LMA - Copilasi de Iulie-August 2004 * 50

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Ma gandeam sa intru si eu daca discutati de energizante, ca poate se prinde si de mine vreo energie ceva.

Suntem pe acasa, eu cu un raport de facut, Tudor bantuie pe aici cu paturi pe el (cica e rege), Mara danseaza balet ca tocmai a vazut un desen cu Barbie balerina.

Am pus cateva poze, poate nu ne-ati mai vazut de mult
http://picasaweb.google.ro/popa.adela/TudorSiMara#

Si noi suntem in amenajari (oare v-am mai spus?), ne-am inchis balconul, care va deveni astfel biroul meu. Dupa ce s-au nascut copii eu am ramas fara birou si lucram pe unde apucam. o sa pun poze cand e gata, deocamdata e inca santier.

Am vazut si poze, dar nu mai nominalizez
Va pupez in grup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ce mari au crescut Tudor, dar mai ales Mara si ce distractie au in curte

Ziceti-mi si mie cele care urmariti DisneyChannel (Ioana, Alice) ce jucarie este de face milkshake si are recipiente pt a face inghetata ??? Ca m-a innebunit Giulia si nu prind sa vad cine il fabrica

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Deci despre asta vorbea Maria?! Ca imi tot zicea de inghetzata aia care se face in casa si eu credeam ca fabuleaza...:)))

Ce frumosi sunt prichindeii tai Mitzu!
Toate pozele sunt frumoase dar mi-au placut mult cea in care este Mara imbracata in costum national , poza in care este Mara cu pelerina prinsa cu carlig de rufe (cred!) si cea in care sunt la nisip si are Tudor pelerina.
Cand o sa ai birou nu o sa mai ai scuza ca nu poti sa scrii pe DC...hihihi

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Buna dragelor,

Multumesc pentru documente Dana!!

Mitzule sa-ti traiasca, mi-a placut costumul de sibianca!!
Roxana vad ca tatuajele sunt in trend si la voi. Noi deja discutam la ce varsta va putea sa isi faca un tatuaj permanent. Singurul argument care a mers a fost ca trebuie sa aiba un corp matur sa nu se strice desenul de la tatuaj prin cresterea mainilor, pieptului, etc. Deci pana pe la 22 de ani vom folosi numai temporare.

Nu stiu daca v-am spus ca l-a tuns ta-su cu creasta si a iesit scandal ca nu i-a placut creasta!
O lasase "sculata" din crestet pana in frunte, dar trebuia din ceafa pana in frunte... dupa juma de ora de jelit a zis: "da-o jos si data viitoare ma duce mama la un profesionist!!"

Nu stiu cum nu poteti voi sa beti Red Buill, ca eu numai cand vad cutia salivez, iar daca mai si simt mirosul aproape intru in sevraj. E adevarat ca daca il bei la temp camerei poate sa para un pic scarbos, cel mai bun e rece. In fiecare zi de delegatie eu iau un RB in masina, juma' de cutie dus, juma' intors, altfel cred ca adorm la volan. Bine, pe caldura beau toata cutia dimineata ca altfel se cloceste.

Ma pregatesc de cadou de 6 ani si vreau sa fie ceva deosebit dar nu scump. In orice caz exclus PSP. Ma gandeam la o chitara, stie careva unde as putea sa-l duc la lectii de chitara?

Iar ultima intrebare existentiala este: ce masina de spalat vase sa-mi iau? As vrea una cat mai mare evident...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Niu Cristal, e ca un blender vertical - probabil pe baterii, pui fructe, lapte si are ceva recipiente cu betze pt inghetata ... insa nu am prins producatorul sau macar denumirea, e o publicitate fara sunet

Of, mare belea cadoul asta de 6 ani si mereu se schimba lista
De la role la cercei de argint mari, jocul "operatia" si sus-amintitul blender

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

mitzu, poza 6 m-a dat pe spate
andries, masina mea de spalat vase ie cu chelie daca te ajuta;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andries
Iar ultima intrebare existentiala este: ce masina de spalat vase sa-mi iau? As vrea una cat mai mare evident...

eu am lasat loc de una de 45 cm - neincorporabila ca nu am bani acu - si am ales www.eflamingo.ro/magazin/online4/ELECTROCASNICE/Masini_de_spalat_vase/Masina_de_spalat_vase_9_seturi_Candy_CSF4570E_CSF4575E" target="_blank">candy sau www.domo.ro/Electrocasnice/Masini_de_spalat_vase/Masini_de_spalat_vase/Indesit/Masina_de_spalat_vase_Indesit_IDL_42_EU" target="_blank">indesit. deiferenta de pret si de prestatii nu e mare scofala. cele de 12 seturi sunt numai de 60cm latime.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Hello! Vreau si eu sa vad poze da' nu mai apuc... Ma credeti ca mi-am pus in calendar pe Outlook "poze DC"?

In rest, am cam gatat cu recrutarile, am anagajat 7 oameni, mai am 3 si gata pe sezonul asta...

Roxi, nu gasesc schita bucatariei, oricum, azi a fost o firma care a masurat tot, bucatarie, dressing, scari, living, dormitor, adica toate locurile in care am vrea mobila noua si vineri ne da oferta.
Vreau si eu masina de spalat vase...dar cred ca fac exact ca Roxana, las loc acum si o cumpar cand am bani.
Deocamdata, suntem la capitolul:"taiem tot ce nu e absolut necesar" pentru ca am constatat ca au sarit tare preturile la materiale - gresie, faianta, termosistem etc... Romanik, te iubesc...

Va pup, o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

V-am spus ca imi iubesc masina de spalat vase
Oricum John o iubeste mai mult ca mine ...ca pana acum un an aveam si eu masina de spalat cu putina chelie...
Eu am un Bosch micut si dragut (de masina mare nu am loc oricum).

Noi avem cadourile (ca de ziua Oanei primeste si Maria cadou si de ziua Mariei, evident, primeste si Ioana). Mariei tricou, pantaloni scurti, gentuta si sepcutza cu Dora, ochelari de soare asortati si...o trusa mare de machiaj.
Oana primeste o trusa mai mica de machiaj, pentru ca ea este mai mica

Eu vreau sa-mi schimb usa de la apartament si trebuie sa strang oferte (o sa punem una Maco desi nu mi-au prea placut modelele, ne-a placut una Beyler de nuc dar nu gasim distribuitori care fac si montaj). Poate ca de obicei iei usa si o monteaza cine se nimereste?!...

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristalina
Poate ca de obicei iei usa si o monteaza cine se nimereste?!...

sau chiar tu , daca esti in forma
si noi avem nevoie de usa noua. da' mai incolo cand ne-om mai reveni cu bugetul. Maco au niste tocuri oribile, nici mie nu imi plac

Mergi la inceput