Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (82)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Vad pe antena3 stire cum ca au amanat plata indemnizatiei pana la sfarsitul lunii. Eu oricum n-am primit nimic luna asta.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 9 kg

Pe mine ma tot amana din aprilie.. Dar a venit decizia. Daca vreau pot s-o pun intr-o rama, alaturi de o poza cu fi-miu, sa vad daca decizia ii schimba pampersii..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Salutari!!!

Am de recuperat mult, sper sa si reusesc....

In we am fost acasa, azi e ziua tatalui meu, asa ca ii spun si eu la multi ani si sa ne traiasca multi ani fericit si sanatos

Maia a fost o cumintica, i-a vrajit pe toti. Ieri nu s-a putut odihni, aseara am ajuns la 10,30, pe la 12 fara s-a culcat, a fost rupta toata noaptea, nu i-a trebuit mancare...

Fug la recuperat

de Maia Ilinca (29.01.10)

Multa sanatate si tatalui tau! Pupam Maia vrajitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Decenuela, ai dreptate ca din 10 oameni 10 pareri in domeniul asta... Oricum eu am ajuns la concluzia ca viciile nu mai sunt de mult ce au fost. Ultima duda pe care am auzit-o - doi tipi s-au despartit din cauza calculatorului.
Noi in week-end ne-am certat pana la amenintari de aruncat tv-ul pe geam din cauza vuvuzelei. Deci... pitici pe creier... cat cuprinde. Faza tare a fost a doua zi, cand a vazut pe hotnews ca aia se gandesc sa interzica vuvuzelele ca au pierdut contracte de publicitate si au primit nspe mii de plangeri. Deci aveam dreptate!

_
Povestea unei .
Cresc

si eu si eu ...desi habar n-aveam care era motivul de stres din casa ...vuvuzela aia ma dispera ...nu zic ca vineri seara am stat si am cautat prin casa "musca"

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

seuita dragul meu sot la meci sambata si tot auzeam zgomot pe la tv am crezut ca un tantar..si am zis ca tre sa aprind lunima sa-l prind

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

Mergi la inceput

Ah, am uitat... inghetata pe care o mananc eu e cu zahar.(Si ma mir de ce nu slabesc decat 500g). Nu ma mir de fapt, eu am gasit inghetata diet pentru diabetici dar in monti nu are importanta ca e cu zahar sau cu zaharina... asa ca am zis zahar, macar stiu o treaba.

Si sunt retete de inghetata monti pe net, dar din pacate nu m-am dumirit care smantana trebuie... ei zic smanata dulce la ceva proaspat, cum zice bunica-mea lapte dulce la lapte... si nu inteleg ce grasime sa aiba ca sa poata fi batuta spuma... ma rog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

Btw....mergem la mare..vreo 4 zile. la o vila din Eforie Nord. Abia astept.

Voi ce stiti cat am putea(minute) sa-l tinem pe bebe dimineatza la soare?

Eu am zis ca cumpar(de fapt vara-mea se ocupa cu cumparatul) pampersi de apa de la huggies si iau si o piscina mititica sa o scald dar as vrea sa o bag un pic si cu piciorusele in mare.

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

Felicitari pentru concediu ! din cate stiu eu insa bebeii pana la 1 an nu au voie sa stea la soare ...

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Rugaminte pt fetele care merg la mare: puteti sa-mi spuneti si mie cum procedati? Eu sunt dependenta de mare dar nu stiu cum sa fac cu bebe.

_

AMR 9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:

Rugaminte pt fetele care merg la mare: puteti sa-mi spuneti si mie cum procedati? Eu sunt dependenta de mare dar nu stiu cum sa fac cu bebe.

_

AMR 9 kg

mie imi place f mult sa stau la mare pe plaja si sa citesc pe sezlong. acum cu copii astia, nu sunt decat vise .
din nefericire de vreo 4 ani, daca stau la soare ma umplu de bube. nu merge nici sub umbrela ...
la noi e asa, trezirea dimineata devreme, mic dejun + plaja pana la 10. de la 10 in hotel, la masa, somn etc. mai iesim dupa 17 sau 18 depinde cat de tare arde soarele pana pe la 19 - 19.30. pe urma iar in hotel, spalat, iesit la masa, scurta plimbare si somn.
eu il voi tine pe bebe la soare doar cu crema pe el, cu palarie in cap si doar in intervalul specificat. la fel si cu cea mare.
noi ne-am pus special concediu sa fie inainte de diversificare, asa ca din punctul asta de vedere sunt linistita macar.

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Citat:

_

AMR 9 kg

mie imi place f mult sa stau la mare pe plaja si sa citesc pe sezlong. acum cu copii astia, nu sunt decat vise .
din nefericire de vreo 4 ani, daca stau la soare ma umplu de bube. nu merge nici sub umbrela ...
la noi e asa, trezirea dimineata devreme, mic dejun + plaja pana la 10. de la 10 in hotel, la masa, somn etc. mai iesim dupa 17 sau 18 depinde cat de tare arde soarele pana pe la 19 - 19.30. pe urma iar in hotel, spalat, iesit la masa, scurta plimbare si somn.
eu il voi tine pe bebe la soare doar cu crema pe el, cu palarie in cap si doar in intervalul specificat. la fel si cu cea mare.
noi ne-am pus special concediu sa fie inainte de diversificare, asa ca din punctul asta de vedere sunt linistita macar.

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)

Noi exact asa ne-am propus. La noi dimineata incepe la 6 jumate ca atunci se scoala gaza. Si cu diversificarea... la fel. Dar o sa-i iau bibe sa-i dau din cand in cand apa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:

Vad pe antena3 stire cum ca au amanat plata indemnizatiei pana la sfarsitul lunii. Eu oricum n-am primit nimic luna asta.

_

AMR 9 kg

Pe mine ma tot amana din aprilie.. Dar a venit decizia. Daca vreau pot s-o pun intr-o rama, alaturi de o poza cu fi-miu, sa vad daca decizia ii schimba pampersii..

_
Povestea unei .
Cresc

eu nu am primit nici o decizie dar mi-au trimis banii prin posta. Unde ar trebui sa primesc decizia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Salutare fetelor,

Ne mai tineti minte?

Sunt tare nerecuperata si oricum din ce am citit nu prea mai tin minte multe
Multumim celor care ne-au felicitat pt ziua noastra si facem cinste cu o bucata de tort de cioco cu suc sau sampanie de copii.
Sambata ne-am botezat si noi si acum suntem crestin. Suntem tare bucurosi ca am realizat si asta si acum ne putem intoarce linistiti acasa.
Apropos de casa, la ai mei e o caldura insuportabila, 30* si simti ca te sufoci, mai ales ca stau si la patru. Arthur nu isi gaseste locul sa doarma (ne intoarcem la 23 de afara ca sa poata dormi la aer cat de cat) si cand suge transpira tot. E asa marait de la caldura... mititelul. Si il tin numai in pampers Mai devreme putin i-am pus apa mai calduta in piscinuta (i-am adus de acasa o piscinuta mica gonflabila) si l-am balacit. Ii placea atat de mult
E bine si la mama dar abia astept sa ajungem la noi acasa, mai ales ca sunt numai 25*

si pt toti pufuletii care s-au sarbatorit intre timp si in mod special pt nora noastra Ema pt ieri

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput