Inot cu delfinii/unde in Europa?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Am fost eu in Tenerife. Exista (sau, ma rog, existau acum 3 ani) doua parcuri in care sunt spectacole cu delfini. Exista LoroParque - cel mai mare si mai cunoscut, care are spectacole si cu balene, foci, lei de mare si Aqua Park - care asa cum ii spune si numele este plin de bazine si tobogane de tot felul. In afara de datul in toate, exista un bazin mare cu amfiteatru unde de doua ori/zi sunt spectacole cu delfini. Reprezentatia este mai spectaculoasa decat cea de la LoroParque si din public sunt "alesi" 2-3 copii care participa la spectacol. Unii stau intr-o barcuta si sar delfinii peste, altul, care tb sa stie bine sa inoate si sa nu fie fricos intra in apa si delfinul il impinge de picioare cu botul. Copilul meu mai mare era disperat ca vrea si el. Nu ne-am prins noi atunci, pe loc, care era afacerea, dar pe bani (nu stiu cat) se putea rezolva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

Este unul si la Rimini ,nu stiu daca copii au voie sa stea in piscina cu delfinii dar se face un spectacol frumos.

Poze

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

Si noi am fost entuziasmati de aceasta idee, fetita mea are 8 ani acum si am zis ca mergem. Numai ca, dupa o scurta cautare pe net, am concluzionat ca aceasta bucurie a noastra este un chin pentru delfini. In primul rand pentru ca ei obisnuiesc sa doarma cate 10-20 min la cateva ore, parca 2 nu mai tin minte. Iar cei dresati pentru inot cu oamenii sunt exploatati intreaga zi. Si ajung foarte obositi, nervosi si nefericiti. Si m-am gandit sa nu contribuim si noi la nefericirea acestor minunate animale. Am cautat un loc unde aceasta afacere sa se faca avand in vedere si nevoile delfinilor. Nu am gasit. Cu siguranta profitul nu e pe masura. Daca gasiti un asemenea loc, va rog dati de veste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Pentru cine vrea sa vada animalele in mediul lor natural, puteti incerca in Tenerife (acolo am fost - de acolo va povestesc). Exista o excursie cu submarinul si la un moment dat un scafadru va momi cu mancare niste pisici de mare si le veti vedea prin hublouri. Evident ca ele vin la mancare (ca ursii nostri la tomberoanele din Brasov) dar nu sunt in bazine, pot sa plece sau sa se supere - sunt in mediul lor natural. In plus am facut o excursie cu vaporul de-a lungul coastei sudice si am vazut delfini sarind din apa in jurul nostru. E un fel de safari, probabil sa-si dau prin statie unde s-au vazut delfinii si vin mai multe vaporase cu turisti, dar delfinilor chiar le placea sa faca salturi pe langa ambarcatiuni. Cand s-au plictisit - au plecat.

Mergi la inceput