HAI LALA !Bv Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (131)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Sorinaaaaaa.....uauuuuuuuuuu...nu ma mai joc asa...rusinica voua...

si btz, si tu iti faci de cap? hm? mai fetelor, va rog frumos...stati potolite...

racusor, ma bucur ca sunteti acasa...abia astept sa ma vad si eu acasa cu piciulica...lasa ca in curand o sa va acomodati unii cu altii si va fi mai ok pt tine...va mai trece din stres si nopti albe...

va pup! iesim la o bericica! la o plimbarica!

sa nu cumva sa nasteti careva pana vin!

Andreea, Eric (9.12.2007) si 37+ cu bb Filip

AMR: MAI PUTIN DE 20 DE ZILE PANA LA MAREA INTALNIRE...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Racusor bine ai venit acasa, si nu renunta cu alaptatul pune-l des la san si incearca sa nu ii mai dai de la biberon daca laptic ai, si ajuta-l si stoarce sanul cand ii da-i sa manance, asa am patit si eu la primul copil i-am dat cam 2 mese cu biberonul si am insistat cu sanul

Fetelor nu va grabiti ca sunt si eu cu dopul pierdut de ~10 zile, am mai avut scurgeri maronii, dar acum nu prea mai am dureri
Maine il sun pe dr sa ma programeze pt cezariana, saptamana viitoare va fii evenimentul daca nu vine mai devreme

Andrei 11.02.2006 si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

cam mare inghesuiala la nasteri, ce se intampla ...caldura sa fie de vina!

O sa ies si eu la o plimbarica sa nu va apucati sa nasteti pana ma intorc macar luati cate un bon de ordine sa stim si noi o socoteala!

Anca +31s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 86cmm spune:

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Citat:
citat din mesajul lui 86cmm

ce mi'ar place si mie sa pot scrie la semnatura AMR 8..va invidiez

Cristina 28+ SERAIA
I TRUST IN GOD..

Lasa ca in curand iti vine si tie randul.

30 + cu o de
AMR 9

Mergem inainte cu Doamne Doamne

daaa...la mine dupa cum a miscat ar trebui sa am 32 de sapatmani...dar la eco imi zice cu 3-4 sapt mai putin..ce ciuda mi...asta e..

Cristina 28+ SERAIA
I TRUST IN GOD..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Cristina (86cmm) pai ai comparat de curiozitate cu calculatoarele care exista pe net? Si la mine e putin ciudat : dr.zice ca DPN ul meu ar fi 26 august, insa toate calculatoarele de pe net imi indica DPN ul 20 august. Deci si la mine e o diferenta de o saptamana in cazul asta.

30 + cu o de
AMR 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

ela pe langa scobutil,nospa si diazepam mi-au facut perfuzii cu actovegin fiole si aminoplasmal
puiutz tot cu DR Fawaz dar la Euromaterna nu schimb medicul nici in ruptul capului

saptamana 34 Ducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

ce faceti mai fetelor...incepeti sa va ingramaditi care sa nasteti mai devreme

Nu-i corect asteptati-va randul.....

Sa luati nr. de telefon si sa dati mesaje ca sa putem sa facem galerie...si pe al meu il puteti lua si puteti da mesaj la orice ora.

Ochidut...10 zile....wow..incepem sa facem si lista cu programarile ca sa stim cand sa facem galerie si care stiti data sa o spuneti ca sa va trecem in listutza.

Racusor ce frumos ai povestit tu acolo si ce emotionant este...ASTEPTRAM POZICI CU PRIMUL DELFINAS

Sorina si eu am stat la prima nastere cu dopul pierdut si dilatare 1 , 2 saptamani si nici atunci nu avea de gand sa iasa si mi s-a provocat cand am intrat in sapt.41...asa ca nu este exclus ca sa mai stea la caldurica...ca dovada acum este Tanti

Elena, 36+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: mai putin de 30 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Sorina_Goga nu mai tin minte insa oare am citit eu gresit ca ziceai tu acum ceva timp ceva de Barlad?
Am vb azi cu o fosta colega de camin si inca o vecina,ambele au nascut prin cezariana la Cuza si au zis ca pana si fiolele de algocalmin le-au adus de acasa.Si nici vorba ca sotul sa asiste la nastere.Deci numai bullshit la cursul ala de puericultura.
Racusor welcome back home draga.

35+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 30 ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Pai eu sunt din Barlad. Asa este sotul nu are voie nici sa-si vada bebele dupa nastere dar sa mai asiste si la nastere. Sora mea a nascut la cuza pe 31 martie, natural. Ca sa-si vada sotia dupa nastere cumnatul a mituit asistentele si abia a reusit de fata nici nu s-a pus problema. Asistentele de la nou nascuti nu a vrut sa o lase nici macar sa-i faca poze, dupa ce s-a schimbat tura a putut sa-i faca cateva poze. Bagajul pt spital mi l-am facut cu ce i-a trebuit sorei mele si avem si o prietena care este medic rezident la cuza si ne-a spus scorurile. Acum trebe sa o sun sa intreb daca s-a mai schimbat ceva din martie pana acum. Si apropo bebele nu ti-l da in salon, doar te duci tu la alaptat.

36+ Bogdan-Andrei
AMR ~ + 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 86cmm spune:

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Cristina (86cmm) pai ai comparat de curiozitate cu calculatoarele care exista pe net? Si la mine e putin ciudat : dr.zice ca DPN ul meu ar fi 26 august, insa toate calculatoarele de pe net imi indica DPN ul 20 august. Deci si la mine e o diferenta de o saptamana in cazul asta.

30 + cu o de
AMR 9

da..dupa ultima mesntruatie,dupa cum a miscat si dupa calculatoare am 32 de sapt..si DPN-ul ar fi 7 Aug..
DR.mea imi spune ca am cu 3-4 sapt mai putin,dar inca nu mi'a spus DPN-ul,in schimb mi l'a spus la 4D..11 sept....
aiurea..eu sper sa nasc cat mai repde..adica undeva in august..sa nu ma prinda sept:))

Cristina 28+ SERAIA
I TRUST IN GOD..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Buna burtici multumim tuturor burticilor din delfinariu pentru gandurile bune, ca ne=au pomenit in rugaciunile lor

mami de brotacel frumos 09.06.2010

bun venit acasa mami!

Oana 36+ Matei

AMR 25zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput