Parohia GLODEANU va cere ajutorul!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

v-am trimis pm, va rog sa imi spuneti daca l-ati primit......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Am trimis si eu azi 2 pachete.

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Am mai pus azi doua pachete la posta. Din pacate am cam incurcat borcanele (coletele) si o parte din lucrusoare pregatite pt Parohie au fost directionate catre Dorohoi. Deci nu vor fi in pachete CD-urile cu muzica perntru copii. Incerc sa pregatesc altele cand voi avea timp.

poze concurs I LOVE DC www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank"> nm-1, nm-2

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudor_marian spune:

Am primit doua pachete din Bucuresti , unul din Constanta si doua de la Maramures!
Va multumim!

Mergi la inceput

parinte, v-am mai trimis un pm.
sper sa il primiti pe acesta!
Doamne ajuta tuturor!Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybehappy spune:

Parinte v-am trimis un PM cu o mare rugaminte !
Multumesc !

Mary

Mergi la inceput

Copilul din plasament (Marian) a primit astazi ajutor din partea dumneavoastra!
http://s857.photobucket.com/albums/ab139/parohiacarligumare/casa%20copilului%20revenit%20din%20plasament/

Mergi la inceput

parinte, m-ati impresionat, teribil......
va multumesc!
v-am trimis pm; sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Doamne ajuta!
Iata ca si astazi, cu ajutorul Lui Dumnezeu si al dumneavoastra am reusit sa obtin un zambet si o farama de bucurie de la 4 copii carora le-am oferit jucarii, hainute, incaltaminte si mancare, toate oferite din dragostea dumneavoastra fata de aceste suflete inocente!
Cu riscul de a ma repeta va doresc tot binele din lume si fie ca Dumnezeu sa va rasplateasca tuturor cu varf si indesat din darurile Sale!

Mergi la inceput

Doamne ajuta!
Cu deosebita bucurie vreau sa va spun ca astazi am avut o surpriza foarte placuta!
La sfarsitul slujbei a venit o doamna impreuna cu sotul ei si un ingeras mic foarte scump, cu multe daruri pentru copii, mingiute noi, dulciuri, jucarii, hainute si haine pentru adulti!
Este vorba de " karligutza" o doamna deosebita impreuna cu familia ei care ne-au umplut inimile de bucurie atat mie cat si copilasilor din parohia mea! Dumnezeu sa le rasplateasca pentru bunatanea si grija lor fata de semeni si sa le fie exemplu celor carora le prisosesc anumite lucruri si nu se gandesc la lipsurile altora!
Spun asta deoarece doamna "karligutza" mi-a parut a fi o femeie simpla nu una pe care "o da banii afara din casa"!
Cinste ei si familiei dansei!

Mergi la inceput