Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (78)
Raspunsuri - Pagina 15
ana_25 spune:
lora faine "scule" ai achizitionat!Sa le folositi sanatosi! Iustina e frumusica foc!
chichiutzae frumos locul unde ati fost,esti o bortozila frumoasa,iti prieste sa fii
![]()
![]()
Lucianna numai 4kg?
eu am 10 in plus![]()
bebecris daca nu ti-am explicat bine imi cer scuze,dar si pe mine m-a ajutat sotul ca nu prea ma pricepeam.
Ana
23+
Maia Elena
Klarisse spune:
Chichi super cabanuta..chiar ca paradis. Si sa iti traiasca burtica..mai mare mandria ai tu acolo..

Klarisse
graviduta 23+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
crina-s spune:
Buna dragilor
Am ajuns acasa. M-am topit de caldura......
La doctora a fost ok: fatamea e super in grafice, chiar cu o saptamana mai mare, are tot ce-i trebuie, masuratori super, statea cu manutele sub cap parca era la plaja, colul inchis, ce sa mai foarte bine. Mi-e asa de drag.....si avem deja 850g.
Inca nu am apucat sa vad ce-ati mai scris, am intrat repede sa va spun ca totul e perfect.
Citesc ce-ati scris si revin.

24+
crina
cu
chichiutza spune:
Klarisse am retinut pt ca si eu aveam la fel atunci. Nici eu nu prea mai pot manca, dar cumva de undeva am mai pus 1 kg. Acum ce sa fac? Cate se vor face se vor face, cert e ca sunt plina de apa...

Cristina
23+
LoraG76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crina-s Buna dragilor Am ajuns acasa. M-am topit de caldura...... La doctora a fost ok: fatamea e super in grafice, chiar cu o saptamana mai mare, are tot ce-i trebuie, masuratori super, statea cu manutele sub cap parca era la plaja, colul inchis, ce sa mai foarte bine. Mi-e asa de drag.....si avem deja 850g. Inca nu am apucat sa vad ce-ati mai scris, am intrat repede sa va spun ca totul e perfect. Citesc ce-ati scris si revin. ![]() ![]() ![]() 24+ crina cu |
Crina, felicitari pentru bebelina relaxata!

Eu chiar nu ma mai stresez deloc pt. kilograme, ma cantaresc mai mult din curiozitate. Chiar nu vreau sa imi stric nervii si starea de bine pentru niste nimicuri, am eu timp sa ma ocup dupa nastere de kg-le in plus. Acum altele sunt mai importante.
Lora, mami de Iustina si

28+Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ana_25 spune:
Am gasit azi niste caciulite de nou-nascuti super,albe cu danteluta si am luat 7 buc.Ce mici suuunt!Si am luat si manusele pt bebiti mici.Cred ca pana nasc nu-mi mai ajung dulapurile!
Ana
23+
Maia Elena
bebecris26 spune:
ana 25 mi-ai explicat chiar bine multumesc frumos
. am reusit sa intru sa va vad si sa-mi si schimb semnatura numai ca nu am inca sa pun poze cu mine![]()
cristina si bebe in burtica
23+sapt
Klarisse spune:
Crina felicitari pentru vestile bune.

Chichi pe mine ma 'incurajeaza' lumea ca de acum incolo se depune si de la aer..asa ca..ma astept la o transformare. Insa nu-mi fac griji pentru ca timp de slabit dupa nastere este..important e sa ajungem acolo cu bine, sa fie sanatos copilasii si dupa sa vezi ce poze insiram noi pe picassa..

Klarisse
graviduta 23+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
bebecris26 spune:
nu am reusit inca sa pun pozele ca mereu ma iau cu cate ceva de facut
cristina si bebe in burtica
23+sapt