Licurici de ianuarie - februarie 2009 (109)
Raspunsuri - Pagina 19
roxanaz spune:
Aalina
. adica sa inteleg ca tu nu te opresti la doi?
cu cateva poze inainte de cea data de mine sunt si cateva inainte de a veni ei.... chiar sunt pentru exemplificare ![]()
Anuc, relax.. se intampla ![]()
Raluca, da, convulsiile is oribile. si din pacate se pot face si cu gramada de antitermice
. noroc ca ei sunt mai rezistenti decat am crede.
maimuta mica e in greva. mananca paine si apa (vorba lui Ledi, tine post negru
). ier manca Patrick langa ea ostentativ cheesecake cu capsuni, cica "sa ii fac pofta". aiurea, se uita la el super sictirita... maaare ticaloasa mai e ![]()
rein spune:
Da, am si eu asa intrebare, nu radeti:
Supozitoarele au ceva mai special fata de siropele? adica sunt mai bine tolerate sau mai putin? Calinul meu nu poate lua siropele, vomita si sufletu apoi nu mai mananca o perioada asa ca am optat pentru supo la febre mari.
De ce nu s-au inventat supozitoare si cu antibiotic?
multumesc
Carmen, concediu placut!
Aalina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxanaz Aalina . adica sa inteleg ca tu nu te opresti la doi? |
Ba din pacate da, ma opresc aci, ca o zis medicul ca el mai mult decat sa imi promita ca am sanse juma juma sa iasa fata nu are ce face
nici macar pe mine sa o iau de la capat. Da mi-ar place Vezi ca al meu dupa cateva zile de redus haleala am constatat ca are juma de masea in plus in gura.
Naty distractie faina maine.
roxanaz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rein Da, am si eu asa intrebare, nu radeti: Supozitoarele au ceva mai special fata de siropele? adica sunt mai bine tolerate sau mai putin? Calinul meu nu poate lua siropele, vomita si sufletu apoi nu mai mananca o perioada asa ca am optat pentru supo la febre mari. De ce nu s-au inventat supozitoare si cu antibiotic? multumesc Carmen, concediu placut! rein |
supozitoarele elimina probabilitatea de a vomita medicamentul. de aceea sunt preferate la copii. sunt preferate si la adulti in cateva cazuri - iritabilitate gastrica, contraindicatii de sangerari gastro-intestinale, varsta, afectiunea pacientului si actiunea mai rapida.
unele substante active nu pot fi conditionate (adica produse, incluse intr-un produs medicamentos) in orice forma de administrare. de aceea unele se pot face doar sub forma de produs injectabil (multe dintre peniciline) - lichid sau pulbere liofilizata pentru reconstituire - sau doar sub forma de comprimat/capsula. e vorba de proprietatile chimice ale substantei respective si de posibilitatea de a reactiona sau de a ramane stabile in combinatie cu excipientii impreuna cu care formeaza produsul medicamentos.
Carmen_Marieta spune:
Fetele multumesc de urari, o sa incerc sa-l fac cat mai placut.
intrebarea mea e ce fac la mare daca ploua? se anunta o vreme cam instabila..
Poze ..
Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
10+
pyc spune:
Sa vedeti ce mama denaturata sunt....mi-am luat liber dupa-masa ca sa stau cu Paul ca e bolnavior.....si merg la cosmetica! Ati mai vazut asa ceva?:) Ma simt vinovata, dar asa de bine o sa-mi prinda o dupa-masa de infrumusetare....In plus l-am pus pe taica-so sa vina mai repede si sa mearga dupa el la bona, ca e bolnavior si eu sunt la ....serviciu:)
Azi dimineata avea asa de multe bubite ca am incetat sa le mai numar.....s-a distrat f bine de el cand s-a vazut in oglinda! Nu a dormit mai deloc azi noapte, desi i-am dat siropel cu antihistaminic....nu se scarpina, dar e clar ca ii creeaza un oarecare disconfort, caci s-a foit toata noaptea....l-am luat cu mine in pat si degeaba, adoarmea 2 minute si se trezea. Febra nu mai are deloc si e vesel si se joaca si mananca bine desi are bubite si in gurita. Necazul e ca vom sta pe cat posibil in casa in weekend, desi daca nu e soare il duc la plaja sa se joace in nisip...
Ieri am facut ordine in dulapul lui si am mai triat hainele.....incredibil cate are! Am reorganizat si jucariile......pai pana creste nu vom mai avea loc in casa de jucariile lui. Am dat multe din ele, trimit lunar pachete in Ro la prietene, mergem si la Crucea Rosie cu ele....dar sunt unele hainite si jucarii pe care nu ma indur sa le dau, desi e total absurd sa stochez asa ceva, cand altii ar putea sa se bucure de ele...Voi cum faceti? Dati tot ce aveti sau depozitati pt un bebe 2,3 sau doar ca si amintire.....?
Aalina spune:
Pyc eu la Dorian am dat cam toate hainutele, doar una doua care mi-au placut mult de tot le-am tinut mai mult ca amintire. Acum la Fabi am dat tot. Avem un baietel caruia i se potrivesc numai bine si sunt bucuroasa cand il vad cu ele. Cu jucariile a fost mai simplu pentru ca pe majoritatea a avut grija Dorian sa le strice
Pe care au mai scapat le rezolva mai nou Fabian ![]()
Sanatate multa si tie relaxare placuta.
Porumbita spune:
dau tot baietelului unui coleg si nepoatei bonei (au o situatie mai grea)
am pastrat doar patutu scoica (sper in bb 2 anul asta) si carucioarele ca inca le mai folosim
doar cateva hainute (de la botez si primele sapt) le-am pastrat in cutia cu amintiri
DarkBendis spune:
Buna ziua la toata lumea!
Noi suntem in focul pregatirilor. Adica bebe e la childminder, tati la servici iar eu cu picioarele pe masa, laptopul in poala si astept sa mi se usuce oja de pe unghii
Bagajele-s nefacute - da' mai e vreme, e abia ora 1 si pana la 6 cand vine taxiul sa ne duca la aeroport mai e vreme. Bine macar ca pisicile-s cazate la prieteni, grija lor nu o mai avem ![]()
Ce de copilasi bolnaviori! Ooofff multa sanatate le urez. Am vazut ca discutati de antitermice, eu chiar nu ma pricep, Mister face febra rar si cand face o cobor cu Calpol (paracetamol). In afara de Calpol, sirop de tuse o data si picaturi la ochisori de vreo 2 ori altceva nu i-am dat si *bat in lemn* sper sa nici nu fie nevoie degraba.
Roxana, ai copii faini, noi tot iti spunem asta da' si tu stii
La noi casa e vraiste mai tot timpul... so what? Cand imi mai aduc aminte mai adun.
Apropos de adunat... vraiste casa dar din motive de madame eu dau des cu aspiratorul. Ei bine, dupa ce am folosit magaoaia noua pentru prima data m-am luat cu manutele de cap. Inimaginabil ce a iesit din covor (si am mocheta doar in 2 camere din 4 si pe hol)! Nici nu mi-am dat seama cat s-a strans, deci nu regret deloc ca am dat banii pe un aspirator mai scump dar care cel putin isi face treaba asa cum trebuie.
Naty, mult succes la serbare!
Pyc, multa sanatate la Paul, sa scape repede de varicela, si tie sa-ti priasca cosmetica. Hehe... abia astept sa merg si eu la Zalau la cateva "sessions" bune
...ca are cine sta cu bebe.
Noi pana acum am pastrat de toate de la bebe. Am reusit si sa demontam swing-ul si learning centre-ul si le-am dus in pod (avem noroc ca podul e de marimea casei si e spatiu berechet). Daca totul merge bine, bebe2 ar fi planificat pentru la anul, asa ca nu ne grabim sa scapam de lucrusoare. Altfel, mi-am propus sa duc din jucarii la Mothers and Toddlers group, la charity shops.. om vedea noi.
Aalina, las' ca ne vedem noi altadata! Distractie faina la mare si la munte sa aveti!
Carmen, distractie faina sa ai in concediu!
Inca o data, multa sanatate la toti bolnaviorii si vacante faine la cei care merg in vilegiatura!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
cami_antonia spune:
fetele
eu am dat din haine cam jumate
dar restul le-am pastrat
pt bebe2
ca ne dorim f mult
si cine stie ce vremuri mai vin
jucarii inca nu avem f multe sa ne incurcam in ele
da cand vom avea probabil vom mai da din ele
noi am avut multe incaltari de baietei de iarna
si le-am dat
erau de la finutul nostru
am facut si noi 2 caca la olita
am reusit
deoarece fiimea il face dimineata dupa trezire
si e cuminte
sta pe olita daca o pun
se ridica doar cand termina
da tre sa fiu langa ea ca un pipi l-a var\sat pe covor
roxana sunt superbi bebelusii tai
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com