La Multi Ani,Ana-Matilda! Mai-Iunie 2009(80)
Raspunsuri - Pagina 10
laurraa spune:
asta e cea mai lunga perioada de disparitie
mult am suferit ca nu m-am putut "conecta" cu voi
in primul rand LA MULTI MULTI ani sarbatoritilor de un anisor, scuze de intarziere, sa ma iertati ca nu am putut ura in ziua respectiva, va doresc tot binele din lume si sa fiti sanatosi si voiosi;
am avut cea mai plina perioada; dupa note la facultate alergatura etc, am mers la parinti 10 zile unde nu am avut net, fratele meu luandu-si laptopul la Iasi,iar laptopul meu a stat la Radu la serv o perioada
Maya are 3 saptamani de mucisori, la vaccinul de 1 an am tras o sperietura de am fost vreo 3 zile in spital la dr mea sa o urmareasca, i se umflase piciorul fff tare, inrosise si vanat; eram speriata de moarte plus ca imediat a racit dupa vaccin; iar eu pun pe seama vaccinului si doua zile ulterioare acestuia de plansete fara motiv, nervi,irascibilitate maxima, nu reuseam sa o linistesc cu nimic; am 10 zile d etratament si ea tot are mucisori tot fornaita etc si acum e si plina de bubite de la caldura mai ales in zona gatului, a facut si rana;
am spalat-o cu ceai de musetel si aplicat crema cu zinc, daca stiti alte remedii pls help
cred ca sunt o sumedenie de noutati, nu am citit nimic din urma am intrat cu sufletul la gura sa facem prezenta si s ava dam un semn si sa pupam toti sarbatoritii la care am lipsit
casa mananca din ce in ce mai multi bani,ne-au dat ai mei 9.000 de euro, dar tot avem de pus peste, sper din inima in august sa ne mutam
pe 25 iunie plecam la mare si ne intoarcem pe 4, nu era in plan din cauza banilor dar avem un prieten care si-a deschis pensiune intr-o zona frumoasa si linistita la Mamaia si dat fiind faptul ca merge tot grupul acolo si suntem doar noi in pensiune ca nu a dat-o inca la cazari,am profitat si mergem si noi; cum o vrea Dzeu le-om face pe toate
Maya merge fff bine singura, are probleme la ridicatul in picioare singura,dar este ok; si-a dat drumul deodata, nici nu ma asteptam la cat era ea de lenesa si fricoasa;
ce sa va mai zic......noutati nu prea avem,suntem un pic ingrijorati cu starea asta a ei de fornaita,nu prea sunt obisnuita si in rest ne minuneaza cum intelege tot si se exprima....
aseara se ridica pe varful picioarelor sa apese clanta sa iasa din casa de exemplu si vedea ca la cuptor se face ceva si facea din buzite ca si cum frige si punea si lua mana,etc....
va pup si va imbratisez cu drag, sper ca poimaine sa vina soacra la mine sa mai respir si eu un pic
incerc sa recuperez, scuze pentru scrisul in graba si dificultatea intelegerii,dar nu stiti cat suflu am in viteza tastarii la ce dor mi-a fost
pupici
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii
alynta27 spune:
Dani ce frumusel e Denis! Se vede ca era cald! Era asa mofturici! Ce bine ca a mai ramas cu carlionti! Fain tortuletul! Ce frumos l-a imbracat nana!
Lauraa multumesc de raspuns!
Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Ana ! Ti se pare tie ca se uita lumea la piciorul tau! Kg pleaca ele! Fii pe pace! Sanatoasa sa fii!
