Licurici de ianuarie - februarie 2009 (109)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

PYCsi eu am dat, hainute mici, ca aveam o vecina tare amarata, am dat si fasul cosmonaut, si cateva jucarii.. dar am si pastrat pt bb2.
Dupa bb2 pastrez ce e voluminos(patut, carut ) pt fratele meu- daca le vrea..., restul dau.

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Roxana faci copii superbi! Nu ii mai vazusem de mult! au niste ochi...

Pyc pai Paul nu e contagios? Cum il scoti afara?

Saptamana trecuta mi-am luat si eu liber o dupa amiaza cu soare si m-am lafait la piscina pe sestache, nu i-am spus nici macar soatei.
Moama ce relaxata am fost restul saptamanii!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

voi ce stiti de ceara din urechi?

joi seara pana am venit eu de la birou sotu a fost cu R la doctor (eu vb deja cu irina sa merg vineri dim la ea da sotu s-a panicat ca are baiatul lui febra)

pedtriatra nu i-a gasit nimic

desi eu sunt convinsa ca il dor gingiile (dupa cum face) ea zice ca nu sta nimic sa dea
nu e rosu in gat
nu are nimic la plaman
zice ca ar putea creste febra de la caldura si agitatia de pe zi

dc se repeta cu 38 sa ii fac o urocultura si coprocultura (ceea ce vreau sa ii fac oricum sapt viitoare)

muci nu pare sa mai aiba decat sporadec

insa la una din urechi (drepata) a zis ca e ceara (hipersecretie cerum) si ca nu poate vedea timpanul

nu ne-a recomandat sa facem nimic dar sotul nu a intrebat dc e normal sau nu

voi ce stiti?

si in ultimele 2 luni a luat 2 cm (a ajuns la 85-86) insa nu a luat nici macar un gram (11780 are); stiu ca nu mai cresc ca in primul an, el nu se mai omoara cu mancatul, da mananca totusi acceptabil kk face 1-2 ture pe zi (decand cu homeopatele noi, de vreo sapt face si de 3 ori dar homeopatul zice ca e normal)

pediatra i-a zis sotului ca e okm insa eu ma intreb totusi d e normal sa nu mai ia deloc in greutate timp de 2 luni?

Mergi la inceput

Porumbita, Aidan are f multa ceara in urechi, asa sunt unii copii, secreta mai multa ceara.
NU este indicat sa umbli acolo, nici macar cu clasicele betisoare, pt ca poti sa impingi ceara in interior si atunci e mai nasol. NU trebuie curatat cu nimic, urechea e un organ care se curata singur, are mecanism propriu de eliminare a acelei substante. Eventual doar sters cu prosopul usor dupa baie, dar nu insistat.
Daca ceara este in cantitate prea mare se poate scoate la doctor, au niste substante pe care le toarna un ureche si care lichefiaza ceara sau poate fi scoasa manual cu un instrument (lui Aidan asa i-au facut).
Astea sunt recomandarile de aici.

Aidan nu a mai luat in greutate de la varsta de un 12-13 luni. S-a mentinut la 12.5 kg de atunci, a crscut numai in lungime. La cat de zbuciumat este, nu ma mira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

sal scumpelor

mi-e dor de voi

va salutam de la maaareeeeee
suntem in grecia de aproape o saptamana
copiii s-au comportat nesperat de bine pe traseu (am venit cu masina)..15h de mers... cu dvd portabil, jucarele (plan a, b, c...etc), somn si cateva opriri am ajuns apoteotic in Sythonia

e absolut minunat, privelisti frumoase, apa ...'green water'. scooba, plimbari cu vaporashul (suntem cu niste prieteni care s-au carat cu uo barca adevarata cu car4e facem escapade pe insule din apropiere)

un gand bun cu iz de vacanta tuturor

si va rog care puteti sa dati mai departe mesajul de la semnatura mea
multumesc din suflet1!
mai avem nevoie de 15mii sms uri

Alinuk

www.dailymotion.com/video/xaclht_starship-foundation-father-and-son_creation" target="_blank">SMS la 858 pt copii!
detalii

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Miericico, esti tare! Nu e tarziu sa te faci doftoreasa! Filip are herpangina!...Ai avut dreptate

Acum trebuie sa-i dau aciclovir si nu vrea sa-l ia...el imi ia orice medicament, dar pe asta a inceput sa-l scuipe...
Dupa ce ca e numai piele si os, vreo 2-3 zile in care sa nu pape mai deloc ne mai trebuia! Ooooofffff!!!

Pyc, ai fost delicioasa! Acum te avem la mana cu escapada asta a ta...o sa te putem santaja la o adica

Mami de Ioana&Filip

Mergi la inceput

Oh, imi pare rau Anuc!
Multa sanatate tuturor bolnaviorilor!

Eu am ganduri mari weekendul asta, sa spalam mochetele ca sunt imbibate cu pipi, asta micu statea ieri in pielea goala (asa sta cand e acasa, se dezbraca, isi scoate diaperul si defileaza) deci statea pe fotoliu si a inceput sa faca pipi cumva putza statea in sus si s-a stropit pe fatza, era f nedumerit, a deschis si gura, haha!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Miere, dulce de tot Aidan!! Rad pe infundate singura E aproape 1am si toata lumea doarme, dar nu ma pot abtine. Mi-l si imaginez cu gurita deschisa! Va fi norocos toata viata lui!!

Dark, drum bun, fara peripetii!

Anuc, imi pare tare rau ca nu vrea deloc sa pape sau sa ia medicamentul... Multa sanatate!!

Porumbita, si noua ne-a zis dr-ul la fel. Urechile nu trebuiesc deranjate sub nicio forma. La copii demult numai pun nik in urechi, curat pavilionul cu prosopul sau cu un betisor, dar inauntru niciodata. Numai ca eu... am o maare boala cu scarpinatul un urechile mele cu betisoarele... ooof, si ma scarpin pana ma zgaraii si ma doare si se infecteaza... si mereu cand merg la orl-ista ma face cu ou si otet ca sunt sadica... dar atat de mult imi place ... Multa sanatate si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

anuc ce inseamna herpangina?

alinukkkkkkkkk distractie super placutaaaaaaa

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Cami, herpangina e o boala infectioasa, iar eu zic ca vinovat este tot degetul lui izbavitor, ca altfel nu-mi explic. IOana n-a facut niciodata, la Filip e deja a doua oara...Face febra, nu poate inghiti (are vezicule pe gat si in gurita)....acum papa la mai putin de jumatate din cat manca...o sa se slabanogeasca iar si ma oftic ....O sa treaca intr-o saptamana...cu chiu, cu vai...
Eu am impresia ca de noi se lipesc toate bolile...nu termin cu unul ca incepe celalalt, cand fundu', cand maseau, cand burta, cand raciti...Dra zicea ca se ia si din aer, iar eu am citit ca se ia in contact cu materiile fecale ale celui infectat...Degeaba il spal eu pe maini pe Filip, daca el pune mana peste tot si dupa aia o baga-n gura....Acum ma gandesc la o strategie sa scapam de obiceiul asta idiot cu suptul degetului...

Mami de Ioana&Filip

Mergi la inceput