Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 20
cris_mario spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cristies
Da, desi se gandeau ca le e greu pe drum azi, pe drum joi... dar prezint un mare inconvenient (pentru unchiul) ca la mine nu se fumeaza si el e un mare fumator. Noi sa fim sanatosi. _ Povestea unei . Cresc |
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
aici puteti vota o printesa
cristies spune:
Danyelana, din pacate e un argument foarte des intalnit asta cu "poftitul". Eu personal nu cred ca poti pofti la ceva ce nu ai gustat si nu stii cum e. Poti sa imiti gestul de a duce la gura, mestecatul, dar sa poftesi... nu! Si cu pediatrul care recomanda suc de portocale... cred ca te-ai convins ca nu vorbeam prostii pe aici.
Mariucasara am admirat maimutica. Ce frumusica e .
Mai vroiam sa zic ceva dar am uitat.
mamidepuiuti spune:
nici o veste de la jucarii......comanda facuta in 02 si procesata in 06...ce tra-la-la situatie...astept 2 sapt sa-mi vina jucariiledintr-un cartier in altul
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex
cris_mario spune:
lorex...votat bobitza
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
aici puteti vota o printesa
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamidepuiuti nici o veste de la jucarii......comanda facuta in 02 si procesata in 06...ce tra-la-la situatie...astept 2 sapt sa-mi vina jucariiledintr-un cartier in altul mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) asa creste Alex |
Ai comandat din Oradea jucariile? Nu poti sa le dai un telefon sa le spui ca te duci tu sa le iei?
Din Anglia au ajuns tot cam in doua saptamani (unele) si in doar trei zile alta.
Chiar, Micky, ce-a zis Kiti de ele?
cristies spune:
citat din mesajul lui cris_mario lorex...votat bobitza Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... aici puteti vota o printesa |
Si eu
haircut spune:
citat din mesajul lui Ruxita Neatza, fetele! Noapte linistita? Mai putin DECENUELA? Noua ne-a dat desteptarea piticul pe la 7 (extrem de devreme), i-am facut o balaceala cu apa incalzita la aragaz (nu avem apa calda si nici nu vom avea nu stiu cate zile), jucat un pic cu piciu, chiuie si mai nou isi leagana capul dintr-o parte in alta cum ar spune "Nu, nu, nu, nu", e mortal la faza asta... ma bucura enorm orice evolutie a lui cat de mica... ... eu sufar, cu spatele, rau de tot... mi-am facut de vreo 2 ori masaj si mai rau m-a intzepenit acel masaj. Tre sa fac fizioterapie si ceva mult mai serios, dar mai intai ar trebui sa trec pe la cabinetul unui medic... nu e atat de grava o discopatie lombara, dar cand ridici ditamai bolovanu zilnic, e niste riscuri de una alta... si nu pot sa nu-mi iau copilul in brate, nu? si Caius s-a facut atat de dolofanel si pufos si dulce ca o acadea... si tre sa iau masuri cu spatele asta al meu care imi da dureri in maini si picioare - cu vreo 4 ani in urma am inceput sa ma investighez si am facut o tona de investigatii (unii ar fi zis ca sunt cu capul) si mi-au gasit in cele din urma aceste probleme la coloana si m-au lasat balta cu ochii in soare, de parca astea nu sunt probleme ce ar trebui tratate, unul nu mi-a prescris tratament, unul nu mi-a zis - sursa problemelor tale ar fi coloana si ca ar trebui in primul rand sa tratezi aceste probleme, au zis, ei, nimic serios, putina discopatie, putina spondiloza... ma plang asa mult in dimineata asta ca m-a apucat o durere crunta si cum nu prea am ce-i face fix acum, ma plang... dar am deja planul de bataie - fizioterapie (dar trebuie sa mi-o recomande un medic ortoped daca nu cumva e contraindicata in alaptare) + masaj + kinetoterapie si am asigurarea ca ma fac bine dupa aia... offf, ce bine ar fi sa ma culc inapoi langa copil... of, sariti peste acest mesaj al meu... Mamica de Bilabong, fericiti amandoi! |
Sanatate multa, Ruxita!
Nu crezi ca ar fi bine sa te vada un reumatolog?desi in timpul alaptarii nu poti face mare lucru...la spitalele Sf Maria si Cantacuzino sunt sectii bune de reumato.sanatate multa!
de Maia Ilinca (29.01.10)
ioana_fota spune:
Decenuela ii dau deja de 3 sapt Aptamil cam 2 bibe pe zi ca altfel nu se satura si de la el vad ca face si kk f bine si cate 4 pe zi sunt multuimita asta e beau ceai pt lactatie de la HIPP dar nici un rezultat.Lorex ii dau cu lingurita pt ca ca la 10-20 ml cat reusesc sa scot mai rau minjesc bibe.Noi pe la 7.30-8.00 iesim pe faleza c nu se mai poate sta in casa ne intoarcem pe la 11.30 pe la 17.30 ieism iar pana in jur de 21 asa ca apuc sa va citesc dar nu sa si scriu ca intre timp mai spal fac curat, mincare.Nu am gasit Boderma 50+ in farmacii la noi si am luat Ivatherm 50+ care cica e la fel de buna e spary de 125 ml.
Miremia cu inatarziere felicitari pt dizertatie.
La multi ani pt ginerica sa fie sanatos si mami lui la fel si toata familia sa-l creasca mare si mumos.Merg sa caltesc niste haine la gaza sa pun mincarea pe foc si sa fug la ea ca vbbb acum asa mult si tareee .Va o zi buna.
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Ai comandat din Oradea jucariile? Nu poti sa le dai un telefon sa le spui ca te duci tu sa le iei? Din Anglia au ajuns tot cam in doua saptamani (unele) si in doar trei zile alta. Chiar, Micky, ce-a zis Kiti de ele? _ Povestea unei . Cresc |
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex