Rahova sau apropiere (62)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

vicky, ce ma oftic...si noi tot in Carol am fost aseara voi pe unde stati cand mergeti acolo?
poate ne vedem in seara asta... ca si eu tot acolo vroiam sa vin

Alynuta, nu veniti si voi?

pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Monicule, trimite-mi pe pm sau mess nr. tau de mobil si va sun eu. Aseara am stat putin chiar la intrare, apoi eu am dat o tura de parc in timp ce baietii jucau fotbal . Pe la 8.30 am plecat ca se aglomerase prea tare. Baietii stau de obicei pe aleea principala si joaca fotbal, Dani nu concepe sa mai mearga la locurile de joaca " sunt pt. copii mici!"
Nu mai zic ca n-am avut tel. fix aproape o saptamana !

Mergi la inceput

fetelor sa aveti o Duminica placuta

noi ieri ne-am vazut cu vicky si dani nu va zic ce bucurie pe astia mici...sotul lui vicky a tras o joaca cu ei si noi am stat de vb linistite
asteptam sa ne revedem in formula marita curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madysophi spune:

Gata mi-am adus copii, maine poate ne vedem si noi, de abia astept.Cati ani are vichy baietelul tau?
Va dulce,o seara placuta!

Mergi la inceput

Buna dimineataaaa! O?
Mady, Dani are 9 ani.
Ne-am simtit tare bine in parc, dar abia astept sa ne intalnim si sa-i cunoastem si pe baietii tai, Mady!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Ce frumos ca v-ati intalnit! Ceva pozici vedem si noi?
V-am mai intrebat acum ceva timp in urma si reiau intrebarea: imi puteti recomanda un salon de cosmetica si coafor bun in zona? Am nevoie pentru botezul din octombrie, vreau sa arat si eu cat de cat decent... Multumesc mult.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

hello fetelor
din pacate ruxica are are diaree...stam in casa :(
abia astept sa ne cunoastem mady ti-am trimis nr meu pe pm, cand ai timp si poti trimite si tu poate "combinam" cumva si ne vedem
lexi, sincer...habar n-am...tot vad peste tot saloane dar inca nu stiu ce e de capul lor
vicky si noi abia asteptam sa va revedem..
vio pe unde-o fi? n-a mai intrat de muuuult de tot
pe toate

Mergi la inceput

Lexi, eu am coafor la parterul blocului, eu una sunt f.multumita de coafeza si cosmeticiana (dar depinde de tura in care lucreaza). Pt. nunta prietenei mele m-am coafat/fardat si nu aratam rau deloc .
Monica, Ruxitei, sa se faca bine repede. No-spa e f.bun. Sau Debridat. Alex al meu o asteapta sa faca echipa la fotbal, contra baietilor! Data viitoare sa vina in echipament complet de sport
!
Vio e bine, a inceput si ea azi serviciul si e prinsa in treburi pana peste urechi! Sau te referi la Vio-vio ?

Mergi la inceput

multumim vicky
am vb si eu azi putin cu vio ca aveam nevoie de un nr de telefon si am sunat-o pe ea sa o rog sa mi-l dea...si era intradevar la serv...
azi am vb si cu mady si abia astept sa ne vedem
si cu andreap...m-a sunat dar tocmai trebuia sa plec la curte sa mai duc niste bagaje...
pupici si o seara placuta tuturor

ruxica a inceput si voma dar speram sa ne facem repede bine

Mergi la inceput

Monica, multa sanatate Ruxitei. Asa e vara, pe caldurile astea mari.
Abia astept sa ne intalnim!
Va las o , vremea asta imi da somnolenta si ameteli.

Mergi la inceput