La Multi Ani,Ana-Matilda! Mai-Iunie 2009(80)
Raspunsuri - Pagina 5
DanaMi spune:
Ioana noua ni s-a spus fara baie deloc 2 saptamanai , asa ca eu doar umezesc un scutecel din finet si o sterg cu el, chiar nu vreau sa risc nimic, stiu ca e tare nasol mai ales pe caldurile astea dar decat sa ma trezesc ca cine stie ce mai face , prefer asa.
va pup si va astept cu vesti bune
LA MULTI ANI LARISA !!!
mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009
AM IMPLINIT 1 ANISOR
andata spune:
Iar trebuie sa imi cer scuze ca nu am mai intrat sa va dau binete. Urez si eu cu intarziere LA MULTI ANI cu mult drag si multi pupici pt bondareii si albinutele care incep sa isi numere acum varsta in ani:
Radu Deian de Relusha
Athina - Eugenia de ertina
Andreea-Lorena de Mihaelutza_c
Denis Andrei de Dani3lla
Ianis Eduard de Mada77
Alexia Gabriela de Raluca_Ioana
Razvan Andrei de Clodyac
Alexandru de Aqua80
Catalin-George de alinutza23
Bianca Maria de Ramona_P
Ada Ruxandra de kiralina
Andra Ioana de Nicuratze
Antonia Maria de miruta
Andrei Razvan de Ana Maria
Larisa de CarlaV
si cu doar putin in avans La multi Ani si pt
Stefan Amir de ganesha, ca nu stiu daca mai intru maine
Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita
cris_82 spune:
miruta a mea nu sta in patut,ba urla si mai tare..ea trebuie sa bazdacaie frate peste tot si sa faca controlul prin casa sa fie potolitafinei mele i-a intrat indemnizatia si cred ca si mie..asa ca maine fuguta la bancomat ca s-ar putea sa ai o surpriza placuta
alynta ce a facut Matei de a capatat una de forma???ca doar el e bait cuminte
nusy ha ha ha..ce tare sigur iese agent imobiliar,dar trebuie sa-i spui ca dupa o zi de aburit potentialii clienti nu se poate alimenta cu biscuitia fost super petrecerea,iar ingrid o adevararata domnisoara
yioanna cred ca atre dulcica cu un singur dintisorspor la pregateli pentru party
nusy stopppppppppppppppp,nu mai insira bunatatile pe aicea ca acum imi iau bilet de tren si te trezesti cu mine la usa
dana chiar nu mai stiam exact cum e cu baitam-ai salvat
andata ce faci??ce fac copii??
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
alynta27 spune:
Nusy ai facut un pic de treaba! Zici ca nu e mult, dar se aduna! Si pe caldura asta...
Cris urla de aiurea ca ii era prea somn! Il tineam in brate si deja ma obosise rau! El vroia sa plecam din acea vizita tarzie si imi arata "pa pa" cu ambele maini!
Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alic spune:
buna fetelor!
am intrat repede sa va spun ca am verificat contul si ne-a intrat alocatia! de indemnzatie inca nu stiu nimic, asta o primesc prin posta!
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro
Serialbastre spune:
LA MULTI ANI, Stefan Amir! Sa fii sanatos si sa ai o viata frumoasa!
Si la mine a intrat indemnizatia, am scapat de emotii. Deocamdata. Luna viitoare o sa fie jale.
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=3" target="_blank">I LOVE DC
cris_82 spune:
neata mamici
LA MULTI ANISORI Stefan Amir!!!!!!!!!!!!!!! sa cresti mare si voinic,tot ce-ti doresti in viata sa ti se implineasca,si sa fi cuminte ca mami si tati te iubesc mult,da?
alic sigur a intrat si indemnizatia
alynta uffffff,picii astia cum duc omul la limite uneoridar oricum e un pui mic si cumintel
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
yioanna_s spune:
la multi ani STEFAN AMIR sa cresti mare si sanatos
alynta:si eu as vrea dar chiar nu am tp,ieri m-am bucurat k a dormit la pranz 2 h si am facut curat ca in rest suntem tot pe afara.pupam burticuta si feciori
dana:uff imi pare rau k ati ajuns iar bolnave insa va tin pumni sa nu se mai repete in graba si sa treaca repede la fel si anaelei.mmm
miruta:abia astept sa vedem pozici de la party..sigur a fost frumos,cati invitati ati avut?si eu am mustrari de constiinta insa am si rezultate stie cand ii zic nu e voie sau dak ii zic adu la mama...cu intarziere si scuze de rigoare :"LA MULTI ANI,Antonia!"
alic:ms de veste.ce face naty?
cris:las' k mai avem putin si ne cearta ele pe noi sau mai bn zis ne educa .e tare dulce si sant la fel ca si ai mei,mai zimtati sus tare m-as bucura sa-i mosteneasca pe ai mei..si iesiti pe plaja cu fata?
dani3lo:va imbratisam si pupam brotacul
ana:felicitari si sarcina usoara!!!eu nu mai vreau alt bb
clody:u ti-ai schimbat parerea despre bb2,ti-a mai trecut frica?
andata:
cuscra:cuscra tare mult mi-ar placea sa revii si u printre noi
maria:eu m-as bucura sa pape a mea,bucurate
printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra
~.~creste gaza mea~.~
17.06.2009
LauraOana spune:
LA MULTI ANI AMIR!!
Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
Sebastian
LauraOana spune:
am nervi ..afara ploua cu galeata probabil iar tre sa stam toata ziulica in casa...si ieri fix cind am ajuns afara a inceput ploaia ..si azi vroiam sa merg si un pic la shopping..la H&M cica ar fi ceva reduceri la hainutele de copii si era fain sa dau o raita si pe acolo..acum teapa
copilul asta ma face cu nervi in casa..incontinuu se miorlaie
yioanna ma bucur sa te citesc..ceva pozici noi nu ne arati?
Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
Sebastian