Parohia GLODEANU va cere ajutorul!
Raspunsuri - Pagina 22
anaemi spune:
Sarut mana parinte! Cu ajutorul lui Dumnezeu am reusit sa strang si eu cate ceva si zilele astea o sa incerc sa fac coletele si sper ca o sa le si duc la posta. O sa va anunt dupa ce le trimit.
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
ancadragoman spune:
Parinte poti sa virezi banutii in contul lui Siluan si dupa asta sa achizitionezi produsele din bazar
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
mikaeela spune:
Sarut mana, parinte.
Astazi voi trimite si eu un colet cu hainute donate de Ralcat si cateva hainute si jucarii de la mine.
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
kid spune:
Am pregatit si eu un pachet, saptamana asta il pun la posta.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
Selene_Bunny spune:
Eu am pus astazi la Posta doua pachete. Parinte, ca si data trecuta, sa luati pe cineva cu dvs. cand mergeti dupa ele, ca sunt mari si grele. Contin lucruri de adulti, proaspat spalate, de la mine si de la mama mea. Numai jucariile de plus si ce este intr-o cutie mica, patrata, sunt pentru copii. Le veti primi din localitatea Sg.-Bai, judetul BN.
Doamne ajuta si sanatate multa!
Edit: mama a pus si un cearsaf de pat si niste fetze de perna pentru baiatul cu casa din poze.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
karligutza spune:
Bine v-am regasit la subiect... abia aseara am revenit din concediu, am fost 7 zile la mare din care numai in prima si abia in ultimele 2 zile pot sa zic ca ne-am simtit si noi ca intr-o vacanta... in rest a bolit fetita din cauza apei marii pe care a inghitit-o vrand nevrand in joaca din prima zi; asta e; sfatul meu: nu lasati copiii mici in Marea Neagra!
Lexi scuze, dar chiar nu am mai activat pe forum de pe 10-11 august, asa ca ma bucur ca ai rezolvat cu Nico (nma)
Ma bucur si eu pentru ciresele.. in sfarsit am si eu o surpriza frumoasa dupa o vacanta mai stresanta ca sa-i zic asa... multumim Mirela (desprecopii)
Sunt si eu socata si intristata profund de tragedia de la Giulesti.... mi-e imposibil sa ma gandesc la ce se mai poate intampla, dar sigur nu mergem intr-o directie buna in situatia in care politicul parca e legat la ochi cu o esarfa din ce in ce mai neagra si mai deasa! sincer tragedii ca aceasta ne fac sa ne gandim serios sa plecam intr-o alta tara pe aceasta planeta!
Si pentru ca e asa tarziu o sa inchei si eu intr-un gand pozitiv sa doresc parintelui Tudor sanatate! sa puteti merge mai departe/DEPARTE cu astfel de actiuni incepute cu pasi mici!
Fericirea din ochii unor copii care primesc chiar si un dar 'marunt' iti scalda sufletul de fericire si tie celui care daruiesti! Asta e ceea ce eu cel putin am simtit cand i-am intalnit pe acesti copii.
Noapte buna! zzzzzzzz
karligutza
sunt mamica Adelutei
_
ALAPTATUL HELPLINE
_
szivarvany spune:
Azi pleaca si de la Oradea coletul.
Admin / Mirela, te rog sa-i pui ciresica si lui RALCAT, e vina mea ca au intarziat si lucrusoarele de la ea
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
anaemi spune:
Sarut mana parinte! In seara asta sau cel tarziu maine o sa trimit doua colete . Unul cu jucarii si unul cu cateva hainute.
Parinte, daca nu aveti o masina cu care sa va duceti sa le ridicati, sa luati pe cineva cu dvs...sunt destul de greute.
p.s. toate jucariile si lucrusoarele sunt proaspat spalate de mine.(hainele sunt si calcate).
editez: parinte, maine pun la posta coletele...din doua s-au facut trei (unul mai mare si doua mai mici) deci o sa trebuiasca sa luati pe cineva cu dvs. cred ca luni ajung la dvs. Sarut mana!
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
anangel_lexi spune:
Parinte, mi-am adus aminte ca eu inca mai am rochia mea de mireasa la Bucuresti. Daca aveti vreun cuplu care doreste sa se cunune anul viitor, pot dona rochia si manusile (voalul nu-l mai am). E o rochie crem, nu alba, marimea 42, pentru o mireasa mai inaltuta. Daca aveti cui sa o dati, o pot trimite in octombrie cand ajung la Bucuresti.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet