Parohia GLODEANU va cere ajutorul!
Raspunsuri - Pagina 14
tudor_marian spune:
Cei care doriti si aveti posibilitatea sa ajungeti la noi va asteptam cu mare drag!
Puteti imparti personal lucrusoarele in Sfanta Biserica celor prezenti (de regula copilasii vin la toate slujbele), sau va pot insoti la casele celor care au nevoie!
alex_andra spune:
Parinte, eu, din pacate, nu mai am deloc hainute de copii, pt ca am dat toate hainutele fetitei mele.
dar as putea sa ma uit prin hainele mele si ale sotului meu.
credeti ca si-ar gasi cautare?
nu am haine de vara, mai mult de toamna, pulovere in mare parte.
ce spuneti?
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
alex_andra spune:
Si cred ca as putea gasi si ceva de incaltat de la sotul meu, poarta marimea 44.
BAZAR UMANITAR
marybehappy spune:
Ma bucur mult ca au ajuns coletele si sa le fie de folos celor mici !
Parinte aveti un PM. Multumesc !
Mary
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tudor_marian Va multumesc pentru ca va pasa, pentru ca existati si pentru faptul ca datorita unora ca dumneavoastra ne mai suporta Bunul Dumnezeu! |
Parinte - este o vorba care spune ca, "atunci cand ploua, ploua peste toate gradinile fara deosebire" - asa incat, capul sus!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
tudor_marian spune:
Avem poze noi facute astazi!
Copilasii va transmit multe multumiri si urari de bine!
http://s857.photobucket.com/albums/ab139/parohiacarligumare/
tudor_marian spune:
Pentru cei care vor sa trimita haine si incaltaminte nu doar pentru copii, sunt binevenite!
Orice lucru trimiteti va avea un destinatar care are nevoie de el!
Harul Domnului nostru Iisus Hristos, dragostea Lui Dumnezeu Tatal si impartasirea Sfantului Duh sa fie cu noi cu toti!
alex_andra spune:
Parinte, atunci, eu in weekend o sa ma ocup de pachet si luni incerc sa il trimit.
BAZAR UMANITAR
Monnvas spune:
Am pregatit si eu niste pachete, maine le pun la posta. Sunt:
- hainute de copii in jur de 1 an;
- scutece;
- jucarii;
- haine si pantofi pentru doamne maruntele sau adolescente.
Urmeaza:
- prosoape;
- o patura - pentru tatal care isi creste singur baiatul, sunt sigura ca si pe canicula asta noptile-s racoroase;
- o lenjerie de pat.
Le trimit pe rand fiindca sunt colete maricele (nu grele, dar voluminoase) si, neavand masina, nu pot duce mai mult de 2 odata la posta.
Parintele a zis si de electrocasnice. Nu stiu cum le-am putea trimite cu posta, mi-e ca, oricat de bine le-as ambala, se strica. Daca se hotaraste vreuna dintre fete sa faca un drum pana in Silistea, sa dea o strigare si adunam toate materialele mai fragile. Eu am o cafetiera noua, nefolosita, ma gandesc ca ar putea fi dusa la scoala si iarna ar putea si profesorii sa bea o cafea calda, si copiilor li s-ar putea oferi ceai.
Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
galliciana spune:
parinte marian, am reusit sa pun azi 2 pachete.
scuze de rigoare, e ffff cald, si nu prea am curaj sa plec de acasa....
nu stiu cand vor ajunge, poate tocmai luni......
va rog sa nu uitati, pt tatal cu copilasul intors din plasament.
va trimit pm. multumesc.
ar mai fi ceva de trimis, dar nu am mai avut cutie....