Redoutistele sfideaza speculantii romani (180)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inima25150 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmine

de fiecare data imi spune ca e cosul gol si ma enervezzzzzz

aveti idee ce as putea face sa nu-mi mai goleasca astia cosul?

esti deja conectata pe contul tau cand pui in cos?
si mie mi s-a intamplat asa pe Lr
si aveam mereu cosul gol pana terminam de pus in el;
si dupa ce m-am "logat" pe contul meu a mers;
vezi daca nu ai optiunea " enregistrer votre panier"
bafta si
multi celor mici si lui mami, of course!!!

Mami de Eva Nazdravana
(13.12.2007)

In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Ati prins vente privee care a inceput azi? Cu Guess si GF? Nu mai e nimic disponibil pe 24 h, toate sunt cu 2-4 sapt.

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

da,intai ma loghez si pe urma pun in cos

daca as termina de frunzarit site-ul si as da comanda cred ca ar merge,dar eu fac pauze si ma trezesc de fiecare data cu cosul gol

din pacate nu exista optiunea " enregistrer votre panier"

mersi mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Am primit azi comanda din 30 iunie. Toate lucrurile sunt frumusele, insa un sacou AW violet cu un fir discret argintiu, e superb. N-am cum sa va arat ce am luat pentru ca nu mai gasesc nimic pe site, poate pentru ca absolut toate erau la 1 euro. Cadou am avut cocotte-le care-s din ceramica si au dimensiunea (chiar si forma) unor zaharnite.

cristina d.

"Idealurile se aseamana cu stelele: nu poti ajunge la ele, in schimb te poti orienta" (Constantin Tanase)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmine

da,intai ma loghez si pe urma pun in cos

daca as termina de frunzarit site-ul si as da comanda cred ca ar merge,dar eu fac pauze si ma trezesc de fiecare data cu cosul gol

din pacate nu exista optiunea " enregistrer votre panier"

mersi mult

Seara buna, eu stiam ca majoritatea site-urilor tin minte cosul chiar daca ai inchis calculatorul .....Stiu ca am avut si eu aceasta nelamurire cand vedeam tot felul de chestii faine si ca sa nu notez sau sa nu le bag in abrambureala de la Bookmark, le bagam in cos
Stiu ca site-ul respectiv detecteaza IP-ul de pe care ai intrat si astfel iti arata cosul ulterior

Lucia, mami de David si de 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenopolina spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Am primit azi comanda din 30 iunie. Toate lucrurile sunt frumusele, insa un sacou AW violet cu un fir discret argintiu, e superb. N-am cum sa va arat ce am luat pentru ca nu mai gasesc nimic pe site, poate pentru ca absolut toate erau la 1 euro. Cadou am avut cocotte-le care-s din ceramica si au dimensiunea (chiar si forma) unor zaharnite.

cristina d.

"Idealurile se aseamana cu stelele: nu poti ajunge la ele, in schimb te poti orienta" (Constantin Tanase)

Miki, comanda ai facut-o pe site-ul din Franta? Ca eu am incercat acum ceva vreme (dupa ce aparuse LR Romania), dar nu mai aveau optiunea de expediere in Romania. iar pe site-ul de la noi nu au nici un sfert din produse

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xenopolina

Miki, comanda ai facut-o pe site-ul din Franta? Ca eu am incercat acum ceva vreme (dupa ce aparuse LR Romania), dar nu mai aveau optiunea de expediere in Romania. iar pe site-ul de la noi nu au nici un sfert din produse

Da, eu comand pe site-ul din Fr. cu livrare in R.Moldova la o cunostinta. Dupa cum scrie si in ghidul de pe prima pagina a subiectului, LR nu livreaza in Romania (doar speculantii aia de la lr.ro, dar aia pentru noi nu exista)

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

ieri m-a sunat o tipa,a zis ca e de la LR Romania si vrea sa-mi trimita gratuit catalogul.A subliniat ''gratuit'' de parca imi facea o super oferta.Mi-a cerut adresa de livrare si i-am zis ca o sa ma uit eu pe site,n-am nevoie de catalog.

totusi...de unde naiba avea numele si nr meu de telefon?
m-a prins intr-un moment prost si n-am avut timp sa o intreb

Mergi la inceput

Jas, habar n-am de unde putea sti numele si nr de tel. (poate de la vreo cunostinta), insa trebuia sa-i zici sa-ti trimita catalogul ca acusi creste bebe si tre' sa aiba ce sa rupa

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Jas, habar n-am de unde putea sti numele si nr de tel. (poate de la vreo cunostinta), insa trebuia sa-i zici sa-ti trimita catalogul ca acusi creste bebe si tre' sa aiba ce sa rupa

cristina d.

Mergi la inceput