la durerea respectiva... da doare de la operatia de cezariana in jos!

practic ieri la Cernerife am zacut l aumbra pe un sezlong!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Adriana imi pare rau pt catelusa ta!

Eu am avut o pisica 11 ani era sufletul nostru...tot asa a facut o forma de cancer ne-am chinuit mult cu ea cu tot felul de tratamente, dar din pacate deznodamantul a fost acelasi plus ca am si chinuit-o pe duratat tratamentului!

Am plans mult dupa ea!-era ca un membru al familliei!

Pt mama mea a fost o adevarata tragedie si nu numai!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Michelle-vad ca si voi va plimbati f frumoase pozele de la Hadambu...creste burtica

Baby-de mult nu mai vazusem poze cu burtica..

Larissa-ai dreptate cu strandul si piscina..trebuiesc evitate..la munte am avut si piscina dar nu am indraznit doar sotul si printesica sau balacit

Sorina_goga- scoatem sa ai nastere usoara si bebe sanatos ...poate mai sta o sapt in burtica delfinasul ...unde nasti la cuza-voda?

fetele din iasi...oare rezervele de la cuza voda nu au si AC altfel cred ca voi muri de cald in spital

Ochidut-peste 10 zile ai programata cezariana?cred ca abia astepti sa-ti vezi printesica

Ela_m-

Anca-varicele ma dor doar daca stau f mult in picioare...in rest nu multumesc lui d-zeu..asta imi mai lipsea...oricum sunt umflate

citeam pe forum si nu am mai nimerit gura am varsat apa rece pe minea inceput delfinasul sa dea din picioruse

Bamboletta 29+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Eu nu cred ca ma voi prinde cand pierd dopul ala gelatinos, ca am tot felul de secretii si mucusuri. Puteam sa jur saptamana trecuta ca am piedut dopul, ca era ca un mucus galbui, dar la control colul era inchis. Nu am cum sa pierd dopul daca e colul inchis, nu? Deci.

36+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Ii multumim lu' Doamne Doamne ca am ajuns pana aici si mai cersim macar 2 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

Ela_mm, tu la ce doctor mergi?

Da Criss,ai dreptate, incerc sa stau cat mai mult in pat,nu fac efort,sunt cumintica. Si eu as vrea sa stea cat mai mult in burtica.

Ramona 32+ ....cu o scumpica de - Sabina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Sorina, . Hai, da detalii - ce culoare? Cum ti-ai dat seama? Dureros ori ba? Ai simtit ca l-ai pierdut sau ai vazut? Uuuuu, incep iar emotiile... Tinem pumnii sa mai stea bebelu pana la 37 de sapt, ai grija de tine...

Cristina 35+ cu

Mergi la inceput