HAI LALA !Bv Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (130)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Eu stiam ca vitaminele intra in sange, placenta este alimentata de sange, placenta alimenteaza si protejeaza bebelu, deci vitaminele ajuta bebelu.........zic eu

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 30+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 6 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

da ok....dar daca arterele nu au fluxul bun....nu ajunge la bebe tot ce trebuie. de asta cam la fiecare ecografie se masoara arterele si cu predilectie spre sfaristul sarcinii.

Larisa 34 fix cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 6 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

am revenit si noi,am fost la cumparaturi sa imi fac plinul la frigider si mi-am facut si la congelator cu inghetata
acum fug la bucatarie sa infulec niste carbohidrati(cartofi pai cu ketchup)mia mirosit mie a cartofi pe aici prin jur si musai sa fac si io

Dragaica frumoasa semnaturasa dea DD sa mai stea delfinasii in piscinutza inca 6 sapt

Bianca 32+

AMR 8 +

Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

am revenit si noi,am fost la cumparaturi sa imi fac plinul la frigider si mi-am facut si la congelator cu inghetata
acum fug la bucatarie sa infulec niste carbohidrati(cartofi pai cu ketchup)mia mirosit mie a cartofi pe aici prin jur si musai sa fac si io

Dragaica frumoasa semnaturasa dea DD sa mai stea delfinasii in piscinutza inca 6 sapt

Bianca 32+

AMR 8 +

Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Daca esti in sapt 32+ inseamna ca au mai ramas 7+ sau 8-

Larisa 34 fix cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 6 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

am corectat

Bianca 32 fix

AMR 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Rodyka pai pe 12 iulie.DPN-ul de 21 nu mai e valabil,ala mi l-a calculat un medic care s-a luat dupa menstruatia mea neregulata.Si conform ultimelor mele 2 echo DPN-acum e 12 iulie

35+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 30 ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Vai vai ce liniste in delfinariu.Se cunoaste ca toate burticile stau cu sotii.Numai eu golanesc pe internet cat se uita al meu la fotbal

35+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 30 ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

numai eu credca stau si il astept sa ajunga de la servici.si am un somn vai vai...

Bianca 32 fix

AMR 8

Mergi la inceput

a inceput sa ploua si e asa racoare si bine...ce somn ma asteaptaaa

credca am ramas singura pe aci....sting eu lumina daca tot ati adormit.sa aveti o noapte linistita si somnic usor

Bianca 32 fix

AMR 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya
burtici ce parere aveti....Alice Maria sau Andra Maria??sunt cam nedumerita

Bianca 32+

AMR 8 +

Andra Maria imi place foarte mult si cred ca te-am felicitat pentru alegere mai de mult.

30 + cu o de
AMR 9

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

De obicei Aelita este cea care stinge lumina mult mai tarziu, dar avand in vedere ca e weekend poate si-a permis si ea un somnik mai devreme.
Noapte buna sa aveti

30 + cu o de
AMR 9

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput