Parohia GLODEANU va cere ajutorul!
Raspunsuri - Pagina 18
ancadragoman spune:
Acum am vazut si eu articolul ,f emotionant
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
nma spune:
anangel_lexi sa ma anunti te rog pe PM ce ai stabilit .
Laura, a promis Marius capsunele, probabil a uitat sa le mai si imparta. Nu l-am tras de manecuta caci nu pt asta am ajutat (desi trebuie sa recunos ca mi-asi dori capsunica ).
Edit: Nu Marius a promis capsunele, imi cer scuze .
galliciana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Laura25
La ce premieri te referi? Ca eu una nu inteleg la ce te referi Recitind, banui ca te referi la iconita cu capsunica. Eu stiam ca acea iconita a fost pt donatorii de la actiunea de 1 iunie. Posibil sa gresesc. Ar trebui dat un PM Mirelei, doar ea are posibilitatea de a 'agata' iconitze sub numele userilor. Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
ma gandesc, ca, cine isi ia anumite raspunderi- AR TREBUI sa le si respecte,nu?? mie asa mi se pare normal.....
desprecopii spune:
galiciana, cred ca cel mai corect este un pm - eu nu am posibilitea sa citesc toate topicurile de pe DC.
Nu imi aduc aminte ca am promis capsunici la aceasta actiune, eu am promis capsunici la actiunea lui T Zavaidoc. Daca insa am spus asta, imi cer scuze, am uitat si e periaoda de concedii, deci e scuzabil.
Eu cred ca la aceasta actiune trebuie alta iconita, am sa ma gandesc la alt simbol.
multumesc de atentie si inca o data, un pm poate rezolva mult mai usor anumite intrebari.
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Selene_Bunny spune:
Eu pregatesc inca un colet, cu cate ceva pentru copilasi si o transa de haine de adulti. Acum le spal.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
galliciana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii galiciana, cred ca cel mai corect este un pm - eu nu am posibilitea sa citesc toate topicurile de pe DC. Nu imi aduc aminte ca am promis capsunici la aceasta actiune, eu am promis capsunici la actiunea lui T Zavaidoc. Daca insa am spus asta, imi cer scuze, am uitat si e periaoda de concedii, deci e scuzabil. Eu cred ca la aceasta actiune trebuie alta iconita, am sa ma gandesc la alt simbol. multumesc de atentie si inca o data, un pm poate rezolva mult mai usor anumite intrebari. ************** Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook |
multumesc;DC,- mirela - pt atentie.
ma gandesc ca,cine citeste articolul, e edificat.
nu-s permise virgulele inainte de verb, dar,ma rog.....se mai fac exceptii....
- ma refer la mine; dont shoot!!!!
articolul nu e scris de mine...... in fine..........
parinte marian, am pregatit alte lucrusoare pt marian,
ca si data trecuta! stiti dvs.
am sa va trimit pm.
marius spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui galliciana
multumim pt articol! dar premierile cum se fac/ in functie de preferinte... sau...??? asa, ca fapt divers, nu de alta....... ASPIRANTA PANA IN MADUVA OASELOR! astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
Eu nu acord premii - sunt neposesor de premii, insa pot sa acord un zambet. Daca doresti, preferential.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anangel_lexi Buna tuturor. Am o mare rugaminte, daca ma poate ajuta cineva: am pregatit o cutie maricica cu lucrusoare pt. copii si adulti si 10 penare echipate cu de toate (mai putin stilouri). Daca trimit cutia asta prin posta germana ma costa vreo 30 de euro expediatul, si mi se pare sincer pacat. Mai bine, de banii astia mai iau niste dulciuri pt copii si le pun in pachet. De aceea vreau sa va rog asa: as dori sa trimit pachetul cu Atlassibul. E dispusa vreo fata din Bucuresti sa preia pachetul de la Atlassib, dupa care sa-l transporte spre parhoie daca are drum pe-acolo? As fi vrut sa vorbesc cu karligutza despre asta, dar nu mi-a raspuns la PM si presupun ca e ocupata, probabil nu a mai intrat pe forum. Sau, persoanei care e dispusa sa preia pachetul de la Atlassib sa-i trimit banuti pentru expedierea ulterioara cu Posta Romana. Ce ziceti, ma poate ajuta cineva? de Maria Cornelia (20.09.2006) Din ce in ce mai mare Si primele perlute www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet |
scuze de interventie, nu merita sa trimiti cu atlasibul. eu am trimis cu o firma care preia de la mine de acasa pachetul si-l duce la destinatar acasa. ptr 1 euro pe kg. plus inca 5 euro ptr colet.
daca vrei iti dau pe PM nr de telefon.
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
M-am nascut pentru succes!
anangel_lexi spune:
Kariguld, ti-am scris un PM.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
galliciana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui marius
Eu nu acord premii - sunt neposesor de premii, insa pot sa acord un zambet. Daca doresti, preferential. Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
stiu, marius, ti-l intorc, tot preferential. cu bonus
dar in finalul articolului e trecuta nota administratorului....
asa, ca si chestie...povestea parohiei incepe in 13 iun....