HAI LALA !Bv Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (131)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Citat:
citat din mesajul lui ramo1901

Elena cred ca Sabina ar cam vrea sa iasa....e pozitionata destul de jos si apasa tare pe col....

Tie cum iti mai este?

Ramona 32+ ....cu o scumpica de - Sabina Maria

stai la orizontala....cu medicatie, hidratare cat mai buna si cat mai putin stres. asa o mai tii cel putin 3 saptamani. eu zic ca un 36 tot trebuie

Larisa 34+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 5+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Multumesc Larissa, doar ca parca nu mai pot...de 2 luni tot la orizontala...nu e usor,dar trece si asta..azi am primit niste visine,pe care le-am devorat,,si da...multe lichide.....

Ramona 32+ ....cu o scumpica de - Sabina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

fetelor, ce analize de secretie se fac acum la sf sarcinii, ca am uitat. una normala? sau pt ceva anume?

Paula cu Mihai 35+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 4+ de dans in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
cum sa fie, bine ca am stat la aer si la umbra dar pt mine obositor!

Ai vazut ce cavaler are mama!

Acum e brasovean in vacanta la bunici, a scapat de caldura!

tu ce faci, te apropii cu pasi repezi de momentl bebe in brate!

Anca +31s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

Anca, ce bine de Vladut... La noi s-a innorat un pic mai devreme si am crezut ca se mai racoreste, da de unde...

Noi ne luptam inca cu renovarea. Azi sper sa terminam cu zugravitul, cel tarziu maine. Dupa care curatenie geberala. Mai asteptam niste usi glisante pt noul sifonier, dupa care punem tapet.

Maine ma duc la epilat. Joi merg la dr, ca dupa aia intra in concediu pt doua saptamani. Vreau sa vad in ce stare ma prezint, poate imi da unda verde pt cateva zile la mare.

Adriana, imi pare tare rau pt catelusa. Veterinarul ce te sfatuieste?

Georgia chiar ma intrebam cum ai trecut peste examen. Multa bafta pt joi, sa le dai si sa scapi de-o grija.

Belu, si eu mai scap de picoruse prin masarea frontului de lupta.

Luana, ma bucur sa te cunosc.

Cris 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

ramo, stai tu cumintica la pat, uite cel mai bun exemplu: delfinasul lui racusor a intarziat destul de mult sa iasa de cand tot ameninta, iar racusor -mamicuta cuminte- a fost ascultatoare si a stat la odihna...

luana, am vazut pozele. Ana-Patricia cu posetuta

_

35+ AMR 4+ pozele noastre
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Victo, am facut secretie normala, streptococ, myco si ureaplasma (am avut inainte de sarcina o infectie cu ureaplasma si am vrut sa ne asiguram ca nu avem surprize), si inca un papanicolau (asta neaparat la mine, pentru ca anu' trecut am avut infectie cu HPV16, destul de avansata). In mod normal cica se fac doar secretie normala si streptococ.

luana si anca, am vazut si eu pozici.

36+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Ii multumim lu' Doamne Doamne ca am ajuns pana aici si mai cersim macar 2 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Otilia draguta mea...nu m-am apucat de smotru inca...dar aseara chiar am crezut ca nasc... ma zgandarea acolo jos de tot de abia faceam 2 pasi...parca aveam cutite nu alta...groaznic a fost...si chestia era cu intermitente...ma lasa, ma lua... tot asa...eram sigura ca ajung la spital...

in schimb azi m-am apucat de luat acele granule homepoate, ca sa fiu sigura ca totul se va derula frumos si rapid...

adriana, imi pare rau de catelusa...stiu ce inseamna...dar vezi tu, ei nu traiesc vesnic, de altfel nici noi...asa ca odata si odata tot se duc...

ramo, doamne ajuta sa fie totul in regula...si sa vina pe lume sanatoasa...

