HAI LALA !Bv Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (130)
Raspunsuri - Pagina 5

larissa_79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dragaica Eu stiam ca vitaminele intra in sange, placenta este alimentata de sange, placenta alimenteaza si protejeaza bebelu, deci vitaminele ajuta bebelu.........zic eu ![]() http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita ![]() ![]() ![]() AMR 6 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta. |
da ok....dar daca arterele nu au fluxul bun....nu ajunge la bebe tot ce trebuie. de asta cam la fiecare ecografie se masoara arterele si cu predilectie spre sfaristul sarcinii.
Larisa

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mycya spune:
am revenit si noi,am fost la cumparaturi sa imi fac plinul la frigider si mi-am facut si la congelator cu inghetata
acum fug la bucatarie sa infulec niste carbohidrati(cartofi pai cu ketchup)mia mirosit mie a cartofi pe aici prin jur si musai sa fac si io
Dragaica frumoasa semnaturasa dea DD sa mai stea delfinasii in piscinutza inca 6 sapt
Bianca 32+
AMR 8 +
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

larissa_79 spune:
citat din mesajul lui Mycya am revenit si noi,am fost la cumparaturi sa imi fac plinul la frigider si mi-am facut si la congelator cu inghetata ![]() acum fug la bucatarie sa infulec niste carbohidrati(cartofi pai cu ketchup) ![]() ![]() Dragaica frumoasa semnatura ![]() ![]() Bianca ![]() ![]() AMR 8 + Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen ![]() |
Daca esti in sapt 32+ inseamna ca au mai ramas 7+ sau 8-

Larisa

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mycya spune:
am corectat
Bianca 32 fix
AMR 8
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

btz_ovi spune:
Rodyka pai pe 12 iulie.DPN-ul de 21 nu mai e valabil,ala mi l-a calculat un medic care s-a luat dupa menstruatia mea neregulata.Si conform ultimelor mele 2 echo DPN-acum e 12 iulie 35+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 30 ZILE
pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

btz_ovi spune:
Vai vai ce liniste in delfinariu.Se cunoaste ca toate burticile stau cu sotii.Numai eu golanesc pe internet cat se uita al meu la fotbal 35+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 30 ZILE
pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mycya spune:
numai eu credca stau si il astept sa ajunga de la servici.si am un somn vai vai...
Bianca 32 fix
AMR 8

Mycya spune:
a inceput sa ploua si e asa racoare si bine...ce somn ma asteaptaaa
credca am ramas singura pe aci....sting eu lumina daca tot ati adormit.sa aveti o noapte linistita si somnic usor
Bianca 32 fix
AMR 8

nela_didea spune:
citat din mesajul lui Mycya burtici ce parere aveti....Alice Maria sau Andra Maria??sunt cam nedumerita ![]() Bianca ![]() ![]() AMR 8 + Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen ![]() |
Andra Maria imi place foarte mult si cred ca te-am felicitat pentru alegere mai de mult.

Mergem inainte cu Doamne Doamne

nela_didea spune:
De obicei Aelita este cea care stinge lumina mult mai tarziu, dar avand in vedere ca e weekend poate si-a permis si ea un somnik mai devreme.
Noapte buna sa aveti 30 + cu o
de
AMR 9
Mergem inainte cu Doamne Doamne