HAI LALA !Bv Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (130)
Raspunsuri - Pagina 6
aelita spune:
NELA sa crezi tu e devreme pt mine
LARISSA multumim de capitol nou !!!
Da,se poate face si asa fara user comun,singura chestie e ca daca vrea cineva pe lista trebuie sa il pui tu,dar nu-i bai ca oricum capitolul se schimba repede.
Eu nu am schimbat ca ma gandeam ca se supara fetele care se ocupa de schimbat capitol.
30+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
crispro spune:
Fetele, multam de sfaturi. M-am uitat din nou pe eco, nu sunt masurate arterele. O sa mai vb cu dr sa vedem . Deocamdata nu iau aspenter, caci pe prospect scrie "a nu se lua in ultimul trimestru de sarcina, pt ca produce malformatii fatului." As avea cosmaruri non stop, la gandul ca ar putea sa i se intample ceva lui bebelu. Vb cu dr, sa vedem ce zice... Pana atunci, ma duc si io la somn, dau eu stingerea. va pup, noapte buna!
Cristina 35+ cu
rodyka spune:
mie acum mi-au plecat musafirii, va doresc noapte buna si... sting eu lumina iar!
dar inainte de asta sa ma plang si eu putin: delfinasa mea nu m-a lasat deloc sa stau jos azi. de unde pana acuma stiam sigur ca e cu capul in jooos, fundul pe la buric spre stanga si piciorusele topaitoare in dreapta, tare ma tem ca s-a miscat cumva rau de ma doare peste tot. in plus, ramane umflatura de la fundulet in acelasi loc, dar simt miscari in stanga sus si o umflatura mare si tare in dreapte sub tzitzi. se poate sa se fi intors nazdravana cu capul in sus acum?! ooofff...
acum da, dau stingerea!!! noapte buna
_
35 AMR 5 pozele noastre
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001)
anca_vlad spune:
eu va spun Neata...ca sa fiu prima...asa fara somn in zori de zi!
Am adormit destul de tarziu si m-am trezit fresh...
Am petrecut o sera linistita cu sotul(e casa goala fara vlad si buni), am iesit in parc la o mica plimbare apoi la o terasa la ingheta si un suc (bere a se citi in dreptul sotului)
Am facut plimbarica pe jos..dar e greu burtoiul si am mers incetu leganatu!
Azi ne pregatim de mers la curte la Cernerife (Cernica)
la racoare pe malul lacului, dar fara gratar ca e prea cald...vom lenevii pe sezlonguri la umbra....cu burta in sus!
Va doresc o duminica placuta eu mai bag o ora de nani si promit c amaine descarc si pun pozele de la serbare...
sa veniti cu vesti bune!
Anca +31s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA
matusa77 spune:
Buna dimineat!
Astazi schimbam si noi semnatura, avem 34 de saptamani
Ne-au mai ramas 4 saptamani in cel mai fericit caz.
saptamana 34 Ducu
arissa spune:
Neata de pe malul Dunarii!
Sunt zapacita de caldura, dorm extrem de prost, greul mare a inceput...Si mai sunt 5 saptamani. Sper sa rezist cumva, nu-mi doresc deloc sa nasc inainte de termen. Maya a venit la o zi dupa data estimata si a fost perfect, era sanatoasa tun, 3600 g, n-avea nici macar o petisoara pe corp. Asa vreau si acum.
Am vazut ca au scris fete care nu au mai aparut de mult, ma bucur.
Mycya, votez si eu cu Andra Maria.
Ma gandesc la Lala, sper ca e ok. Abia astept sa ne anunte ca a venit pe lume delfinasul si ca sunt bine amandoi.
Sa aveti o zi racoaroasa!
arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 35+
mirela2 spune:
neata si de la noi
cald domne de nu se poate, abia dorm
abia astept sa ploua sa se mai racoreasca un pic
in rest greturile si voma obisnuita
Dragaica, cred ca in tara se face DT ss TT ca sa ti se ia banii
eu o sa vb cu dr cu care am facut fiv sa vedem el ce zice.
pupi fetelor
larissa_79 spune:
'neata si de la mine!
Matusa cum esti? Mai stai in spital?
Azi e zi mare, mare zi pentru delfinariu....avem primele burtici la primul termen (37 saptamani) si cu ajutorul Bunului Dumnezeu vom avea si prima mamica acasa cu puiul!
Felicitari burticilor de 37 saptamani!
Felicitari racusoru'! Te asteptam cu impresii dupa ce ajungi acasa si te linistesti si tu ( e posibil sa plece dupa-amiaza acasa asa ca nu asteptati vesti prea devreme)
Le avem in continuare in rugaciune pe Lala( Simona) si Matusa ( Carmen) sa fie totul bine si sa revina in curand acasica cu bebeii!
Doamne ajuta!
O duminica binecuvantata va doresc!
Larisa 34+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 5+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
bumblebee spune:
Neata delfinariu!
Mycya, mie imi place Andra Maria
Ieri dimi la 5 eram cu laptopul deschis, azi noapte pe la 12 cred ca am adormit, oricum m-am foit, dar de la 6 am avut o stare de aia latenta in care auzeam totul (ca deh, dormim cu geamul laaaarg deschis) Cred ca asta o sa-mi fie somnul de-acum
De la caldurile astea insuportabile am niste butuci, si degetele de la maini sunt umflate, nu ma trezesc cu mult mai dezumflate, off, ce mistooo
Alina 32+ cu
gargarita