Din nou-step by step

Din nou-step by step | Autor: lemia50

Link direct la acest mesaj

Dragele mele,mamicile care ati inscris copilasii in acest an la clasa step by step,ati primit vreun raspuns de la scoala in ce priveste cheltuielile pentr dotarea clasei?
Eu l-am inscris la scoala nr.16 si,desi anul trecut in luna mai se stia clar ce suma de bani trebuie data,anul asta de cite ori am intrebat,raspunsul a fost ca nu s-a primit inca aprobarea de la minister.
Voi ce stiti? Am inceput sa suspectez ca nici nu vor mai face aceasta clasa anul asta.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauditzadennis spune:

Eu am avut copilul acolo, la step-by-step si l-am retras dupa doua saptamani. Nimic din ce s-a promis nu a coincis cu ce s-a facut. Am platit 700 de roni, bani cu care ar fi trebuit sa le ia bancute, dulapuri, de toate. Nu s-au luat decat bancutele si vreo cateva corpuri de mobilier pentru carti...Dulapuri nu, deci copiii nu se puteau schimba nici de incaltari macar dupa masa de pranz. Care masa de pranz, alta distractie, parintii n-au fost de acord cu firma de catering, drept pentru care s-au cumparat un frigider si un cuptor cu microunde (!!!), sa-si incalzeasca copiii mancarea de acasa. Programul n-a mai fost 8 - 16.30, cum s-a spus initial, invatatoarele incurajau parintii sa-i ia mai devreme, chiar si la 13.00, daca s-ar fi putut. Nu m-ar mira sa nu le mai dea voie sa continue, avand in vedere ca anul trecut au fost parca 16 copii in clasa, au plecat doi si din cate am inteles a mai venit un copil pe parcursul anului.

Eu dupa doua saptamani, am fugit mancand pamantul, copilul deja era incercanat si foarte obosit. L-am dus la o scoala cu semi-internat, mananca hrana calda la pranz, doarme, e cu totul altceva. Nu-ti spun ca interactiunea cu copii mai mari conteaza enorm, eu dupa un an de scoala am un copil foarte mult schimbat...Succes in noul an scolar.
Pana una-alta, vacanta placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lemia50 spune:

Draga Clauditza multumesc de raspuns.Intre timp am aflat de la Inspectoratul scolar ca aprobarile sunt date,dar directoarea nu e foarte convinsa daca va face sau nu aceasta clasa.Poti sa-mi spui si mie la ce scoala ai acum copilul?
Oare acum se mai pot face inscrieri la o alta scoala?
Multumesc

Mergi la inceput