HAI LALA !Bv Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (131)
Raspunsuri - Pagina 14
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 86cmm dupa ultima mesntruatie,dupa cum a miscat si dupa calculatoare am 32 de sapt..si DPN-ul ar fi 7 Aug.. DR.mea imi spune ca am cu 3-4 sapt mai putin,dar inca nu mi'a spus DPN-ul,in schimb mi l'a spus la 4D..11 sept.... |
la sarcina cu printesita mie dupa UM imi iesea 27 iunie, dr mi-a zis DPN 21 iulie, printesita s-a luat insa dupa UM si a venit pe 26 iunie
_
35+ AMR 4+
pozele noastre
Hannah Isabela &
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
ela_mm spune:
matusa, merci de info.
eu, pt aceeasi chestie, am facut perfuzii cu arginina-sorbitol si merg joi/vineri sa vad efectul si apoi daca e nevoie mai facem. of, prin cate trebuie sa trecem pana ajungem sa tinem in brate pe bebe mic.
carmen, ce faci? dormi? nu mai ai vesti de la lalala?
denisa, cum mai rezisti in spital pe caldurile astea?
racusor zicea ca pt bb e bine pana in 25 de grade. ce ne facem cele ce n-avem clima? sa punem? voi mamici cu experienta, ce ne sfatuiti? eu stau la bloc, la etajul 1, pe nord, am 2 nuci in fata geamurilor, dar tot am 27-28 de grade in casa pe canicula asta.
Ela
34+ cu
Eva Maria
Sheritra spune:
Ela, bbii care se nasc cu greutate mai micuta recupereaza de mama focului dupa nastere, se nasc cu foamea in gat, fata de astia imbuibatii, la-s ca razi tu la urma!
Larisa, da sa traiti, orizontala scrie pe mine, noroc c-am gasit un site cu seriale si ma uit, basca mi-a cumparat sotu inca un teanc de carti, racoare sa fie!
Ochidut, Geee doar 10 zile? Ai timp de-un dus?
Adriana, uscosin supoz si la pat.
Bumbulino, io stiu din ce s-or hrani ele? Poate nu-s asa grase, au doar capul mare si iese la masuratori kile multe.
Biti, sa-ti traiasca barbatelu din burta!
Otilia, esti amatoare de senzatii astazi? Vrei plozi?
Shery
34
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
AMR -3
larissa_79 spune:
| citat din mesajul lui ela_mm matusa, merci de info. eu, pt aceeasi chestie, am facut perfuzii cu arginina-sorbitol si merg joi/vineri sa vad efectul si apoi daca e nevoie mai facem. of, prin cate trebuie sa trecem pana ajungem sa tinem in brate pe bebe mic.carmen, ce faci? dormi? nu mai ai vesti de la lalala? denisa, cum mai rezisti in spital pe caldurile astea? racusor zicea ca pt bb e bine pana in 25 de grade. ce ne facem cele ce n-avem clima? sa punem? voi mamici cu experienta, ce ne sfatuiti? eu stau la bloc, la etajul 1, pe nord, am 2 nuci in fata geamurilor, dar tot am 27-28 de grade in casa pe canicula asta. Ela 34+ cu Eva Maria |
nu stiu ce sa zic. eu la ale cand era mica n-am avut clima....si ea nu s-a irititat niciodata deloc...desi uneori era f cald. Depinde si de copil cred..o diferenta de doar 2 grade nu e cine stie ce....poti lua un ventilator...sau investi intr-o clima...dar repet...clima nu mi se pare musai. e foarte posibil sa doarma mai bine daca e mai racoare si sa se agite mai tare daca e f cald.
Larisa
34+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 5+ saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
larissa_79 spune:
adriana, cum esti...a mai trecut contractiunea?
Carmen...ce faci draguta te-au toropit caldurile de nu zici nimic nimic?
Si pe mine ma doare azi ba una ba alta...ma misc ca o balena esuata...abia ma intorc de pe o parte pe alta...plus ca asta mic ma loveste destul de tare...nu'sh ce nu ii convine...
si nu prea mai pot sta pe scaun...face bebe o presiune de zici ca nasc nu alta....
Larisa
34+ cu
(13 iulie 2006)
AMR 5+ saptamani pana la 
michelle1981 spune:
racusoooor
ma bucur ca ne-ai scris. Eu bag la cutie tot ce spui, asa ca mai intra sa ne dai sfaturi
Insista cu sanul sa pape bebica, e pacat sa pierzi laptele...
Sorina trimite-mi si mie pe PM te rog listuta si preturile de care ai auzit tu 
Eu am fost azi la doctorita cu rezultatele la analize si mi-a dat sa iau fier.
Am intrebat daca poate asista la nastere si a zis ca are concediu de pe 23 iulie 10 zile. Insa lasa unul din 2 dr. de incredere. Eu am mai auzit doar de unul, de celalalt nu am mai auzit. Acum cercetez.
Si la noi in casa e cald, stam la 8 si sunt 28-29 grade. Ne gandim sa ne punem AC si/ sau rulouri exterioare.
Acum cercetam piata, insa poate dura si 2 luni pana sa ni-l monteze cineva.
Vara trecuta a fost mult mai suportabil. Erau 26 grade in casa.
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">33+ cu 
AMR 6+
Mycya spune:
buna seara burtici dragi

