Parohia GLODEANU va cere ajutorul!
Raspunsuri - Pagina 21
Dianami spune:
Valentina, nu ma deranjeaza. Cel mai probabil vom merge luni. Sa-mi dai un nr de telefon pe PM sa vedem cum ne intalnim. Maine dimineata plec din Bucuresti, pt. cateva zile, asa ca ne vedem cand ma intorc.
Rugamintea mea este sa sigilezi cutia si sa scrii pe ea sau pe o hartiuta numele tau, sa stie parintele de unde este.
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
valentinag spune:
Diana,multumesc mult,iti trimit acum PM.
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
tudor_marian spune:
Doamne ajuta!
Imi cer scuze pentru faptul ca nu am mai postat cam de multa vreme pe forum insa a fost din lipsa de timp! Dupa cum stiti a trecut postul Sfintei Fecioare Maria si am avut multa lume de spovedit si de impartasit, am mers deasemeni prin sat pentru a binecuvanta casele enoriasilor ramanandu-mi putin timp liber!
Va multumesc din suflet tuturor celor care va implicati si va doresc sa primiti rasplata pe masura!
Ma rog pentru sanatatea si bunastarea dumneavoastra si va rog inca odata, nu uitati sa puneti si pomelnice in coletele pe care le trimiteti!
Cele primite pana acum le am in Sfantul Altar si le pomenesc la toate slujbele noastre!
Daca e cineva care doreste sa ia legatura cu mine va las cu mare placere nr meu de tel pe PM!
Dumnezeu sa va binecuvinteze!
Burtocika spune:
N-am mai intrat demult aici, dar citind pe diagonala am inteles ca merge cineva acolo cu o masina ? Din Bucuresti ?
Daca n-am ratat momentul, va rog sa-mi trimiteti si mie un PM sau sa scrieti aici cine merge, pentru ca vreau sieu sa trimit un CD-player, pe care l-am promis de prin pagina 5, dar n-am avut curaj sa-l trimit prin Posta ... Si poate mai gasim cate ceva ...
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
Dodo-pui spune:
Doamne ajuta!
Parinte cu ajutorul Domnului maine pleaca din Navodari un colet de hainute mai groase donate de:dana.n,ralcat si de la mine mai putin ...de la Dumnezeu mai mult
PS:coletul e la posta deja..
Doamne ajuta!
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
tudor_marian spune:
Doamne ajuta!
Am reusit sa strang si eu 550 lei pt Siluan si ma gandeam sa licitez cu ei hainutele de la bazar in felul acesta ajutand mai multi copilasi insa nu stiu care sunt pasii de urmat si pare a fi si mai costisitor, ori cum nu am prea mult timp la dispozitie cred ca o sa-i depun pur si simplu in contul deschis la BT!
Ma gandeam totusi ca ne-ar fi de folos acel carucior la 200 de lei pt o familie din parohia noastra mai ales pentru ca e pus la bazar in contul lui Siluan!
O sa incerc sa trimit un PM doamnei care a pus la licitatie caruciorul!
Dumnezeu sa fie cu noi toti si sa ne daruiasca mila Sa cea mare!
tudor_marian spune:
Am primit aseara un colet de la doamna "cristina_Or" cu lucruri foarte dragute care in mare parte le-am impartit!
Multumim din suflet si ne rugam sa depaseasca momentele mai dificile prin care trece alaturi de familia dansei!
Mi-ar face placere sa primesc si un pomelnic de la doamna cristina cat si de la toti cei care ne ajutatipentru a va pomeni la Sfintele Liturgii pe care le savarsim aici!
marius spune:
Parinte. Nu-ti voi cere mare lucru. Dar sunt sigur ca nu ma vei refuza. Ai grija de sufletele copiilor ce au murit in tragedia de la maternitatea din Bucuresti si pune o vorba buna pentru ei si pentru bietii lor parinti. Doar atat. Multumesc.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
tudor_marian spune:
Dumnezeu sa-i odihneasca in pace pe cei decedati si sa-i aseze alaturi de ingeri ca sunt nevinovati!
Ma rog Bunului Dumnezeu pentru cei ramasi in viata in chinuri grele si pentru familiile lor!
Intoarce Doamne Fata Ta spre noi si ne miluieste dupa mare Mila Ta!
carminabulina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tudor_marian Dumnezeu sa-i odihneasca in pace pe cei decedati si sa-i aseze alaturi de ingeri ca sunt nevinovati! Ma rog Bunului Dumnezeu pentru cei ramasi in viata in chinuri grele si pentru familiile lor! Intoarce Doamne Fata Ta spre noi si ne miluieste dupa mare Mila Ta! |
Parinte mi-au dat lacrimile. De aseara sunt in stare de soc dar nu am putu plange, pana acum cand am citit aceasta scurta si frumoasa rugaciune.