POZE
Cum a aparut Printul!
laurraa spune:
va multumesc mult pt grija si ganduri bune
alynta, ai PM
ana_micu FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sa dea Dzeu sa stea la caldurica 40 de saptamani si sa se nasca sanatos
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii
alynta27 spune:
Lauraa s-a mai racorit si-i vor trece bubitele! Eu stiu ca pasta e apa usuca rapid! E o pasta care dupa aplicare lasa alb in urma! Felicitari pentru mers! la mare va scapa de fornaiala ca aveti aerosolii! Ce bine ca mergeti! Fii increzatoare cu casa! Va veti muta! daca nu in august, in toamna sigur! incearca sa fii optimista! Te cred ca esti suparata, obosita si terminata dupa ce ati tras! dar respira adanc ca trece!
POZE
Cum a aparut Printul!
laurraa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bebe Beca Va pup, LA MULTI ANI cu multa sanatate cpilasilor pe care nu i-am urat/noi venim cu vesti nu bune, suntem in spital in Belek, a inceput de vineri Sara febra foarte mare si am fost ieri la spital, ne-au trimis acasa cu antobiotic, azi de dimineata ne-am reintors si ne-am internat. A facut varicela. Problema mare este ca nu ne lasa sa ne intoarcem acasa vvineri cand avem avionul si nu stim cum o sa facem cu cazarea si transportul, trimit repede ca ma tem ca raman fara semnal. va pup pe toat |
sa inteleg ca erati in spital in vacanta? doamne, sanatate multa; saracutele, si anul trecut tin minte ca ati patit-o la fel
multi pupici si sanatate din inima
laurraa spune:
alic,
dana, santate multa; zi-mi te rog daca varicela se ia; nu am idee de asa ceva, ma informez acusi pe net
maria, felicitariu ca Darius papa cu pofta
cris, si a mea face uneori niste nervi si nu vrea sa stea cu NIMENI NIMENI altcineva inafara de mine, stie cand nu e voie dar tot se duce si radeeeee daca ma duc la ea mai suparata si imi trece in secunda 2; eu am zis ca nu o voi lovi ever si daca imi vine sa o fac e doar ca am ajuns la limita aia de sus sus sus, dar imdediat ma gandesc ca la cat am luptat sa o am si cand ii vad ochisorii aia veseli imi trece in secunda 1; o sa ma scape ea odata sa intru in ea, si crede-ma ca mi-e teama ca de la atata alintatura mai tarziu sa nu o mai pot linisti;la pampers ei nici nu simt cum e Maya ea zice ca ma joc, insa ii deranjeaza tonalitatea, vaidemine doamne cum sunt ei alintaturi sa le vorbesti cumva altfel,mi-o si imaginez pe pufuletea ta scumpa cum pune botic si eu imi doresc sa stie doar de vorba cand o rog ceva,sper sa reusim, acum intelege vad ca destul de bine; abia astept sa ne povestim din experiente pe la 5-6 ani cand prind aere de dra
laurraa spune:
dana,m-am luminat cu varicele
cris, tare mi-ar place sa ne intalnim daca o sa putem la mare sa-ti pup un pic pufuletele ala poznas si tare dragalas ca atre draga imi e
maria, doamne ce mumos suntem si bebe male si mami lui
laurraa spune:
yioanna, hmmmmm cate idei mi-ai dat sa ii mai cumpar Mayei pt la mare la apa; nu ma gandeam la colac dar am vazut-o pe printesa ta ce fain statea; superbe pozele; Maya a stat duminica toata ziua in piscina ei cu apa si plina de bile de nici nu o mai puteam scoate
noroc ca a cumparat radu portbagaj de pus sus pe cupola ca altfel tbuia sa mergem cu remorca la mare la cate am de luat deja am cumparat cort pt plaja,piscina mai mare,mingi de apa,lopatele etc
laurraa spune:
alynta,multumesc de sfat, eu cu psta de apa o dau si la piscaturile de tantari, am s aincerc si la gat; am aplicat mustela cu zinc caci asta m-a salvat mereu,incercam si pasta
gata relaxul meu ca s-a trezit, i-am gatit peste la cuptor cu amestec d elegume, s avedem daca papa caci zilele astea nu a excelat cu mancatul