La Multi Ani,Ana-Matilda! Mai-Iunie 2009(80)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Tot pe bucati scriu azi....dar asta e...timpul curge prea repede..

Flobaby...ffff frumoase pozele..si muuulte..mi-am clatit ochii ca lumea..Maria a crescut fff mult si e o adevarata printesa dulce si frumusica!Am admirat si intalnirea albinutelor din parc... tare dragalasi impreuna!Tu arati tare bine mami!Felicitari Mariei pt primii pasi!
Mihaelutza..felicitari pt scapatul de suzeta si pt dintisori!
Sorilea...poate e si de la caldura lipsa poftei de mancare..sau iese vreun dintisor/maseluta...nu dispera! baietelul rasfatat si ma bucur ca incet ,incet scapati de ticul cu bibele!
"La multi ani Mada"!,sa fii sanatoasa,fericita si implinita!

Deea..bine ca e totul ok si Darian sta fara probleme cu bunica si matusa ta!pt baiatul istet!
Ioana..ma bucur ca SAra e bine si va intoarceti vineri acasa asa cum era prevazut!

Eiii,trebuie sa ne pregatim sa plecam la gradi,dar nu inainte de a va spune ca acum cateva zile ma plangeam ca baiatul meu e pututosel la mers...si...eiiii bine,de vreo 2 zile a facut primii pasi grabiti singurel...si mergem ffff bine singurel doar tinut de marginea de sus de la tricou...A prins curaj buburuza mea!

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Acum am venit de la vaccin. Am facut PRIORIX-ul. Nu a plins deloc. Dar am uitat sa o intreb pe dr. referitor la gurita deschisa , era asa de ocupata, ca m-a zapacit si pe mn. Nu stiam ce s-o mai intreb. Dar am sa merg intr-o alta zi special pt asta sa vad ce-mi spune.

Nu am citit nimic din urma ca nu ma lasa teroriciul, poate mai pe seara. la tot stupul.

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Alynta, cumnata mea se simte bine, se pare ca s-a reglat si functia hepatica. De exernat inca nu e cazul, pana nu se intremeaza fetele. Au inceput sa ia in greutate, dar deocamdata le alimenteaza cu o sonda, direct in stomacel, au incercat si cu sanul si cu biberonul si cu seringa.
Legat de medicamente, a cumparat seringi pentru ea, pansamente si niste medicamente care aveau legatura cu ficatul, iar pentru fete vitamina C. La capitolul vaccin, au facut unul singur, mai trebuie facut unul dar pe asta se pare ca trebuie sa-l cumpere.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=3" target="_blank">I LOVE DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

LA MULTI ANISORI!!!!!

STEFANIA ALEXANDRA, MARIA IOANA SA FITI SANATOASE SI SA LE ADUCETI PARINTILOR NUMAI BUCURII

SI MAMICA MADA77 SA FII SANATOASA, IUBITA, FERICITA SI SA AI O VIATA PLINA DE BUCURII ALATURI DE CEI DRAGI

Laurra, multumim, am vazut ca te-ai luminat deja , da varicela se ia, e chiar foarte contagioasa dar numai in momentul in care incepe sa erupa, multa sanatate pt Maya si voua multa putere sa terminati casuta la care visati

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Nu am timp mai mult de stat,ca trebuie sa pregatesc cina..am intrat repede sa va zic ca din septembrie Darius va merge la gradi!A fost super fericit cand a vazut a sala de clasa...

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica

Nu am timp mai mult de stat,ca trebuie sa pregatesc cina..am intrat repede sa va zic ca din septembrie Darius va merge la gradi!A fost super fericit cand a vazut a sala de clasa...

FELICITARI! ce baietel mare ai..:)) si ce repede sa rezolvat cu gradinita..eu l-am inscris pe sebastian cind avea 3 luni pt mai 2011..si inca nu e sigur daca am prins loc..sunt pe lista de asteptare

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

La multi ani Maria si Stefania! Iertare ca azi nu am gasit timp sa schimb titlul!

***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai.iunie09 spune:

Gata, am schimbat acum in ceasul 12!

Va pup pe toate! Ma bag la somn ca morrrr....as dormi non stop..cred ca de la bb2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai.iunie09 spune:

La multi ani, MADA!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

la multi ani MARIA IOANA sa cresti mare si tot asa de frumoasa sa-ti bucuri parinti cum ai facut-o pana acum....
la multi ani MADA77...sa fii sanatoasa sa poti sa-ti cresti copilul asa cum e mai bn pt voi..sa fii iubita

multumim de urari va dorim deasemenea si voua si copiilor vostri,azi am avut cea mai emotionata zi din viata mea parca mai mult decat 17.06.09 pt ca acum am stiut sa ma bucur de Stefania pe cand anul trecut eram f stresata de alaptat si sa fie bn fata sa stiu sa fiu o mama buna......azi am profitat din plin am fost la parc la bunici la strand cu nase sa

printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra
~.~creste gaza mea~.~

17.06.2009

Mergi la inceput