Rahova sau apropiere (62)
Raspunsuri - Pagina 14
sirimie spune:
Noi am venit din concediu saptamina trecuta dar abia acum apuc sa intru aici. Lume noua si veche
Monica, bine ai revenit! Mai plecati la toamna?
Vivio, am auzit ca e ziua ta azi, La multi ani fericiti! Sarcina usoara in continuare si BB sanatos!
Eu l-am lasat pe Vladut la ai mei si nu stiu cum ajungem in parc, dar poate venim si noi cind va mai intilniti.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
alina_satena spune:
si eu tot in rahova stau ar fim foarte bine daca ne-am putea intalni fetele dp DC care stau prin apropiere eu stau la liceul bolintineanu
anangel_lexi spune:
Alina, bine ai venit printre noi!
Mady, pai mergem, eu mai vin in tara in octombrie dar nu cred ca o sa am timp atunci, pt ca nu stam decat o saptamana si vom avea de pregatit un botez plus ziua de nastere a sotului. Probabil ramane pe decembrie.
Viovio, azi e ziua ta? La multi ani, sa fii sanatoasa, sa iti traiasca minunile, si cea din burtica si cea din afara burticii si sa fiti fericiti cu totii! Sarcina usoara in continuare!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
madysophi spune:
Viovio LA MULTI ANI!SA FITI SANATOSI, SA CRESTETI MARI,SANATATE,SA FII IUBITA SI O ZI FRUMOASA ITI DORESC si plina de surprize!!!!
LEXY te astept cand vei veni in tara sa ne intalnim,poate daca faceti craciunul aici organizam o intrunire cu toata gasca, cadouri,una alta..s-ar bucura copii cred mult, facem rost si de un Mos Craciun!Dar mai este pana atunci, te pup dulce
Alinutzaa spune:
Alina bine ai venit printre noi
Vio La multi ani! Sa fii sanatoasa, norocoasa si iubita si sa ai o sarcina usoara in continuare
Simona sa va fie de bine concediul. Pe unde v-ati plimbat?
Monica sanatate multa! Tot cu meditzinurile sau ati reusit sa scapati?
mady buna ideea cu petrecerea de Craciun! Poate reusim sa o punem in practica, la un loc de joaca ... ceva!
Bafta la inscrierea la gradi!
Lexi ce draguta Mariuca ta cu tramvaiul! Si Tudor e super incantat de cate o plimbare din asta. L-am dus cu tramvaiul vreo doua statii - de la P Ispirescu pana la Liberty Center - cand am fost cu el la circ. Mai incantat a fost de plimbarea cu tramvaiul decat de circ (care a fost oricum o porcarie dar...ma rog)
Despre coafor si cosmetica...nu prea stiu ce sa iti recomand. Eu ma tund pe P.Ispirescu la un coafor mititel, dar doar ma tund. As coafa dar nu am ce, ca la cat de scurt ma tund...
Incearca la Abbate, pe 13 Septembrie. Nu stiu cum e dar multa lume il lauda.
Karli pe unde esti? La vanatoare de strumfi???
Fug ca ma cheama Tudor sa ne jucam cu "fibi", adica cu frisbee-ul. In casa
pe toata lumea
Alina
Mamica de Toto (05.08.2007) si Sisi (18.05.2010)
monica-elizabet spune:
viovio, la multi ani! sa fi sanatoasa, sarcina usoara
astia mici sunt ok, multumim lui DD...sper sa nu mai revina bolicica asta...ca tare nashpa e...
va pup pe toate
anangel_lexi spune:
Buna dimineata. Va ofer cate o .
Alinutzza, si noi jucam fotbal, tenis si alte jocuri din astea, in casa.Ce sa-i faci, daca ploua asa mult...
Azi vad ca e soare, poate iesim o tura cu bicicleta. Are o bicicleta din aceea fara pedale, care cica dezvolta foarte bine echilibrul la copii. Ei bine, moor cand vad pe strada copii de vreo 2 ani care merg pe bicicleta aia fara probleme si fii-mea nu reuseste sub nicio forma. Nici sa pedaleze nu reuseste (are si o tricicleta pe care ma gandesc s-o marit). Asa ca am zis sa incerc s-o scot cu bicicleta pe-afara, poate reusim. Sa fie fii-mea chiar asa un anti-talent la mersul pe bicicleta?
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet