Redoutistele sfideaza speculantii romani (180)
Raspunsuri - Pagina 4
nushulica spune:
salutari!
nici noi nu cred ca mai servim ceva de pe fr vara asta abia ce ne-am intors dintr-un scurt concediu in uk de unde m-am intors ,cum altfel daca nu cu gentile doldora de haine si alte nimicuri...am luat pt amandoi puii si pt sot eu mai subtire ca-s bale(ri)na,dupa cum stiti
erau deja incepute soldurile in unele magazine,de ex la asda gama george era cu 50%reducere,mothercare la fel(acolo m-am pierdut de tot si am lasat o suma frumusica) nextul inca nu bagase reduceri in magazine,au zis ca incepand cu 7iulie,dar pe site au reduceri de mult am comandat eu pe la inceputul lunii
vad ca vine h&m in ro,sunt curioasa cu ce preturii-am luat si eu lui david hainute de la ei si sunt super
urmaresc cu interes si magazinul ellei chiar daca nu mai am ce cumpara,poate poate imi mai vine vreo idee
va urmaresc din umbra la solduri sa vad ce luati
de David si 26+
kokiy spune:
Helou ...fetele din Bucuresti ,au bagat marfa super la Beta Impex ...au rochite superbe ,cu maneca,cu bretele,scurte,lungi,toate culorile,din alea facute ptr. UK la 50ron si 75ron ...masuri de la 8uk la 26uk ...
O sa incerc o exemplificare cu poze ,ignorati modelul
http://picasaweb.google.com/103761393193733316086/Rochite50ron#
....................................................................................
Bratu Monica spune:
Salutari tuturor redoutistelor romance!Madau,Claujro,Miky,Jasmine,Ella,Nushulica sper ca sunteti toate ok pregatite pentru reducerile de vara.N-am mai intrat pe aici de f.mult timp,e drept dar parca mi-e dor de reducerile de alta data!!!!
Voi cum mai cumparati de pe Lr.fr?Daca nu se poate spune aici ,va rog spuneti-mi si mie pe pm ce-ar mai fi de facut.Tare as mai vrea hainute in special pentru fetita mea.
Mi-e dor de paginile care se umpleau cate 7-8 pe zi cu comentarii asupra produselor pe care le cumparam,in sfarsit...cred ca nu va este strain ceea ce spun eu aici!
Astept si eu un sfat de la voi ,o indrumare ceva!
mirunajr spune:
kokiy , pentru necunoscatoare, ne dai un link cu firma asta...sa vedem si noi ce produse au...eu una nu o cunosc, sincer1
Multumesc1
alinabojuc spune:
servus
o intrebare am dat o comanda pe amazon si imi trimit mesaj ca nu pot sa ia banii de pe card. ati patit careva asa ceva? am mai dat o comanda de cateva luni si nu am avut probleme. acu iata ca nu reusesc si nu pricep de ce bani am, cardul e de plati pe net clar doar am mai comandat cu el. nu pricep.
Miercuri sa fim pe faza. desi nu cred ca vom fi multumite de ceva
Pe t-a-o astept reduceri. sunt minunate hainitele
dieta rina
I. 11.02.2010-76.7 kg 12.05.2010-65.7 kg
II. 25.05.2010-67.8 kg 07.06.2010-66 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.