Aspirante - FELICITARI MADUTA, SHERBI !! (519)
Raspunsuri - Pagina 6
sherbi spune:
sa-mi fie rusinica...nu am dat de baut.
In asteptarea micutei Ivana
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
poftiti la poze noi
roxy_s spune:
sherbi stai linistita linia a II a se vede foarte clar, este bebe sigur sigur.
parca vad ca nu rezist pana sambata si fac testul, dar trebuie sa rezist, nu-l fac mai repede.
In asteptarea unei minuni
beluistef spune:
Mersi fetelor de urale ...am deja emotii si inca nu a venit momentul, dar o sa va anunt cu siguranta cand va fi sa nasc ( sper sa aiba Andreea net pana atunci ca sa va dea de veste)...daca nu cititi la odisee si apoi intru sa va povestesc cum a fost...
Tanamera sarcina usoara in continuare si tie si felicitari pentru flacau.
Elena, 36+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
AMR: mai putin de 30 zile
camcris spune:
BANCURI
Se face un sondaj in legatura cu metodele contraceptive folosite de diverse cupluri.
Primul cuplu raspunde ca foloseste prezervativul, al doilea ca foloseste pastile si asa mai departe.
Ajung cei cu sondajul la o alta familie, bat la usa . Le deschide Maria #8211; inalta de peste doi metri
- Ne spuneti va rugam ce metoda contraceptiva folositi? #8211; Sigur ca da. Metoda #8220;pupila #8211; scaunel#8221;.
- Cum vine asta? Maria striga cu putere: Ioaneeeee! Si apare Ion inalt de un metru si nitel.
- Il vedeti? Eu sint inalta, iar el micut. Noi o facem in picioare. Pe el il urc pe un scaunel.
El incepe sa ma lucreze iar eu ma uit foarte atenta in ochii lui. Cand vad ca i se dilata pupila, trag un sut la scaunel!
Sfarsit de semestru. Bula e gata sa ramana corigent la chimie
Profesorul incearca sa scoata ceva de la el, dar asta era tufa de Venetia . Pana la urma profesorul, enervat si plictisit, ii zice:
- Te trec daca imi raspunzi la o intrebare simpla. Ce este clorura de sodiu?
Profesorul (enervat la culme):
- Ce pune ma, tac-tu, dimineata pe oua?
- Pudra de talc!
Un barbat statea la soare, in pielea goala, pe plaja. Din ratiuni de comportament civilizat si ca sa le fereasca de arsura soarelui, si-a pus o palarie peste partile intime. O femeie trece pe langa el si-i spune mustacind:
- Daca ai fi fost un domn, ti-ai fi scos palaria !
El ridica o spranceana si ii raspunde:
- Daca ai fi aratat mai bine, s-ar fi ridicat singura
sherbi spune:
stiu ca e greu sa nu fiu cu 2 liniute clare. e prima oara cand fac acest test. mie una sure check nu mi-a purtat noroc. nu am avut nuciunul pozitiv.
cand am fost la carrefour si am gasit first response am simtit din prima clipa ca o sa fie cel norocos.
stiti ca e greu sa te bucuri si sa ai vreo dezamagire dupa. d-aia va intreb. normal ca o sa mai fac si alte teste si maine si poimaine.
mie mi-e sa nu fie vreo greseala, doamne fereste, si eu sa ma laud in stanga si-n dreapta. dar nu ma pot abtine sa nu spun la toata lumea: prieteni, sot, parinti etc.
deja, i-am anuntat sa ne vedem diseara sa bem un suc, mancam o praji.
pan nu vad samburelu in burtica stau cu emotii.
In asteptarea micutei Ivana
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
poftiti la poze noi
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beluistef Mersi fetelor de urale ...am deja emotii si inca nu a venit momentul, dar o sa va anunt cu siguranta cand va fi sa nasc ( sper sa aiba Andreea net pana atunci ca sa va dea de veste)...daca nu cititi la odisee si apoi intru sa va povestesc cum a fost... Tanamera sarcina usoara in continuare si tie si felicitari pentru flacau. *************************************************** Elena, 36+ cu Stefan Christian Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) AMR: mai putin de 30 zile |
NASTERE USOARA
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beluistef Mersi fetelor de urale ...am deja emotii si inca nu a venit momentul, dar o sa va anunt cu siguranta cand va fi sa nasc ( sper sa aiba Andreea net pana atunci ca sa va dea de veste)...daca nu cititi la odisee si apoi intru sa va povestesc cum a fost... Tanamera sarcina usoara in continuare si tie si felicitari pentru flacau. *************************************************** Elena, 36+ cu Stefan Christian Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) AMR: mai putin de 30 zile |
aveam si yo tot atatea saptamani
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
camcris spune:
BANC
Doi condamnati la moarte.
- Vreo ultima dorinta?
- As vrea sa ascult un disc cu Guta.
- De acord! Si tu?
- Pe mine va rog sa ma omorati inaintea lui!
camcris spune:
continuare BANCURI
Un barbat hotaraste sa-si schimbe atitudinea. Soseste acasa complet murdar si comanda:
- Vreau sa-mi pregatesti o cina gourmet si cand termin sper sa am un desert divin. Dupa cina sa-mi aduci un whisky si imi prepari baia pentru ca trebuie sa ma relaxez. Si inca ceva: Cand termin in baie, ghici cine ma va imbraca si ma va pieptena?
- Cei de la pompe funebre i-a raspuns linistita nevasta sa
Doi naufragiati intr-o barca in mijlocul oceanului. Dupa cateva zile, gasesc plutind lampa lui Aladin. Iese duhul si zice: - Ba, baieti, io nu mai am putere decat pentru o dorinta Unul din naufragiati, insetat, zice: - Transforma oceanul in bere rece! Duhul se conformeaza. Celalalt naufragiat zice: - Boule! Acum trebuie sa ne pisam in barca
- Bula, ce este tatal tau? - Este stomatolog agricol. - Cum adica? - Pune dinti la greble.