Parohia GLODEANU va cere ajutorul!
Raspunsuri - Pagina 16
karligutza spune:
Bine v-am regasit!
Parinte, ma laudati prea tare si va spun ca va multumesc si eu de cuvintele foarte frumoase si de urarile facute si din punctul meu de vedere, mi se rupe sufletul sa stiu ca sunt copii care nu au si considera LUX (poate) ceea ce unii dintre noi considera strictul necesar... inca consider ca am facut foarte putin, tocmai de aceea sper sa mai pot reveni si altadata in satul dvs. M-am bucurat nespus ca am ajuns "la timp" si am gasit copilasii in biserica, caci era cat pe ce sa plece unul dintre ei! Am avut eu grija sa-l intorc din drum ... si ma bucur din nou ca am reusit sa-i bucur; niste copii, asa cum ni i-ati aratat in fotografii cu fetisoarele smerite si cu ochii licarind in fata micilor bucurii pe care noi cei mari am putea sa le facem zi de zi! le trebuie atat de putin sa fie fericiti... am simtit cat de tare se bucurau ca urmau sa primeasca ceva... au fost atat de incantati de mingiute! le-am simtit toata bucuria asta.... si daca unii dintre copii au uitat sa se bucure pentru o minge sau o jucarie oarecare, ei bine eu una am ramas impresionata ca acesti copii s-au bucurat din suflet pentru ce au primit! si pentru sentimentul pe care l-am capatat in momentul in care le-am daruit ce le-am daruit as mai veni ori de cate ori voi putea! Doamne ajuta!
In schimb ne-a parut rau ca nu am putut sta mai mult cu copilasii de acolo, insa fetita mea, dupa cum bine ati vazut, a inceput sa planga si sper ca pana data viitoare sa producem o schimbare in atitudinea ei, cu toate ca pe tot drumul de la Bucuresti la dvs. a sustinut ca EA va imparti jucariile copiilor... insa ne-a "pacalit" si o inteleg pentru ca e inca micuta; pana data viitoare sper sa fie mai cuminte!
Indemn si eu sincer pe toti ceilalti care pot sa mearga sau sa trimita un pachetel pentru copilasii de acolo sa o faca! Orice "efort", cat de mic, va fi foarte apreciat!
O zi buna va doresc tuturor!
karligutza
sunt mamica Adelutei
_
ALAPTATUL HELPLINE
_
karligutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Parintele a zis si de electrocasnice. Nu stiu cum le-am putea trimite cu posta, mi-e ca, oricat de bine le-as ambala, se strica. Daca se hotaraste vreuna dintre fete sa faca un drum pana in Silistea, sa dea o strigare si adunam toate materialele mai fragile. Eu am o cafetiera noua, nefolosita, ma gandesc ca ar putea fi dusa la scoala si iarna ar putea si profesorii sa bea o cafea calda, si copiilor li s-ar putea oferi ceai. Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner" (7.03.2009) |
Monica, sa-mi fie cu iertare insa n-am fost hotarata sa merg pana azi dimineata cand efectiv am pus piciorul in masina si am plecat! si eu stransesem 2 cutii si ceva si chiar ma intrebam cum o sa le duc eu la Posta, fiindca sotul e la serviciu si cu Adeluta dupa mine riscam sa o pierd pe acolo, mai ales ca oficiul cel mai apropiat e fix in mijlocul unei piete foarte aglomerate!
karligutza
sunt mamica Adelutei
_
ALAPTATUL HELPLINE
_
Monnvas spune:
Karligutza, ma bucur ca ai ajuns acolo. Inteleg ca ai fost spontana, ceea ce mi se pare extraordinar (adica in loc sa fii spontana cu un mers la cinema ai fost la copii ). Poate mai la toamna reusim sa organizam un transport; ma gandesc ca atunci cand vine frigul ar fi pretioase radiatoare, calorifere electrice, resouri si paturi si astea se trimit mai greu cu posta.
Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
Dodo-pui spune:
Parinte azi la 10,30 pleaca din Navodari un colet spre dumneavoastra
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
galliciana spune:
Parinte, iertati, va rog, indrazneala, dar,
mi-a facut f bine sa vb cu dvs! Va multumesc!
Plus ca, eram si intr-un moment de cumpana,destul de mare!.....
nma spune:
Parinte nu ati mai intrat de ceva vreme. Sper ca sunteti bine. Asi vrea sa stiu daca au ajuns pachetele de la mine.
poze concurs I LOVE DC www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank"> nm-1, nm-2
Nico
tudor_marian spune:
Imi cer scuze pentru faptul ca nu am mai postat nimic pe forum!
Am fost cateva zile acasa in vrancea!
Am primit si pachetele de la valcea si de la navodari!
Va multumim din suflet si sper sa primiti inzecit!
Nu am mai intrat si pt faptul ca ma chinui sa fac rost de ceva fonduri pentru a putea amenaja o baie aici la casa parohiala!
Sa aveti parte de bucurii!
nma spune:
Multumesc pentru raspuns.
Sper sa reusiti tot ce v-ati propus .
poze concurs I LOVE DC www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank"> nm-1, nm-2
Nico
Dodo-pui spune:
Parinte,iertati-ma ca-mi permit
stiu ca toti copii (si nu numai avem nevoie de rugaciuni)dar e un caz la umanitare Siluan care are si mai multa nevoie,e un pui de om de nici 6 luni.
Va rog parinte rugati-va si pentru el.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
tudor_marian spune:
In primul rand va multumesc pentru faptul ca va preocupa atat de mult cazurile dificile, ca nu ramaneti nepasatori la necazurile semenilor nostri! Vineri, in cadrul slujbei Sfintei Liturghii m-am rugat pentru sanatatea lui Siluan, mai mult decat atat am facut apel la cei prezenti la slujba pentru a strange cativa banisori!
Asa cum stiti, parohia mea este foarte saraca financiar si nu am reusit sa strangem mare lucru (doar 19 lei), insa in dupaamiaza aceleasi zile am luat parte la savarsirea slujbei Sfantului Maslu la un coleg in Buda Craciunesti unde am pomenit impreuna pe micutul Siluan si ne-am rugat pentru sanatatea lui dupa care la sfarsitul slujbei am cerut sprijinul celor prezenti pentru a colecta macar o mica parte din banii atat de necesari acelui sufletel mic si bolnavior!
Aici am reusit sa strang in jur de 400 lei noi pe care alaturi de ce voi mai reusi sa adun ii voi dona pentru operatia atat de necesara supravietuirii scumpelului nostru Siluan!
Am sunat mai multi prieteni si cunostinte, rude, carora le-am cerut ajutorul financiar pentru acest caz si care au promis ca or sa doneze si ei cate ceva !
As dori sa faceti si dumneavoastra la fel, sa apelati la toate cunostintele pe care le aveti si sa incercam sa facem rost de aceasta suma care pare mare la prima vedere dar daca insistam vom reusi sa facem rost de ea!
Cred ca este mult mai usor sa strangem banii in felul acesta decat sa donam fiecare independent si sa platim asemeni mai multe comisioane!
O sa para greu la inceput dar o sa vedeti ce satisfacie mare o sa aveti atunci cand o sa realizati ca ati putut fi utili cu ceva, mai ales cand e vorba de viata unui copil nevinovat!
Sunt sigur ca Dumnezeu ne va asculta rugaciunea si va lucra prin noi pentru sanatatea lui Siluan!
Sunt foarte increzator in reusita micutului si as mai dori sa ne rugam inca odata cu totii maine in jurul orei 10,30 timp de un minut pentru reusita lui Siluan!
Asa cum probabil stiti, este mult mai puternica rugaciunea facuta in comuniune!
Mergeti cu totii la Sfanta Biserica maine, si impreuna sa invocam ajutorul Tatalui Ceresc pentru Siluan!
Sa ne ajute Dumnezeu!