da ce faceti mama iar va grabiti?? o sa imi pierd randul si nu o sa mai stiu nici eu cat sa mai astept
Racusor
bine ai revenit dar in calitate de mamicutza acum
Adriana imi pare rau sincer de catelusa
stiu prin ce treci,catelul meu are hernie de disc si acum 5 ani a paralizat pe partea din spate si la doctor mi-a spus ca nu mai avem ce ii facem ca mai bine ii facem injectie sa moara ca se chinuie si ca nu se fac astfel de operatii la noi in tara la animale si ca daca l-am lasa asa ar muri incet incet.nu am renuntat i-am spus doctorului ca tre sa faca orice chiar daca nu sunt sanse si i-am facut infiltratii in coloana,am umblat cu el in brate vreo 2 sapt,noaptea imi era frica sa nu moara din cauza tratamentului ca se simtea foarte rau,eu plangeam eram una cu pamantul,nu mai eram eu si mai ales ca il faceam sa sufere si nu stiam daca se va face bine,si incet incet sia revenit,tre sa am grija sa nu depuna mult efort dar e in viata si nu imi pot imagina cum ar fi sa nu mai fie
deja ma luat plansul numai cat imi aduc aminte

.ai incredere ca va fi bine

eu nu stiu ce am patit ca de o ora si ceva sunt trista
am plans vreo 10 minute fara motiv
si acum iar ca miam adus aminte de catel
Bianca
32 +
Andra Maria
AMR 7+ de gimnastica in burtica
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen 
ela_mm spune:
mercic larisa. cred ca nu vom lua clima...inca. speram in umbra nucului si daca bblina e fitzoasa si vrea, i-om lua.
dar stii ce mi-e? am cumparat majoritatea salopetelor de nou-nascut si 0-3 luni cu maneca lunga,
ca asa mi s-a sugerat, dar la temperaturile asta eu nu cred ca-i dau pe ea mai mult de un body.
nu stiu, ziceti-mi si voi. voi cum va ganditi ca o sa imbracati bbii in iulie si august in casa/afara???
Ela
34+ cu
Eva Maria
larissa_79 spune:
http://www.asociatiamame.com/index.php?option=com_content&view=article&id=140%3Aachizitionarea-unui-ecograf&catid=56%3Aproiecte-actuale&Itemid=172&lang=ro
Cititi si voi...si trimiteti sms....2 euro e atat de putin....mai ales ca suntem si noi mamici...
Larisa
34+ cu
(13 iulie 2006)
AMR 5+ saptamani pana la 
larissa_79 spune:
| citat din mesajul lui ela_mm mercic larisa. cred ca nu vom lua clima...inca. speram in umbra nucului si daca bblina e fitzoasa si vrea, i-om lua. dar stii ce mi-e? am cumparat majoritatea salopetelor de nou-nascut si 0-3 luni cu maneca lunga, ca asa mi s-a sugerat, dar la temperaturile asta eu nu cred ca-i dau pe ea mai mult de un body.nu stiu, ziceti-mi si voi. voi cum va ganditi ca o sa imbracati bbii in iulie si august in casa/afara??? Ela 34+ cu Eva Maria |
cu manecuta scurta.....doar uneori dupa baie ii puneam pe noapte cu manecuta lunga...deci o sa iti trebuiasca si cele cu maneca lunga. afara o scoteam cu maneca scurta....era f f cald. in casa statea doar in body cu maneca scurta...si uneori ii puneam manusi ca avea unghii si se zgaria...acum o sa fac tot posibilul sa i le tai...atunci nu m-am incumetat
Larisa
34+ cu
(13 iulie 2006)
AMR 5+ saptamani pana la