Inot cu delfinii/unde in Europa?

Inot cu delfinii/unde in Europa? | Autor: Lo_li_Ta

Link direct la acest mesaj

Stie cineva unde se gasesc delfini sa inoti cu ei? In Europa sau pe aproape.

Raspunsuri

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Si in Antalya e un delfinariu unde poti inota cu delfinii, costa vreo 100 de euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

In Portugalia, Algarve, exista Zoomarine.... E un fel de parc zoologic, au spectacole cu delfini, foci, lei de mare.... Au si un cinema 3D, au zone de distractie cu tot felul de masinute, piscine ( pt adulti si copii ), restaurante, e, practic, un loc unde sa-ti petreci o zi intreaga. Ca sa poata inota cu delfinii, copilul trebuie sa aiba minim 8 ani ( si se verifica asta, cu pasaportul in mana ) si sa stie sa inoate bine. I se face un training initial, de vreo 30 minute ,i se da echipament ( costum de inot ) si asta e tot. Iar experienta e unica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Oau, trebuie sa fie fantastic! Stefan sigur ar fi incantat! Insa nu are nici 8 ani, si nici de inotat nu stie bine... Ar trebui sa retin si eu info, poate vreodata...

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

eu am inotat cu delfinii in tenerife - 60 eur
intr-adevar este fara cuvinte senzatia traita cand am luat in brate un delfin

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

In malta si kusadasi.

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Lo_li_Ta, in Spania nu este asa ceva?
Fiul meu si-ar dori si in vara vom fi acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Danamiha,noi am fost pana la urma in Tenerife, dar n-am inotat cu delfinii. I-am vazut in libertate si intr-un spectacol superb intr-un parc de acolo, dar de atins animalutu', nu s-a putut. La hotel mi-au zis ca nu exista pe insula. Am mai fost in Spania la mare si pe continent si nici pe acolo n-am gasit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lo_li_Ta

Danamiha,noi am fost pana la urma in Tenerife, dar n-am inotat cu delfinii. I-am vazut in libertate si intr-un spectacol superb intr-un parc de acolo, dar de atins animalutu', nu s-a putut. La hotel mi-au zis ca nu exista pe insula. Am mai fost in Spania la mare si pe continent si nici pe acolo n-am gasit.

Multumesc mult vom sta in august aproape o luna in Spania si ar fi fost ceva deosebit...

uite ce am vazut www.tvtravel.ro/articole/detalii/1211/1211.html" target="_blank">aici ...

Mergi la inceput