Corfu - Grecia

Corfu - Grecia | Autor: celi-bia

Link direct la acest mesaj

Am facut rezervarea la Theo's Hotel în Agios Giorgios NV, Corfu pentru perioada 12-18 august. Am cautat multe fotografii pe net sa îmi fac o idee despre cum ar arata sta#539;iunea, dar nu prea m-am l#259;murit. Stiu foarte putine despre ea: ca de ex. ca e o statiune linistita (exact ce ne dorim), ca e aproape de cea mai frumosa statiune din Corfu (dar si cea mai scumpa din pacate) Paleokastritsa, ca are plaja cu nisip fin etc.

Dar pentru ca noi mergem pentru prima oara în Grecia si în Corfu m-ar intersa sa stiu si alte amanunte pe care numai cineva care a fost pe acolo mi le poate oferi: de ex: peisajul e la fel de frumos în Agios Giorgios ca in Paleokatritsa sau e mai saracacios, Aquapark-ul e departe, se poate vizita insula cu ma#537;ina într-o zi, ce excursii obtionale la fata locului merita luate, ce nu ar trebui ratat în Corfu si în zona, daca apa e foarte calda în Agios caci am întles ca în Paleokastritsa e destul de rece apa si în august... etc.

www.celina-bianca.blogspot.com

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Citat:
citat din mesajul lui celi-bia

Am facut rezervarea la Theo's Hotel în Agios Giorgios NV, Corfu pentru perioada 12-18 august. Am cautat multe fotografii pe net sa îmi fac o idee despre cum ar arata sta#539;iunea, dar nu prea m-am l#259;murit. Stiu foarte putine despre ea: ca de ex. ca e o statiune linistita (exact ce ne dorim), ca e aproape de cea mai frumosa statiune din Corfu (dar si cea mai scumpa din pacate) Paleokastritsa, ca are plaja cu nisip fin etc.

Dar pentru ca noi mergem pentru prima oara în Grecia si în Corfu m-ar intersa sa stiu si alte amanunte pe care numai cineva care a fost pe acolo mi le poate oferi: de ex: peisajul e la fel de frumos în Agios Giorgios ca in Paleokatritsa sau e mai saracacios, Aquapark-ul e departe, se poate vizita insula cu ma#537;ina într-o zi, ce excursii obtionale la fata locului merita luate, ce nu ar trebui ratat în Corfu si în zona, daca apa e foarte calda în Agios caci am întles ca în Paleokastritsa e destul de rece apa si în august... etc.

www.celina-bianca.blogspot.com

buna
vezi ca pe diaspora greceasca sunt 2 fete care traiesc in corfu
mai bine ca ele nu stiu cine ti-ar putea raspunde
hai vacanta minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Anul trecut am fost in trecere in Agios Giorgios si Paleokastritsa, insa noi am stat in Glyfada. Agios Giorgios arata bine de la departare, in sensul ca se coboara pe niste serpentine spectaculoase si privelistea e foarte frumoasa. De aproape, nu mai arata asa de bine... Comparativ cu Glyfada, apa era mult mai rece, plaja mai neingrijita si cu nisip si pietris,plin de pietre la intrarea in apa (ia-ti musai papuci de apa) - si plin de viespi. De fapt, anul trecut ne-au disperat viespile, dar in AG parca erau mai multe ca nicaieri, motiv pentru care nici n-am stat mult. Cu copil mic, as alege cu ochii inchisi Glyfada, unde plaja e lata, cu nisip fin, intrare lina in mare.

Imi aduc aminte ca spre plaja se cobora pe o strada in panta, de-o parte si de alta plin de magazine de suveniruri si cafenele.

Dintre locurile care nu trebuie ratate, as zice: Achillion (palatul lui Sissi), La Grotta din Paleokastritsa, Corfu Town (Kerkyra) - zona portului, fortareata veche si noua, manastirea Vlacherna (emblema insulei), Paleokastritsa - insa noi am fost cu masina si le-am vizitat pe cont propriu. In Paleokastritsa noi am inchiriat o hidrobicicleta si ne-am plimbat pe mare - apa este rece si sunt pietre in apa, insa altfel zona este foarte pitoreasca.

Din La Grotta (care, teoretic, este un bar-terasa), extrem de spectaculos, cu o terasa chiar desupra marii, se poate lua un taxi-boat catre plaje mai putin frecventate de turisti. E chiar vizavi de Hotel Paleokastritsa, cel cocotat pe stanci.

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela 1969 spune:

Intereseaza-te de programul ferryboat-ului pentru ca circula la intervale de timp destul de mari.Noi am ajuns la Igoumenitsa din intamplare la 14,45 si la 15,00 pleca ferryboat-ul.Daca nu ajungeam la timp,urmatorul pleca peste vreo 4 ore.

Mergi la inceput