Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (78)
Raspunsuri - Pagina 6
alexuza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui office
Happy 28+! ![]() Tina, cu (28+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png |
MULTUMIM

Burtica de
28 +
lucianna_83 spune:
Hello!
Sa aveti o saptamana usoara si mai putin calduroasa, ca eu una nu mai suport sa curga apa pe mine.
De dimi am facut si eco de 21 sapt, bebe e sanatos si frumos
, are un profil perfect, cu nasuc mic (asta prea putin conteaza)...toate masuratorile sunt perfecte, m-am linistit
, am avut o gramada de emotii, are 392g, statea cu capul in sus dar atata la zgandarit dr sa-l vada peste tot ca pana la urma s-a pus cu fundu chiar unde era ecografu :))), a inceput sa rada si dr, a zis ca a facut o tumba in direct. Primul lucru care mi l-a aratat in prim plan a fost putza in sus cu scrotul, iar eu am exclamat "ce mare e"
, la care dr "mai bine mare decat mica " 

.
Colul s-a mai scurtat, la 18 sapt era 4,4 cm acum e de 4 cm, dar e inchis si e bine.
Am comparat tot ce a scris cu eco de la 21 sapt a lui Raul si sunt aproape identice, asa ca sunt extrem de linistita
Pupici 
20+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
Poze Raul
LoraG76 spune:
Am rezolvat carucioarele roz. Cine mai vrea sa spuna!
Inghetata a iesit super-buna! M-am gandit si la voi cand am mancat! 
Summertime, fain, ma bucur ca te-ai simtit bine!
Fetelor, dispar cateva ore, ma duc sa fac mancare si sa desfac coletele! A sosit caruciorul bebelinei si bicicleta Iustinei! Yuhuuuuuu!!! Abia astept sa le vad.
Lora, mami de Iustina si 
28+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
puiutza spune:
Summertime bine ai revenit din concediu....Sa-ti fie de bine mini concediul! Ma bucur ca te-ai simtit asa bine la mare! Apa calda in iunie..super....mai rar sa fie asa fain!
Chiar ca e faina pensiunea...si are multa verdeata! am vazut in poze ca au si AC in camere. MErita retinuta pt. viitor!
Abia astept sa mergem si noi la mare! Mi-ai facut o 

As sta numai in apa!
Dana
27+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
lucianna_83 spune:
madutza_bra, La multi ani! sa fii sanatoasa si sa ai parte de cat mai multe realizari! 

21+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
Poze Raul
lucianna_83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexuza lucianna felicitari pentru vestile bune de la eco , sa fiti sanatosi ![]() Burtica de 28 + |
Multumesc, la fel si voi

21+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008Poze Raul
alexuza spune:
Am vb cu dr si avem programare vineri
dupa o luna si jumate in care nu ne-am vazut , NU MAI AM RABDARE PANA VINERI
Burtica de
28 +
oramona spune:
Lora, multu* pentru caruciorul roz. Spor la gatit 
Luciana, felicitari pentru bebele sanatos si voinic, cu nasucul perfect. Eu mi-am facut bebelina la eco de 12s nasoasa
si tati o zis ca ma va para ![]()
Clary si Alexuza, felicitari pt. semnatura. Sa o tineti tot asa pana la 40s.
Office, felicitari si tie pt.schimbarea semnaturii de maine
. Nu de alta, dar pe caldura asta uit si cum ma cheama. Ce mari sunteti, sa o tineti tot asa.
VA 

pe toate, toate si pe bebei.
mamica de Maria Lavinia si
23+ cu Elena Elisa 

Iulia Maria (24.02.2008)