Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (78)
Raspunsuri - Pagina 20
donna79 spune:
Seara buna!
Si eu sunt complet nestiutoare in privinta cumparaturilor pentru bebe dar imi spun mereu ca voi avea timp sa recuperez dupa 1 august. Acum viata se imparte in "inainte de 1 august" si "dupa 1 august" (daca imi spune cineva ca mai trebuie sa lucrez o zi in plus cred ca latru si musc!)
Intre timp am venit sa ma laud ca am reusit si eu sa-mi actualizez semnatura ![]()
Am vazut si poze minunate (multumesc Lora pentru parola)cu fete frumoase, copii dragalasi, ecografii super (la mine a iesit cam... alien la eco morfologica).
Fug acum sa-l campez pe bebe in pat ca daca mai trag de timp imi da un sut la vezica...
Somn usor si vise dulci cu botosei, biberoane, jucarii etc
Donna
23+ cu 
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pianna Mersi chichiutza. .Am multe de invatat. Cred ca o sa fiu o mama dezastru.*********** 20+ cu ![]() |
Ba dimpotriva eu cred ca vei fi o mama buna!
Si eu sunt la primul bb si ma apuca pandaliile cand ma gandesc ca nu ma pricep cu nimic la un bb mic. Dar sa vezi ce o sa invatam! Intr-o saptamana suntem mamici cu diploma!

LA BURTICI SI NOAPTE BUNA LA MAMICI!Ana
23+
Maia Elena
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui pianna Mersi chichiutza. .Am multe de invatat. Cred ca o sa fiu o mama dezastru.*********** 20+ cu ![]() |
N-ai sa fii deloc dezastru! O sa fim toate aici si impreuna vom invata pas cu pas! Ca de-aia au unii doi copii sa le ajute pe cele care or sa aiba numai unu'!

Cristina
23+
lucianna_83 spune:
| citat din mesajul lui crina-s Buna dragilor Am ajuns acasa. M-am topit de caldura...... La doctora a fost ok: fatamea e super in grafice, chiar cu o saptamana mai mare, are tot ce-i trebuie, masuratori super, statea cu manutele sub cap parca era la plaja, colul inchis, ce sa mai foarte bine. Mi-e asa de drag.....si avem deja 850g. Inca nu am apucat sa vad ce-ati mai scris, am intrat repede sa va spun ca totul e perfect. Citesc ce-ati scris si revin. ![]() ![]() ![]() 24+ crina cu |
felicitari, e super bine cat are pt 24 sapt.....chiar azi ma uitam la eco de la raul si la 24 sapt avea 660g

21+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008Poze Raul
madutza_bra spune:
Hello!
Multumesc din suflet pentru urari, fetelor
. In primul rand imi cer scuze ca am intrat atat de tarziu la voi. A fost o zi destul de agitata.
Intradevar sambata am avut primul test pozitiv, eram in z11 DPO, diminca am facut inca unul si azi am sunat dr-ita sa ma duc sa vada ca e totul ok, chiar daca nu se vede sarcina, sa nu fie Doamne-fereste si altceva pe acolo. Mi-a dat sa iau utrogestan 3/zi +acid folic (pe care il luam oricum de ceva timp), iar mai multe o sa-mi spuna cand ne vedem.
Cristi nu-si da seama ce se intampla
, dar a devenit fff mamos.Cand se loveste vrea numai la mine, la baita nu pot sa lipsesc, la masa la fel...e mult mai lipicios decat acum 2-3 luni.
..cam atat despre noi...am sa mai intru sa va va spun noutati cand o sa am 
si daca tot am intrat tarziu si nu am facut azi cinste, va las "pe masa" pentru maine dimineata niste suc natural , www.culinar.ro/forum/uploads/post-3966-1173374288.jpg" target="_blank"> prajituri si tort
va pup dulce 

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008 si acum
4+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
lucianna_83 spune:
| citat din mesajul lui madutza_bra Hello! Multumesc din suflet pentru urari, fetelor . In primul rand imi cer scuze ca am intrat atat de tarziu la voi. A fost o zi destul de agitata.Intradevar sambata am avut primul test pozitiv, eram in z11 DPO, diminca am facut inca unul si azi am sunat dr-ita sa ma duc sa vada ca e totul ok, chiar daca nu se vede sarcina, sa nu fie Doamne-fereste si altceva pe acolo. Mi-a dat sa iau utrogestan 3/zi +acid folic (pe care il luam oricum de ceva timp), iar mai multe o sa-mi spuna cand ne vedem. Cristi nu-si da seama ce se intampla ..cam atat despre noi...am sa mai intru sa va va spun noutati cand o sa am ![]() si daca tot am intrat tarziu si nu am facut azi cinste, va las "pe masa" pentru maine dimineata niste suc natural , www.culinar.ro/forum/uploads/post-3966-1173374288.jpg" target="_blank"> prajituri si tort ![]() va pup dulce ![]() ![]() ![]() Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 4+Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
Superrrrrrrrrrrrrrrrrr, felicitariiiiiiiiiiiii

. Sa dea Dumnezeu sa fie bebe sanatos! 
21+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008Poze Raul
chichiutza spune:
Madutza 

! Asteptam vestile cu vezicula vitelina in uteras! Si la 100 de grade sucul ala de portocale o sa fie acru pana dimineata!![]()
(evident n-am somn, iar maine tre' sa muncesc
)
Cristina
23+
chichiutza spune:
Si pt ca ruminez la tot felul de chestii, am nevoie de un sfat de la voi. Noi renovam toata camera in care vom sta cu bebelinul, si va trebui sa luam o saltea noua pt patul nostru. Aveti idee care sunt cele mai ok? Eu n-am cumparat niciodata asa ceva si pe net daca ma uit gasesc 100 de feluri, toate "exceptionale" dupa descriere!
Cristina
23+