Rahova sau apropiere (62)
Raspunsuri - Pagina 15
monica-elizabet spune:
alina, bine ai venit
noi incercam sa ne vedem cu mady azi...vicky, nu veniti si voi?
madysophi spune:
Monik ai niste ingerasi tare frumosi, ma bucur nespus ca v-am cunoscut.Imi pare rau ca David nu mai avea rabdare sa stea, era cam agitat,obosit, nu dormise in aceea dupa-amiaza,noi si aseara am fost in parc si ma intreba de Ruxy.
Sunt un pic ingrijorata deoarece nu am rezolvat nimik cu gradinita lui David , as fi vrut prin zona, program prelungit,mai incercam....
Astazi este 1 August, ce repede trece si vacanta asta!Astazi ne gandeam sa mergem la Gradina Botanica , parca este in Cotroceni,sau in Herastrau, Cismigiu,...sa ne plimbam cu hidrobicicleta.
Va doresc o duminica frumoasa si plina de surprize!
monica-elizabet spune:
Buna fetelor pe toate Duminica placuta
mady si eu m-am bucurat tare mult ca v-am vazut si abia astept sa ne vedem din nou si "brazilianul" frumushel din partea mea...
hi hi...pai tot asa zicea si ruxi de ce a plecat david??? pai dac anu te joci cu el...pai ma joc sa mai vina
Alinutzaa spune:
'Neata
fetele
Sa aveti o saptamana frumoasa
Alina
Mamica de Toto (05.08.2007) si Sisi (18.05.2010)
anangel_lexi spune:
Alina, multumim, si voua la fel, o saptamana frumoasa!
Noi am avut un weekend linistit, am avut parte de vreme frumoasa. Sambata am robotit prin casa, ca in fiecare sambata, iar ieri am iesit cu Maria pe-afara si am incercat s-o invat sa mearga pe bicicleta fara pedale. Cred ca incet-incet va prinde curaj.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
andre_ea spune:
Buna tuturor,
Ne-am intors si noi de la tara. A fost bine ca am stat mult afara, Tudor si-a gasit prieteni cu care s-a jucat frumos, iar Ilinca m-a alergat in continuu dupa pasari si animale: "veeesi?".
Din pacate casa e veche iar comfortul a fost minim. Ilinca n-a bagat de seama, dar Tudor da.
Din nefericire eu m-am intors cu un telefon in minus si am pierdut toate nr. de telefon ale prietenilor, colegilor, dr.-lor si ce mai aveam eu pe acolo. Va fi tare greu sa-mi refac baza de date.
Alina, o intrebare: tu unde iti sarbatoresti Tudorasul?
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Speranta si incredere pentru David
Alinutzaa spune:
Salutare
Mai mai mai, ce liniste pe aici
Andreea bine ati revenit acasa. Ma bucur ca s-au simtit copiii bine. Nici nu aveau cum altfel oricum! Spor la refacut baza de date de nr de telefon. Nasol! Presupun ca o sa ai ceva de munca.
Pe Tudoras il vom sarbatori acasa anul asta. La anul, cand va avea si el mai multi prieteni (pentru ca pana atunci va incepe si gradi si va avea un mediu propice pentru imprietenire) vom merge cu siguranta pe o alta varianta. Ca sa nu mai zic ca el de-abia acum incepe sa inteleaga care e smecheria cu ziua de nastere si ce semnifica ea. Acum e tare mandru ca are "tei ani"
Daca ai nevoie de idei, locatii, etc, vezi ca Mirela spunea ca organizeaza petreceri pentru copii.
Monicaaaaaaaaaa pe unde esti?????? Am nevoie de ajutorul tau!!!!! Ti-am trimis PM
toate fetele
Fug ca Tudoras dragalas a rasturnat ditamai punga cu fulgi de porumb. Acum bodogane de mama focului si s-a apucat sa si-i adune. Unul cate unul ia si pune in punga
Alina
Mamica de Toto (05.08.2007) si Sisi (18.05.2010)
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Andre_ea, bine ati revenit. Nasoala treaba cu telefonul, succes la refacut agenda.
Alinutzza, chiar asa, va pregatiti de petrecere!
Fii-mea, cand ii spun ca luna viitoare e ziua ei, ma intreaba "de ce e ziua mea?". Intrebare incuietoare...
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
monica-elizabet spune:
Salutare de la mare pe toate
Alynuta, raspuns la pm..imi pare rau ca nu te pot ajuta...dar nu stiu pe nimeni in buc care sa faca...
andre-ea trimis pm cu nr meu si al andreeip
anangel_lexi spune:
Buna tuturor. Am pregatit , asa ca va rog sa poftiti.
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute