Aspirante - FELICITARI MADUTA, SHERBI !! (519)
Raspunsuri - Pagina 7
beluistef spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lia73
aveam si yo tot atatea saptamani Am avut un paunel frumusel si dragalas Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR |
si o sa vezi ca o sa fie bine si o sa iti dea DD un bebe de care sa te bucuri. Bafta la testare
Elena, 36+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
AMR: mai putin de 30 zile
cos_minutza spune:
Felicitari Sherbi,sarcina usoara di bebe sanatos si la termen
Elena 36 + Ce putin mai aiNastere usoaraMultumim de vestile de la Andreea,chiar ma intrebam ce e cu ea!
Lala Doamne ajuta Nastere usoara si bebe papacios
Lia,Roxi deci voi urmatiTin pumni stransi
Paula nu te-am vazut azi
Tanamera ma bucur sa te vad
Draguta,VAs,Camcris,Cami,Bebelu si tuturor fetelor multi!
Aaaa ma intreba cineva in ce zi sunt am ajuns la 46
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
bebelu86 spune:
COsmi ziua 46???
si medicu nu a zis nimic????
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 11+
roxy_s spune:
cos_minutza ce faci? la 46 zile ? mai astepti?crezi tu ca mai vine?
In asteptarea unei minuni
cos_minutza spune:
Bebelu nu stiu ce zice ca nu am apucat sa merg
Roxi la mine e totul posibil asa ca ,mai poate veni
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
sherbi spune:
cosmi, nu faci test, iubita?
hai, nu ne tine in suspans!
fug la cumparaturi. revin.
In asteptarea micutei Ivana
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
poftiti la poze noi
cos_minutza spune:
Sherbi am facut unul in z37 si era negativPoate o sa mai fac unul saptamana asta cu toate ca nu am nici un fel de simptom
vas spune:
Cosmi, tu vrei sa stai asa pana nasti????????????
. Eu zic ca e bebe.....ai mai avut o asa intarziere mare?
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2