La Multi Ani,Ana-Matilda! Mai-Iunie 2009(80)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

multumim de sms vostru dani3lla si miruta

nominalizez maine k acum stam la un pahar de vin si amintiri cu sotu

printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra
~.~creste gaza mea~.~

17.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

LA MULTI MULTI ANISORI STEFANIA SI MARIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yioanna sa aveti pofta la vin si numai bucurii si tot ce va doriti

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

buna dimineata fetele!!

alynta, au iesit dintii lui matei?? daca nu, il pipam sa-i iasa repede, fara durere sau febra.

alic, noi am ridicat indemnizatia marti parca. ai luat-o??

ana_micu, FELICITARI!!! sa ai parte de o sarcina cat mai usoara, o nastere la fel de usoara si un bebe sanatos si mancacois!!! cum te simti??

beca, multa sanatate sarei!! ce mai faceti??

cris, sunt sigura ca nu a simtit prea tare teroriciul tau cele 2 palmute, ca sigur era cu pampers . si matei ma innebuneste. nu sta la somn, nu sta la schimbat scutecul, nu are timp sa manance, nu are rabdare sa se joace cu jucariile lui...de ceva timp, a inceput sa si muste pe cine apuca...te iubeste si in secunda urmatoare iti vine sa urli de durere caci ai niste dinti infipti in carne... cu alte cuvinte... ma termina caci nu mai stiu cum sa procedez.

maria, felicitari pt darius ca papa tot!! matei e cam mofturos in ultima perioada, dar nici nu sta intr-un loc atunci cand mananca. nu are timp. la ultima cantarire avea 10,400 kg si 80 cm.
si noi tot la 6 dinti suntem, din ianuarie.
multumesc pt raspunsul cu mazarea. ne spui si reteta?? i-am dat si eu acu cateva zile mazare direct din gradina, deci,cruda. i-a placut. de acum vreau sa=i bag mazarea si in mancare. eu ii dau de mult spanac cu ou, 1 cartof si jumatate de dovlecel si ii place tare mult. ieri mi-am pus si la congelator vreo 4 pungute de spanac, ca aveam in gradina.

cris, cand citesc ce scrii despre miru, parca ai povesti despre al meu terorist... mai putin faza cu trantitul pe jos... la noi e putin altfel, adica... bate din picioare si pocneste si musca... si sta doar cu mine, eu nu-l alint, nu stiu de unde a invatat... poate de la arina sau de la taica-su, care-l alinta atunci cand vin acasa de la scoala sau serviciu.

[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput

yoannaa, felicitari pt primul dintisor!! spor la treaba!!

carla, ma bucur mult ca ai intrat pe aici. nu vrei sa vii mai des?? ce fac fetele?? ce pozne mai inventeaza??

flobaby, al meu face destul de mult pipi, daca noaptea umple pana la refuz un pampers, iar in timpul zilei foloseste alti 2 pampersi. felicitari pt mersul singurica!!!!

mihaelutza, felicitari pt eliminarea suzetei din viata voastra!!!

beca, drum bun spre casa!!!

sorilea, cred ca asa e toata generatia lor. cu o energie debordanta. si la noi e la fel. ne termina pe toti si el e cu gura pana la urechi si cu chef de joaca. sanatosi sa fie, ca o sa ne amintim cu drag de aceasta perioada, peste ani.

ganesha, veniti de tot in tara??
despre datul cu capul de podea, nu stiu ce sa/ti spun. sa speram ca e doar o toana de-a lui si ca in curand ii va trece. o sa se loveasca o data mai tare, o sa-si dea seama ca doare cam tare, si o sa renunte el singur la joaca asta periculoasa. si putere pe mai departe!!!

alynta, ai mare grija de tine. stiu din experienta cat de dureroase sunt contractiile astea eu le-am avut de la 2 saptamani de sarcina si pana la sfarsit, si erau multe (si cate 7 - 8 contractii pe ora).
cu macrou nu am incercat, dar o voi face. mutumesc.

cris, bine spus cu bunicii. parintii mei voiau sa-i dea lui matei sa guste putin must, ca ii era pofta.... parca matei stia ce au ei in pahar...

mada77, la multi ani si din partea noastra si un buchet de pt toate cele 3 evenimente frumoase din viata voastra!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Fete dragi, voi reusiti sa ma scoateti din barlog ...
Otilia, , fetele sunt bine, fac multe lucruri impreuna, se joaca frumos si fac si prostioare, se si cearta verbal, ieri muream de ras in masina auzindu-le. Larisa are aproape 9,5kg si 80cm, Saby a ajuns la 14kg si 100cm, ma storc de energie si tot ele ma invioreaza continuu.
Miruta, la mare a fost tare bine, in afara primelor 2-3 zile cand eu eram terminata de oboseala. Fetele au dormit si au mancat mult si bine, le-a placut la maxim tot, pana si drumul de 5 ore dus si 5 intors.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! Aseara am mers la tara! Acolo au vazut pisica, calul, ieduti, vaca, cainele! David se distra alungu d pisica cu "cati",
iar Matei fugea sa o prinda! I-am adus tarziu acasa! Flamanzi rau! Matei a zis "papa" si "apa"! Nu reuseam sa ii bag mancar pe cat vroia el!
La multi ani Stefania!
La multi ani Maria!

Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Otilia unul l-am vazut iesit, restul nu mai pot verifica ca nu ma lasa!

Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

buna mamici,

eu terminata de oboseala,asa ca nu ma injurati daca o sa am doar o oprire pe zi la capitolul forumeala,m-a demolat fi-mea in ultimele 2-3 nopti ca nesomnul si ziua cu bazdaci la greu

flobaby ,de abea azi am obdervat ca nu s-a postat tot mesajul de ieri si a iesit mai varza decat credeam euasa ca cu scuzele de rigoare..LA MULTI ANISORI MARIA sa cresti mare si frumoasa,viata sa iti ofere numai impliniri si iubire
alynta fi linistita ca totul o sa fie bineconteaza mult sa ai dr. te treaba si ai sa vezi ca o sa fiti bine si tu si fata
mada pai ce faci???intri si atat??niste pozici cu ianis nu ne pui??
cuscra distractie placuta la munte,si te rog sa nu mai spui la lume ca giner-miu o as fie betivan ca sa vezi ce creatii de innebunesti o sa faca el cand o sa fie luat in freza
maria moroc ca e foto,ca daca pun filmulet zici ca-i titirez si a baut un bax de energizant..da,tricoul ala e insipratie nebuneasca a lu' mami ca era foarte cald si ala e din bbc si e mai okpai mai mami,mai stii??poate gaseste acolo la gradi o gagica
anaela promit ca data viitoare o sa fac mai multe poze,numai ca acuma eram foarte preocupati sa nu primim amenda ca se ingusteaza fasia de nisip,fi-mea manca cu o pofta nemaivazutae super ca la tine bunicii au inteles,eu mai am de munca cu eidar nu degeaba sunt mama de terorista,nu?nu fi bleaga ca nimeni nu sta sa se uite la kg si la cicatrice..e numai parerea taP.S..inca am tzatzele mici,dar sa stii ca am facut topless si tare bine m-am simtit
laurra offffff mitica multa sanatate sa treaca mucisorii repedesi noi avem buvite de la caldura,dar incerc sa o las fara tricou pe ea cand se poate sa sa se mai aerisesca un piccapul sus si fi optimista ca sigur va mutati in casa noua in curandeu la 5-6 ani cred ca sunt vanduta si rasvanduta de fi-meapai cand vi la mare anunta-ma si o punem de-o intalneala cu piticele
maria vezi ce baiat mare ai???
sorilea off,un pipic entru pitic sa nu doara si sa nu faca febra
otilia idem fi-meamai putin partea cu somnul..isi ia tricoul meu de pe scun,se duce in pat si se culcadar in rest face la fel ca si al tau..mai,mai si cu bunicii astiacopie fidela cu ai mei
carla bun venit
alynta cred ca era tare dulce cu pofta lui de mancare

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

Mergi la inceput

buna din nou!
tocmai ce am culcat copilul nuclear, asa ca pot sta cateva minute la calculator, dar nu prea multe ca vreau sa=mi fac ordine in biblioteca. am de gand sa mut niste carti dintr-un raft in altul si cu matei e imposibil. rupe tot ce-i pica in mana. pardon, adica citeste tot ce-i cade in mana.

laurraa, cu matei nu prea avem treaba cu bubitele de la caldura, insa la arina era jale. cu toate ca ii faceam baie in fiecare seara, era plina de bubite pe spate, pana la pampers, dar si in par. de multe ori am dat-o cu pudra pt bebei sau cu pasta cu apa (gasesti la farmacie) si=i mai trecea. ai incercat cu pudra???
si multa, multa sanatate printesei. ai incercat sa=i cresti imunitatea organismului?? felicitari pentru mersul singurica!!!

maria, felicitari pntru mersul la gradi?? ce program va avea?? spune/ne mai multe...

carla, ce mult ma bucur ca ai revenit!!!! felicitari pt kg si cm fetelor!!! te asteptam cat mai des.

alynta, felicitari pt noile cuvinte ale lui matei!!! ce mai faci bun de papa???

cris, te pup. matei pupa printesa mirunica, sa fie mai cumintica si sa doarma mai bine.

gata, am terminat de citit. ma duc sa pun rufele afara si ma bag la ordonat biblioteca. va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Cris, deci tu erai gagica aia super dupa care toti barbatii de pe plaja intorceau capul ca facea topless . Si fasia de nisip nu se ingustase ca o papa tero, ci fiindca intrase o grasana in apa si se revarsase marea .
Otilia, imi amintesc ca aveati probleme cu o suspiciune de alergie, ce s-a intamplat? Sunteti ok acum?

Mergi la inceput