Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (78)
Raspunsuri - Pagina 14
tanamera spune:
Deci ce am facut eu in bucatarie se cheama sepuku,vai ce a fost in capul meu sa fac ciorba
.
Lora tu cum te descurci in bucatarie?
A propos de inghetate,mie mi-a placut tare mult inghetata de la nestle,cea nessquik parca ar fi ciocolata de casa
(o pofta ce trebuie satisfacuta
).
Eu deocamdata sunt multumita,ieri cand am implinit 21 de saptamani aveam luate in plus 2 kg.
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
bebecris26 spune:
eu la 21 aveam deja 7 kg. acum cred ca s-au mai pus cel putin 2. dar lasa ca ne revenim. mie i-mi place foarte mult milka si topgan
cristina si bebe in burtica
23+sapt
alexuza spune:
LORA este super si caruciorul si bicicleta , ne spui si noua cat au costat?![]()
Burtica de
28 +
lucianna_83 spune:
m-am cantarit si eu ieri, si am ajuns la 4kg, eram tare dezamagita, dar sotul m-a consolat ca nu sunt multe, sunt exact cate trebuie ![]()
21+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
Poze Raul
Klarisse spune:
Wow fetelor dar stati foarte bine cu acumularea de kg. Eu cu 6 kg in plus ma simt...![]()
![]()
Mama ma tot suna ca nu mananc suficient de mult si nu are de unde creste copilul..
..dupa ea ar trebui sa stau cu farfuria la gura zi lumina sa aiba nepotu' vreo 5 kg la nastere..
Klarisse
graviduta 23+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
chichiutza spune:
Maya eu stiu ca poti muta si muntii din loc dar...eu sunt sigura ca la un moment dat, atunci cand hotaraste DD vei avea o familie minunata!
Cristina
23+
bebecris26 spune:
eu nu inteleg cum de am luat asa multe pt ca primele 3 luni jumate am avut niste greturi puternice si nu mancam nimic varsam mereu. si dupa ce au trecut greturile mananc normal chiar dulciuri nu mai mananc aproape deloc decat fructe

cristina si bebe in burtica
23+sapt
Klarisse spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Klarisse tu nu luasei vre 6.5 acu vreo 3 saptamani? Slabisi? Cristina 23+ |
Da..azi dimineata erau numai 6..cred ca de la fructe..ca mancare solida nu prea intra..
. Mie imi convine.Klarisse
graviduta 23+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
LoraG76 spune:
Carutul a fost 499 de euro
si bicicleta 85. Destul de mult, dupa mine, da' na...chiar imi plac. Oricum, daca nu era sa iau carutul asta, luam de la Primii Pasi sau de la Pierre Cardin, sunt f. bune si muuult mai ieftine.
Alynta, nu ma supar ca ne-ai facut reclama la carti, din contra! Multumim!
Fetelor, cu datele voastre de nastere eu nu ma descurc, nu stiu cine a facut blogul si unde sunt puse, poate vad fetele care stiu si completeaza ele!
Tanamera, pai nu mai pot de caaaald!!!
Da' ce sa fac, daca toti suntem niste gurmanzi si nu vrem decat mancare gatita. Eu, cel putin, nu pot manca altceva. Imi vine sa fac niste cazane din alea mari cu mancare, sa tina pe-o saptamana!
Eu detin tot 10 kg in plus, cat detineam si acum 3 saptamani. Se pare ca varicela si noptile nedormite sunt de vina pt. ca n-am mai crescut in greutate, ca de mancat, mananc. Oricum, e bine asa, dau eu jos dupa...depinde cat mai cresc in 2 luni jumate.
Lora, mami de Iustina si 
28+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)