LMA - Copilasi de Iulie-August 2004 * 50
Raspunsuri - Pagina 20
szivarvany spune:
La noi azi e soare si cald, in sfarsit, va trimit si voua raze de soare
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
roller025 spune:
Intru repede inainte de sedinta.
Carmen - sanatate si casa usoara!
Robi si Liliana - sanatate si voua!
Daria
Noi am fost sambata la o petrecere campeneasca la seful nostru acasa, la Snagov si Victor a alegat non-stop 4 ore. La plecare Paul (care n-a stat nici el 2 minute) a adormit instantaneu si Victor intreba daca duminica mergem iar. La raspunsul - nu - intrebarea a fost: Da' tabara cand se deschide?
pup
Andries spune:
Hello, hello...numai bine si sanatate maxima va doresc!!
Je ...astazi ma certificai in meseria pe care tot o practic de vreo 10 ani si asta pentru ca a vrut sefu' ca daca era dupa mine iesem la pensie "necertificata". In vara ma prezint si la certificarea internationala asta numai daca n-or vni cine stie ce proiecte peste mine, sa nu mai am timp de nimic.
Caut idei de locuri de joaca de serbat copchilul... ceva sugestii?
A venit golanul din tabara si mi-a impuiat capul cu bancuri cu bula a pierdut un sigur tricou (progres urias fata de tabara de iarna ) si...a rupt o pereche de incaltari in drumetii pe munte si pe terenul de sport...fratioare erau de o calitate extra... cum naiba le-a rupt talpile in 7 zile??? Adevaru' este ca a intrat in casa, s-a trantit in pat si a dormit vreo 16 ore.
Andries
carmenp spune:
gabi, da-mi si mie lincul cu pozele de la casa, te rog
multumesc pt. urari, pentru linistea mea sufleteasca azi mi-am facut ct miine-i gata, om videa
kim222 spune:
Carmen nu o sa iasa nimci la ct..sunt convinsa..Un control legat de urechea interna ai facut?...duamna..daca te-a apucat vertiju' inainte de a incepe casa..sa vezi tu dupa..io ma rog ca ce a iesit lui Sorin pe coate sa nu fie psorizis,ca daca este..a facut efectiv de stres..
Andries felicitari! Unde a fost in tabara? Bafta la gasit loc de party..io ma bucur ca scap anul acesta
Cristalinule spor la conferinte...Maria are dreptate...aia este vacanta..Gasca noastra a plecat la Bran,noi am refuzat..si mai bine mergem la bunici la Rucar casa masa gratis..la anu' om' vedea...cu vremurile astea..
Robi ai grija de tine!
Roxa cum sa nu fi obosita? Io am zis sa plecam la 9...
Azi am scapat de mare stres,ne-a convins schimbarea pretului de maine..am luat termopanele si cele 3 usi exterioare...si surpriza zilei a fost ca am primit cadou cei 7000 euro pt termopane ..de la socri!
maine sunt de garda...mai vin acasa miercuri la 2
roberta04 spune:
'Neatza!
LIA, LA MULTI ANI! Sa mai treci pe aici!
Si LA MULTI ANI de Sf.Petru si Pavel! Sa-mi traiasca si mie barbatu' si socru'
Carmen: http://home-and-garden.webshots.com/album/576499399mrTikh?vhost=home-and-garden
Olivia, super cadou!
Andries, papucii rupti sunt semn de barbatie
O zi buna!
roxanaz spune:
neata!
si la multi ani sarbatoritilor de azi!!
Oliv, neaaah, nu era de la ultima seara... aia doar s-a adunat . dar ieri m-am culcat la 10.30
Andries, sa iti fie de bine certificarea. unde a avut Victor tabara?
ma apuc de munci.... aici iar e de ploaie. innebunesc iepurii in casa iar....
kim222 spune:
io-s pe aici..astept sa facem vizita..Luca azi sta cu socrul meu, socrela este la Buc..ce=or face doar ei doi vedem noiRobi am revazut pozele..la cate geamuri ai tu si ce forma au 4000 euro mi se pare cam mult pt termopane..asa ca ma gandesc ca pana la urma am obtinut un pret bun..M-au tampit gemaurile romanate!
Daria azi ce aveti in plan?
Rox iei tu bilete pt joi?
La multi ani sot de Robi, copilas de Dana..si sa-mi traisca si mie tatal!
edit: fetelor voi aveti glafuri interioare si exterioare ..din ce? Eu am decis la exterior sa le fac din granit.Dar chiar trebuie glafuri peste tot?
Gabi ati pus pazia./.si daca da din ce este?
scuze de offtopic
szivarvany spune:
LIA
si LMA tuturor celor ce-si serbeaza onomastica azi
Kim, noi in fiecare seara la 6 ne organizam pe telefoane cu ce ne vedem in parc role/troti/bici sa nu iasa istericale, asa ca azi la fel va fi si sigur se lasa cu mancat de inghetata
La noi e vara
edit: fac cap nou imediat
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"