Parohia GLODEANU va cere ajutorul!
Raspunsuri - Pagina 17
anangel_lexi spune:
Parinte, va rog frumos, daca puteti, sa-mi spuneti cati copii de varsta scolara aveti in parohia Dumneavoastra. Pregatesc si eu un pachetel...
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
tudor_marian spune:
Doamne ajuta!
In parohia mea sunt mai multi copii scolari insa cei care frecventeaza cu regularitate biserica noastra sunt in jur de 13-14!
Va multumim si va dorim tot binele din lume!
Dodo-pui spune:
Parinte luni pleaca de la mine un colet cu jucarii .
PS:Gata cutia este deja la posta la 10,30 pleaca din Navodari.Sper sa se bucure cativa copilasi
In asteptarea clasamentului final "I love DC"
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
anangel_lexi spune:
Cred ca pe vineri reusesc si eu sa trimit pachetul. Oricum va anunt la momentul respectiv.
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
ancadragoman spune:
Am si eu 2 cuti pregatite,una cu haine pentru adulti si una cu haine pentru copilasi,anunt cand le pun la posta
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Am o mare rugaminte, daca ma poate ajuta cineva: am pregatit o cutie maricica cu lucrusoare pt. copii si adulti si 10 penare echipate cu de toate (mai putin stilouri). Daca trimit cutia asta prin posta germana ma costa vreo 30 de euro expediatul, si mi se pare sincer pacat. Mai bine, de banii astia mai iau niste dulciuri pt copii si le pun in pachet. De aceea vreau sa va rog asa: as dori sa trimit pachetul cu Atlassibul. E dispusa vreo fata din Bucuresti sa preia pachetul de la Atlassib, dupa care sa-l transporte spre parhoie daca are drum pe-acolo? As fi vrut sa vorbesc cu karligutza despre asta, dar nu mi-a raspuns la PM si presupun ca e ocupata, probabil nu a mai intrat pe forum. Sau, persoanei care e dispusa sa preia pachetul de la Atlassib sa-i trimit banuti pentru expedierea ulterioara cu Posta Romana. Ce ziceti, ma poate ajuta cineva?
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
nma spune:
anangel_lexi, karligutza e plecata in concediu, probabil iti va raspunde cand se intoarce.
Daca e urgent poti sa trimiti lucrurile la Valcea si de aici le pun eu la posta (asta daca e cursa directa la Atlassib).
Nico
anangel_lexi spune:
nma, exista filiala Atlassib in Rm. Valcea, pe str. Calea lui Traian. Ar mai fi o solutie, daca parintele are drum prin Buzau, as putea trimite cu Atlassibul direct la Buzau. Asadar, parinte, aveti cum sa ajungeti la Buzau sa luati pachetul? Daca nu, i-l trimit lui nma. Multumesc mult!
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
galliciana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii www.desprecopii.com/info.asp?id=2169" target="_blank">O poveste din Moldova ************** Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook |
multumim pt articol!
dar premierile cum se fac/ in functie de preferinte... sau...???
asa, ca fapt divers, nu de alta.......
Laura25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui galliciana
multumim pt articol! dar premierile cum se fac/ in functie de preferinte... sau...??? asa, ca fapt divers, nu de alta....... ASPIRANTA PANA IN MADUVA OASELOR! astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
La ce premieri te referi? Ca eu una nu inteleg la ce te referi
Recitind, banui ca te referi la iconita cu capsunica. Eu stiam ca acea iconita a fost pt donatorii de la actiunea de 1 iunie. Posibil sa gresesc. Ar trebui dat un PM Mirelei, doar ea are posibilitatea de a 'agata' iconitze sub numele userilor.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me