Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (78)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Pana in luna a 6-a se poate sigur. Dupa aceea depinde de fiecare companie de zbor.

20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Summertime bine ai venit! Ma bucur c-ati gasit un loc frumos si ca v-ati simtit bine! 700 de mii pe noapte chiar nu e mult!

Cristina 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Multumesc fetelor! eu maine am 29 saptamani fix...cred ca nu pot sa trec drept fotomodel, nu?

Tina, cu(28+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Si mi-am dat seama ca societatea asta m-a prostit de tot. Atatea griji ca aoleu ma duc la mare, aoleu drumul, aoleu soarele, aoleu apa, daca dauneaza, daca nu stiu ce. Ca si cand statul cate 8 ore la birou in fata calculatorului ar fi mai putin daunator decat sa-ti bata vantul in par pe malul marii, mersul cu masina cu muzica de vara, o baita racoritoare cu burta in apa

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 26 saptamani cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Neata' burtici!

Klarisse imi pare rau sa aud de nesimtitii de la servici..dar lasa ca tot raul spre bine....ai mai mult timp pt. tine si sa stai cu cuculetz-ul si cu laptop-ul in brate!

Vad ca s-au distrat multe fete in weekend.. la munte! Si noi am fost ieri la padure, dar si acolo la umbra era exagerat de cald! Dar spre seara s-a innorat, nu a plouat, dar a fost tare racoare si bbbiiiinnnnneeeee! Am fost la niste prieteni la casa...am copt si mancat vinete de anul asta...... Au fost super bbbuuuunnne!

Iar sambata dupa ce am terminat smotru si mancare si alte cele prin casa, am scos sezlongul afara si Bobi a udat intr-una terasa, era mai tot timpul ud leaorca din cap pana in picioare....dar asa am reusit sa trecem cumva peste caldurile astea...

Acuma insa dun vreo 20 grade doar, a plouat de dimineata si e super racoare si fain! Abia astept sa plec de la birou sa ma plimb! E un aer.....beton afara!

Ne rugam lui DD in continuare pentru Carola si BB David sa fie sanatos si puternic, sa treaca peste greutatile de acum!

Lora bravo ca ai intrat in CO, era si pacat daca ai atatea zile de CO inca. Si eu merg sapt. asta sa vorbesc cu medicul despre prenatal sa vad ce imi zice cand pot sa intru. Oricum abia astept - ziceam ca o sa merg cat o sa pot....dar am inceput sa devin irascibila, nu mai am rabdare cu Bobi si nu imi place de mine. Sunte tot pe fuga si nimic nu imi mai convine. OK e si sarcina cu toate cele....dar nu eram asa! Acuma parca nimic nu mai imi convine! O sa iau exemplu lui Chichiutza sa plecam si noi undeva....mai este pana mergem la mare.

Cand ma apuca scrisul nu ma mai opresc!

Va urez o saptamana usoara, cu vesti bune de la eco, felicitari celor care schimba semnaturile...(mai avem un pic si intram in saptamanile cu 3.....)!

Si racoare cat mai multa!

Va pup pe toate!

Dana 27+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna, fetelor !

Lora, te rog mai vreau si eu un carucior roz pe prima pagina ! Multumesc mult !

chichiutza, summertime, ce bine ca ati avut parte de cate o evadare din Bucuresti si ca v-ati reincarcat bateriile ! Va multumim ca prin postarile voastre ne-ati adus si noua parfum de munte si briza marii

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 24+ cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui summertime

Si mi-am dat seama ca societatea asta m-a prostit de tot. Atatea griji ca aoleu ma duc la mare, aoleu drumul, aoleu soarele, aoleu apa, daca dauneaza, daca nu stiu ce. Ca si cand statul cate 8 ore la birou in fata calculatorului ar fi mai putin daunator decat sa-ti bata vantul in par pe malul marii, mersul cu masina cu muzica de vara, o baita racoritoare cu burta in apa

ce costum de baie ai avut?te-ai protejat cu lotiuni?ai intrebat medicul inainte?
te intreb pentru ca si eu ma pregatesc de 10 zile la mare si primesc tot felul de sfaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Lora cum ti-a iesit inghetata de capsuni?

Dana 27+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Madutza La Multi Ani!!! Si FELICITARI pentru rezultatul mult asteptat si dorit! Sa va ajute Doamne-Doamne sa fie totul bine, sarcina usoara si fara niciun fel de probleme si bebe sanatos tun si la termen. Baietelul tau scump ce mai face? mai intra si tu pe la noi ca ne e dor de tine!

Lora, esti cam departe de mine, ca tare as mai veni pe la tine sa gust din minunatiile tale si sa ma inveti si pe mine sa mi fac una-alta ca imediat o sa am 2 fete si o sa trebuiasca sa diversific meniul si cu cat mai multe dulciuri de casa. Apropo, mie imi place la nebunie inghetata de cafea (cat am stat in SUA aveau aia atatea feluri de inghetata de cafea, mai ales de la Starbucks si se gasea in supermarketuri - era atat ed buna ...) Asta de la noi nu e asa grozava si ma gandeam sa incerc sa fac eu, sper sa dau de o reteta buna. Poate ma ajuti tu ... please

Arthurana, ma bucur tare mult ca ai intrat pe forum, chiar intrebam de tine si imi faceam griji. Felicitari pentru caruciorul roz si sper sa nu fii zgarcita cu amanuntele despre ce-ai mai facut in timpul asta si cum cerste puiutul din burtica.

Sper sa am timp astazi sa ma uit pe pozici, ca de cand vreau ...

Va pup si mai revin!

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 23+

Poze Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Citat:
citat din mesajul lui summertime

ce costum de baie ai avut?te-ai protejat cu lotiuni?ai intrebat medicul inainte?
te intreb pentru ca si eu ma pregatesc de 10 zile la mare si primesc tot felul de sfaturi.

Am avut costum de baie din 2 piese. Eu purtam inainte 34, acum am probat 40 si mi s-au taiat picioarele cand am vazut ca-mi vine :))) In ceea ce priveste sanii insa, am "batut" toate siliconatele de pe plaja :))) Mi-am pus pareo pe burta cand am intrat in apa, anti soare, in rest am stat sub umbrela. Crede-ma ca nu se poate sta la soare. Eu care sunt obsedata cu soarele nici daca vroiam nu as fi putut sta.

Mi-am luat crema nivea pt copii, factor de protectie 50 insa am evitat sa ma dau cu ea f mult,doar cand intram in apa, cea mai sanatoasa tot umbra e.

In apa nu ma bagam daca era rece, ca stii cum e la rece, se contracta toti muschii si mi-ar fi fost frica. Dar fiind calda m-am bagat, l-am pus pe sot sa stea in fata mea sa sparga valurile (oricum nu erau, dar sa ma rasfat si eu...) si m-am balacit cate 10 minute. Fara zbantuiala, doar asa...chill.

Nu am intrebat doctorul. Daca mi-a zis de fiecare data ce e totul bine, colul inchis, etc, sigur imi zicea ok insa sa nu stau la soare.

Am baut apa multa, bineinteles, am mancat bine si la micul dejun si la pranz si m-am simtit perfect. Eu nu cred ca ma pot eu simti perfect si burtica nu :)

Gravide multe pe plaja, si copii mici mici mici, pana intr-un an, de asemenea.

Mergi la inceput