LMA - Copilasi de Iulie-August 2004 * 50

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Hello, hello...in sfarsit ma simt si eu om, dupa insolatia avuta. Nu am fost vreo 3-4 zile om, boleam cu frisoane si abia ma taram...si bietul copil se descurca singur...inclusiv cu mancarea.

Si eu ieri m-am scos cu cadoul de 6 ani...de fapt l-a si primit...am fost la cumparaturi si i-au cazut ochisorii frumosi pe patine cu rotile, dar un singur rand de roti...exact ca cele profesionale...si pe deasupra pink. Si s-a miorlait pe langa mine...asa ca i le-am luat cadou de ziua ei. Acum vrea sa le care in romania...bineinteles ca nu accept, dar ea vrea.

Oliv ce ai facut cu concediul?

Un weekend placut.

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mneatza din birou
Plecase sefu` in italica si a fost musai sa dam o fuga, spre bucuria imensa a Giuliei
Polux, sa poarte sanatoasa rolele noi Adeluta. Vrem POZE Si tie multa sanatate si sa nu mai repeti faza cu insolatia
Aseara am tras distractia anului: plimbare cu trotinetele pe ploaie, noroc de prietena mamica la fel de tzacanita precum moi

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kim222

Irina...sa inteleg ca a fost o dezamagire?

Mmm...a fost frustrant mai degraba...adica ne-am luat biletele din ianuarie, ne-am facut atatea planuri, am batut atata drum si am sfarsit prin a ne zgribuli pe la cozi...ca sa nu mai vorbesc de regretul de a nu apuca sa ne dam de mai multe ori prin chestiile alea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Irina daca ma intrebai iti spuneam...in Disney se sta la cozi intre 30 min si 1 ora(dar se poate lua din timp pass cu ora fixa si revi la ora stabilita) si-ti trebuie cam 12 ore de stat in parc ca sa nu zic 2 zile..

edit Liliana am rezolvat, medicul cu care lucrez a chemat o alta rezidenta (de pe infectioase sa vina sa-mi tina locul si o scuteste de mers la stagiul ei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

olivia, da, avem de miercuri avem autorizatia, domnu` fie cu noi:D in alta ordine de idei, vineri ma lua cu ameteli la servici da`ce ameteli de`am reusit sa`mi sperii colegii. m-au dus la urgente si de acolo la neuro, cica sindrom vertiginos, habar n`am din ce cauza da` m`am cam speriat;)) de atunci o tin intr`un somn, pasa calca ca pe oo sa nu ma nerveze;))
edit, gabi ti-am trimis pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
Carmen, Robi, spor la treburi cu casutele, sa mearga totul ca pe roate!
Liliana, uufff, bine ca ai scapat de insolatie. urata treaba. sa stapaneasca sanatoasa Adela rolele
noi am avut un week end plin, is cam obosita. asa ca ma odihnesc (sper ) dar copiii is sanatosi si asta conteaza, nu?
sa aveti o saptamana excelenta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

'Neatza! Raport rapid, vin englezii...altii

Carmen, faza cu sindromul vertiginos e naspa, eu am facut de la aerul conditionat acum cativa ani si am facut tratament mult timp. Daca nu ti-a dat deja la neuro, intreaba medicul de Arlevert, cu asta m-am pus eu picioare imediat.sanatate!
Intru imediat pe PM...

Noi am avut iarasi un week-end full, ma sperie cresterile de preturi, dobanzai, curs valutar, am alergat prin magazine, am vazut ce ne-ar trebui si... asteptam in continuare raspunsul la credit

O saptamana usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata :))

Eu avusei azi o prezentare, noroc ca era pregatita dinaintea plecarii la bunici.
Maria imi tot spune ca asteapta vacanta (eu incerc sa-i explic ca e in vacanta si poate sa plece la bunici daca vrea ca asa fac copiii in vacanta si ea ii tot da cu "vacanta de familie" in care veniti si voi cu noi )
Imi plac la maxim weekendurile astea de 3 zile in care mergem la bunici, mai ales acum cand fac intr-o ora bagajele, ne suim in masina si plecam...) Am cules cirese, ne-am dus la manastire, ne-am cumparat fuste si rochite...:)))
Am in memorie o imagine, pacat ca nu poate fi facuta o poza ...ploua incetinel, era un concurs de muzica sacra, corala, cu multi oameni in robe in curtea manastirii...la manastire mirosea a tei si a brad, iti sa te asezi acolo si sa stai cu orele. In biserica nici nu am apucat sa intram, lumea luminata acolo...inaintea sf. Petru si Pavel..
La noi incepe nebunia de vara-toamna. Conferinte, rapoarte, lucrari, concediu si iar rapoarte, lucrari, conferinte...

Liliana, pacatoase insolatiile astea. Sa foloseasca Adeluta sanatoasa rolele!
Carmen, sanatate multa, ai grija de matale! Sa fie intr-un ceas bun si succese la constructii.
Roberta, tinem pumnii cu creditul.
Roxana, pai sa pui mana sa te odihnesti...:)

O saptamana excelenta sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mneatza si de la mine
Sunt singura la munci si e tare fain si am fo` harnica
si evident, mor de somn, ieri am mers cu troti si apoi cu bicicleta, ma rog, io am mers / alergat dupa Giulik, sunt franta

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Ce liniste...

Si ce vreme de kko e... pentru prima data ma bucur ca nu mi-am putut lua concediu, ieri trebuia sa plecam la mare :)

Mergi la inceput