Parohia GLODEANU va cere ajutorul!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Fetelor, multumesc frumos pentru raspunsuri! Coletul meu cred ca e pana in 10 kg, deci e bine.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Parinte, trimit si eu saptamana care vine lucrusoare, cred ca vor fi doua colete, ca am mai multe de pus si pe unele le-am spalat, altele urmeaza sa fie spalate.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudor_marian spune:

Va multumesc inca odata pentru sprijinul acordat si ma rog la Dumnezeu pentru sanatatea si bunastarea dumneavoastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Parinte azi am pus la posta un colet ,maine la 10,30 va pleca din Navodari.

Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Doamna Carmen va multumim inca odata pentru gestul dumneavoastra! Hainutele si incaltamintea au ajuns astazi si sunt foarte , foarte frumoase, copiii vor fi incantati! o parte din ele o sa le dau copiilor maine dupa slujba si restul duminica pentru ca trebuie sa merg la cativa copilasi mai mici acasa! Dumnezeu sa va binecuvinteze cu darurule Sale cele bogate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Buna seara!
Ma bucur ca a ajuns atat de repede pachetul la dvs . Speram sa se intample asa cand vor vedea cei de la posta cui ii este adresat coletul.
...si imi pare bine ca v-au placut lucrurile!

Mergi la inceput

Astazi sarbatorim pe Sfintii Petru si Pavel ocazie cu care as vrea sa urez tuturor celor ce isi sarbatoresc ziua numelui un calduros "La multi ani", fericire, sanatate si viata vesnica! Totodata ma rog acestor sfinti sa mijloceasca prin rugaciunile lor pentru sufletele noastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna seara!

Am depus si eu azi un colet la posta. Doamne ajuta, sa le fie mai bine copilasilor!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

pregatesc si eu un colet cu hainute pentru copii

mami de Crinuta si Raducu

Mergi la inceput

Doamna Dodo-pui, va multumim pentru hainute! astazi am primit coletul si Duminica o sa impartim copiilor lucrusoarele! Va multumim din suflet si ne rugam pentru familia dumneavoastra!

Mergi la inceput