Andreea, Eric (9.12.2007) si 37+ cu bb Filip

AMR: MAI PUTIN DE 20 DE ZILE PANA LA MAREA INTALNIRE...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Salutari delfinariu, sa aveti o saptamana frumoasa, mai racoroasa si numai cu vesti bune! Vad ca putin s-a mai animat discutia pe aici, ca in w/end cred ca toata lumea a fost molesita de caldura. Eu stau cu a.c-ul in permanenta deschis ca la noi nu se poate altfel.

Racusor, tinem pumnii sa faci fata cat mai bine oboselii si sa va intrati cat mai rapid in ritm! Ma gandesc si la sotul ei saracul, ca avea atatea pe cap cu aranjatul apartamentului, mutatul, curatenie, nici nu le venise patutul... ; da poate a venit mama lui Racusor sa ii mai ajute sa le puna la punct
Deabia astept poze

Matusa, imi pare rau ca nu sunt vesti bune, ai grija de tine si de bebe! Daca nu stai in spital (desi eu nu am inteles de ce ai plecat daca e valabila partea cu bataile inimii lui bebe..............), eu tot as zice macar sa te duci des la control, sa ceri eventual parerea mai multor medici si oricum sa il monitorizezi atent pe bebe. Tinem pumnii sa fiti bine amandoi.

Adriana, tare rau imi pare de catel. Poate exista sanse sa o salvati, insa este foarte nasol ca s-a nimerit acum, iti va fi tare greu sa ai si grija ei. Stiu ce simti ca si eu am catei si ii iubesc enorm. Si catelusa noastra a avut niste probleme acum de curand, tot plangea cand o atingeam si nu stiam unde o doare; am tot mers cu ea pe la doctori si pana la urma are un fel de artrita ceva si problemute cu oasele, e sub tratament acum si e bine. Si are si 2 hematoame, care speram sa nu fie nimic.......doctorul ne-a zis ca nu e nevoie momentan de alte investigatii, biopsie....
Voi cum ati descoperit ca are cancer la piele? Adica cum de i-ati facut biopsie?

36+ cu

IT'S THE FINAL COUNTDOWN!!!!!!!!!!!!!!!! 10 zile si pupa mama pe scumpete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

abia acum am terminat de citit de unde va lasasem aseara.

intre timp am pus la spalat prima tura de hainute ale evei. atat m-am chinuit sa aleg un program potrivit! am facut-o dupa ureche, ca am pierdut cartea tehnica si nu mai stiu care program e indicat pt ce...si nici pe net nu am gasit-o. cah. sa speram ca nu le fac varza.

matusa, zi-mi si mie ce tratament ti-au dat tie in spital, ca si eu sunt intr-o situatie asemanatoare. asa, macar sa am termen de comparatie, ca oricum eu sunt docila tare si ascult de doctorul meu.

ma duc sa pap ceva. mi-a facut mycya pofta de pizza. bun, ea a papat ieri, dar eu am citit azi, asa ca...

luana, te-am vazut. sunteti toti 3 niste frumosi. sigur o sa iasa si flacaul superb.

bamboletta, esti sexy tare; michelle, arati super; carmen, ce faina e a mica!!!, btz-ule, ce mai distrat aseara cu descrierea ta. am mai intrat o data sa te vad. fugi de aici,le dai jos rapid.

pe cine am scapat?

dragaica, ce vorbesti??? 20 de kg? mie imi pare ca doar burta e de tine. eu am pus 10...dar sunt ca o conducta ...toata rotunjoara! incep sa ma umflu. am sa vad intr-una din zile poate imi face si mie sotul o poza, daca nu, iar ma pozez singurica la oglinda, ca la 30 de sapt.

Ela 34+ cu Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

adriana, mersi. asa stiam si eu. secretie normala si streptococ

Paula cu Mihai 35+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 4+ de dans in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Ramo, mai ai rabdare un picut, stai cuminte in patut si Sabina te va asculta si va veni puitin mai tarziu.

Victo, cantarul chiar s-a stricat, i s-a dezlipit un senzor p-acolo. Serios va spun ca nu m-am mai cantarit de vreo trei saptamani si asa bine imi e... In prezent nu stiu cate kg am.

Cris 35+ cu

Mergi la inceput